Spring naar bijdragen

Dopey's sportweddenschap tips, voorbeschouwingen, freebets etc...


Dopey

Aanbevolen berichten

Voorbeschouwing Roda JC vs NEC  01-10-2016
 
Vanavond reist de ploeg uit Nijmegen af naar Kerkrade om het op te nemen tegen Roda JC. Beide ploegen zijn de competitie zeer matig begonnen en hebben alle punten nu hard nodig. Het probleem ligt hem met name voorin daar waar beide ploegen moeilijk tot scoren weten te komen. NEC heeft uit de zeven competitie duels maar vijf keer het net weten te vinden, terwijl Roda JC de laatste zes duels niet eens één doelpunt is gekomen. Roda wacht zelfs nog op hun eerste overwinning en daarom ligt de druk bij de thuisploeg wat groter dan bij NEC. Dat het Bij Roda JC niet lekker loopt is tevens terug te zien in de resultaten dit seizoen. Onder de nieuwe trainer Anastasiou voetbalt Roda met name tegen zichzelf. Slechts drie punten werden er behaald uit drie gelijkspelen. De ploeg zit dus nog zonder overwinning en heeft maar drie keer weten te scoren met maar liefst 14 doelpunten tegen. Vorige week nog kregen ze een 5-0 pak slaag van Feyenoord en paar dagen daarvoor 4-0 van PSV in de beker. Roda heeft dus voor eigen publiek wel het één en ander recht te trekken. Bij NEC wil het ook maar niet vlotten en met name in de uitwedstrijden hebben ze het erg zwaar. Zowel Sparta als AZ wonnen beide met 2-0 terwijl zelfs De Eagles met een 2-2 een prima uitslag wist neer te zetten. Eigenlijk had je dit in de voorbereiding al goed kunnen zien aankomen. De laatste drie oefenpotjes werd NEC compleet weggespeeld en kregen ze maar liefst 15 doelpunten tegen. Wat mij betreft zijn dit twee ploegen die vanavond hard moeten vechten voor de onderste plekken dit seizoen. Ondanks dat beide ploegen veel doelpunten tegen hebben gekregen de afgelopen periode verwacht ik vaanvond juist een redelijk saai duel. Een wedstrijd waarin weinig tussen de palen zal worden geschoten die uiteindelijk in de slotfase van de wedstrijd tevreden zullen zijn met een gelijkspel. Mijn prognose zal dus zijn een typisch Engelse wedstrijd met veel hoge ballen, weinig doelpogingen, corners en doelpunten.. En hierin zijn een aantal prima bets te vinden. Plaats er niet al te veel op, want de leiding staat onder scheidsrechter Kevin Blom. Een rode kaart kan de wedstrijd daarin volledig in de war mee gooien.
 
Wedtip: Under 2.5 doelpunten @1.92, Total corners under 10.5 @1.81
Link naar opmerking
Deel via andere websites

01 Oct 2016 - Roda JC v NEC Nijmegen - Total Match Goals Over/Under 2.5 Goals

Under 2.5 @ 10/11

Stake : €15.00

 
 
 
 
 
28.63
 
 

01 Oct 2016 - Roda JC v NEC Nijmegen - Total Match Corners

Under 10 @ 23/20

Stake : €10.00

21.50
 
 
 
 
Gewoon omdat het kan, lekker de tips meespelen. Dank voor het uitzoek werkt @Dopey
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Voorbeschouwing Brentford vs Wigan Athletic  01-10-2016

Vanmiddag om 16:00 staat ook de wedstrijd Brentford vs Wigan Athletic op het programma. Het betreft een wedstrijd in de Championship in Engeland, één divisie lager dan de grote teams uit de Premier League. Het mooie bij deze wedstrijd is dat om de één of andere manier de odds voor een thuisoverwinning hoog staat. Als je namelijk de statistieken bekijkt staat Brendford op een keurige 5de plek met 5 overwinningen, 2 gelijkspelen en 3 verloren partijen. De doelsaldo is 18 voor en 9 tegen. De beste resultaten zijn zoals vele andere ploegen in de thuiswedstrijden. Met vier overwinningen, één gelijkspel en 13 doelpunten voor en 2 tegen zijn dat gewoon uitstekende statistieken. Daarbij hebben ze een spits (Hogan) die vrijwel elke thuiswedstrijd weet te scoren. In tegenstelling tot de thuisploeg doet Wigan Athletic het bijzonder slecht. Ze staan 21ste en verloren 6 van de 10 competitie duels. Alle uit duels gingen tevens verloren dit seizoen waarin ze maar liefst 11 doelpunten tegen kregen. Wigan moet het vooral hebben van zijn sterspeler Will Grigg "On  Fire". Met 50 doelpunten in iets meer dan twee seizoenen is het de absolute sterspeler van Wigan Athletic. Leuk weetje is dat hij twee seizoenen terug nog onder contract stond van de thuisploeg. Mijn voorspellingen is puur op basis van de statistieken. Ik volg geen lagere Engelse competities en dus op basis daarvan kom ik tot de volgende wedtips.

Wedtip: Brentford win @1.90, DNB @1.40,  over 1.5 thuisploeg @1.88, asian Brentford -0.25 @1.65

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Voorbeschouwing Heerenveen vs PSV  01-10-2016
 
Vanavond staat er een mooie wedstrijd op het programma tussen Heerenveen en PSV. De thuisploeg lijkt na een stroeve start van de competitie nu zijn draai goed te hebben hervonden. Na twee gelijkspelen en één verliespartij werden de volgende vijf duels allen winnend afgesloten. Met name de voorhoede is met 14 doelpunten uit de laatste 4 duels erg op dreef. De tegenstander PSV is natuurlijk ander koek en in uitwedstrijden lijkt PSV niet te verslaan. De Eindhovenaren vestigden onlangs het record met hun 14de uitoverwinning op rij. Zo op het eerste gezicht lijkt het dus een wedstrijd wat alle kanten op kan gaan met PSV licht in het voordeel. Daarom ben ik verder gaan zoeken naar een andere interessante bet en kwam ik de volgende tegen. Heerenveen 3.5+ voor een odds van @1.68. Heerenveen is dus de laatste tijd prima in vorm en met name in de thuiswedstrijden spelen ze lekker aanvallend verzorgt voetbal. PSV is een ploeg die het spel zou moeten proberen te maken, dus kan Heerenveen lekker op de counter proberen te spelen. Met spelers als Larson en Zinelli in de voorhoede verwacht ik veel spel via de zijkanten. De corners statistieken van de laatste thuiswedstrijden zijn, 6x Graafschap, 9x Twente, 8x Zwolle en 3x Utrecht. PSV kreeg van Excelsior 3 corners tegen, 6 bij NEC, 5 van Utrecht en maar eentje bij Zwolle. De statistieken spreken dus voor beide ploegen in het voordeel en moet 4 corners tegen PSV goed mogelijk zijn.
 
Wedtip: Heerenveen 3.5+ corners @1.68
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bij deze even een update betreft de tips van de maand september t/m nu die zowel los als in de voorbeschouwingen worden getipt.

Wedtips:
Ned vs Zwe win DNB @1.69 (void)
BTTS @1.91, HT draw @1.98
Nederland handicap +1 most corners @1.52
PSG vs Arsenal X2 @1.86
DNB Arsenal 2.85 (void)
draw 3.60
Fey vs Man United El Ahmadi geel @3.50
PSV vs Fey BTTS 1.63

Vitesse vs Eagles handicap Vitesse -1 @1.94
Heracles vs Ajax 2 @1.62 
Sparta vs NEC, Home team to win at least one half @1.49 
Inter vs Juventus, over 2.5 half gele kaart Inter @1.69
Bayern Munchen vs FC Ingolstadt, Lewandowski to score @1.54
Heerenveen vs De Graafschap 1 1.42
IJsselmeervogels vs Archilles 1X 2.10
PSV over 2.5 doelpunten vs Roda JC 1.69
Volendam vs MVV BTTS  1.55
NEC vs Ado DNB Ado 1.98 (void)
FC Groningen Asian Handicap 0, 1.63 (void)
Gro vs Heracles 1X 1.37
AZ vs Eagles AZ to win without conceding a goal @2.28
corner handicap Eagles 5-0 voor 1.48
Kopenhagen vs Club Brugge Home Team to score first en win the match @1.98
 
1/2 -0 uitslag met 6.75 en 8.50
Napoli vs Benfica Over 2.5 doelpunten @2.02
Napoli over 1.5 doelpunten @1.81
Napoli most corners 1.37
Napoli -1.5 corners handicap 1.68
Arsenal win + most corners vs Basel  @1.50
Napoli win vs Benfica @1.64
PSG corners handicap -1.5 @1.77
Manchester City minder dan 63.5% balbezit vs Celtic @1.80
Machester City over 6.5 shots on target @1.60
Rostov 2+ kaarten meer verschil dan PSV @3.90
Napoli over 54.5% balbezit vs Benfica
Besiktas BND vs Dynamo Kiev @1.73 (void)
Roda vs NEC Under 2.5 doelpunten @1.92
Total corners under 10.5 @1.81 
Brentford win @1.90, DNB @1.40 (void)
over 1.5 thuisploeg @1.88
asian Brentford -0.25 @1.65 (void)
Heerenveen vs PSV 3.5+ corners @1.68

uitslag
27-8

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weken later...
Na een weekje ziekjes thuis te hebben rondgelopen is het weer tijd voor wat wedtips. Ik heb gekozen voor een paar mooie seizoens weddenschappen die je single of in combinatie kunt spelen. Vandaag maken we een rondje om de velden bij de kwalificatie poules voor het WK 2018.

WK kwalificatie Groep A
Inmiddels zijn er drie wedstrijden gespeeld in groep A. De 1-0 overwinning van Frankrijk op Nederland bevestigd vrijwel direct dat Frankrijk de grootste kanshebber is om als winnaar uit deze poule te komen. Ondanks dat Nederland zich redelijk goed staande wist te houden was het krachtsverschil wel duidelijk te merken. In de eerste wedstrijden bleef Frankrijk nog op 0-0 steken in een uitwedstrijd bij Wit Rusland, maar die lijken met een gelijkspel tegen Luxemburg en een 4-1 Nederlaag bij Nederland al afgeschreven te zijn voor een top 2 positie. Ook Bulgarije lijkt na de 3-0 nederlaag in Zweden en een moeizame overwinning op Luxemburg geen gevaar op te leveren. Dan blijft er naast Frankrijk en Nederland dus alleen Zweden nog over. Als je dan de wedstrijd tussen Zweden vs Nederland gaat analyseren lijken de kansen voor Zweden als top 2 erg klein. Een top 2 ranking voor Nederland 1.44 moet dus te doen zijn, en na de overwinning van Frankrijk op Nederland moet een rechtstreekse kwalificatie voor de Fransen geen probleem opleveren. Ik zie Frankrijk niet zo snel een wedstrijd verliezen in deze Poule en denk dat Zweden te kort zal komen om die tweede plek te kunnen pakken.

Wedtip: Winnaar groep A: France 1.40 en Nederland top 2 voor 1.44

WK kwalificatie Groep I
In groep I lijkt het na drie speelrondes nog alle kanten op te kunnen gaan. Alleen Kosovo en Finland lijken met 1 punt af te haken en Turkije kwam niet verder dan 2 punten. Favoriet Kroatië en IJsland lijken met 7 punten de beste start te hebben gemaakt en Oekraïne hangt daar met 5 punten en redelijk dicht tegen aan. Als men dan de onderlinge duels gaan bekijken lijkt IJsland de beste papieren te hebben door een gelijkspel bij Oekraïne. Ook hebben ze in een thuiswedstrijd al redelijk makkelijk Turkije van zich af weten te houden. Oekraïne daarin tegen snoept ook een punt af in Turkije, maar lijkt de slag tegen IJsland te gaan missen. Kroatië blijft in mijn ogen de grote favoriet en met spelers als Mandzukic, Rakitic, Modric, Perisic,Kovacic en Pjarca een elftal vol met top niveau.

Wedtip: Winnaar groep I: Kroatië 2.0, IJsland top 2 2.50

WK kwalificatie Groep G
In groep G leek het vooraf vooral te gaan tussen de twee grote favorieten Spanje en Italië. De eerste onderlinge duel eindigden in Italië op een 1-1 waar vooral Spanje de bovenliggende partij was. Ik heb de wedstrijd volledig gezien en zag een hele zwakke eerste helft van de Italianen die in de tweede helft door een gelukkige penalty de schade nog redelijk beperkt kon houden. Als je dan ook ziet dat ze met een late doelpunt bij Macedonië door het oog van het naald zijn gekropen. Kun je niks anders dan te concluderen dat Spanje op dit moment een slag te sterk is voor Italië in deze Poule. Daarbij heeft Spanje ook de lastige uitwedstrijd in Albanië al weten te winnen, en zal Italië het daar nog zwaar gaan krijgen

Wedtip: Winnaar groep G: Spanje 1.40

WK kwalificatie Groep B
Groep B lijkt zo op papier voor Portugal en Zwitserland een makkelijke Poule te moeten worden. Van een Andora, Letland of de Faroer Eilanden lijkt mij dat je daar niks voor hoeft te vrezen. Alleen Hongarije zou als outsider zou nog wat roet in het eten kunnen gooien. Alleen lijken zij zichzelf al te hebben uitgeschakeld door bij de Faroer Eilanden 0-0 te spelen en thuis de zo belangrijke wedstrijd tegen Zwitserland te verliezen. De Winnaar uit de Poule lijkt dus te gaan tussen Portugal en Zwitserland waarvan de eerste onderlinge duel al door Zwitserland is gewonnen met 2-0. De komende 4 wedstrijden speelt Zwitserland tegen de kleine landen en zou je moeten verwachten dat ze deze zonder problemen moeten zien te winnen. Vervolgens moet men het thuis tegen Hongarije afmaken en kan het zelfs de laatste duel bij Portugal een verlies permitteren. Portugal verwacht nog twee lastige wedstrijd tegen Hongarije en dus de beslissende thuiswedstrijd tegen de Zwitsers. Mijn geld gaat gezien het programma en de onderlinge resultaat naar Zwitserland.

Wedtip: Winnaar groep B: Zwitserland 1.90

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Voorbeschouwing FC Groningen vs SC Heerenveen 15-10-2016

Zaterdagavond staat er een mooie wedstrijd op het programma tussen Groningen vs Heerenveen. Een prachtige affiche tussen de twee grote clubs uit het Noorden en dus kun je al spreken van de Derby van het Noorden. Bij Groningen loopt het nog niet echt gesmeerd. Er moest 6 wedstrijden gewacht worden op hun eerste overwinning en daar bleef het verder ook bij. Er volgde een tegenvallende gelijkspel thuis tegen Heracles en een verlies bij Vitesse. Zelfs een oefenwedstrijd thuis tegen NAC ging vorige week met 0-1 verloren. Het lijkt erop dat trainer Faber de ploeg maar niet op de rails krijgt en dus is de druk op deze "Derby" erg hoog. Een verlies zou enigszins grote gevolgen voor hem kunnen hebben. Na Heerenveen komt namelijk AZ op bezoek, en daarna volgen er drie zware uitwedstrijden. Hij zal dus toch echt deze wedstrijd punten moeten gaan pakken om van het publiek nog enigszins credit te krijgen. Heerenveen daarin tegen heeft een prima start en staat op een keurige vierde plaatst achter de "grote drie". Met maar één verliespartij uit acht wedstrijden laten ze zien dat ze niet makkelijk te verslaan zijn. Daar waar ze moeizaam van start gingen zijn de laatste vier competitiewedstrijden met duidelijke cijfers gewonnen. Ook het scoringsvermogen staat met 16 doelpunten op scherp. Met name Zeneli lijkt in uitstekende vorm te verkeren. Ondanks deze cijfers zal het denk ik geen makkelijke wedstrijd gaan worden voor Heerenveen. Ik verwacht een wedstrijd die wat mij betreft alle kanten op zou kunnen gaan, dus een TOTO uitslag ga ik mij niet aan branden. Ik ben uiteindelijk bij de corners terecht gekomen en het viel mij op dat de statistieken daarin voor Groningen vooral in de thuiswedstrijden erg in het voordeel zijn. In een matige eerste wedstrijd tegen Feyenoord werden er 5 corners genomen en in de wedstrijd daarop tegen Twente zelfs 6. Tegen Sparta maar liefst 16 corners en tegen Heracles ook een prima 9 stuks. Ook in de verloren oefenwedstrijd tegen NAC dwongen ze 7 corners af. Al met al kwam ik dus tot een zeer interessante wedtip.
 
Wedtip: Total corners bij Home Team over 4.5 @1.57, over 5.5 @2.16
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Voorbeschouwing Sassuolo vs Crotone 16-10-2016

In de Serie A competitie staat een interessante wedstrijd op het programma. Crotone die voor het eerst naar de serie A promoveerde zal het moeten opnemen in een uitwedstrijd tegen Sassuola. Inmiddels zijn er 7 speelrondes voorbij en lijkt Crotone op dit moment het lelijke eendjes te gaan worden in de Serie A. Met maar één uit 7 en een doelsaldo van 5 voor en 16 tegen is dit geen goed begin voor de club uit Calabrië. Uit de laatste 12 uitwedstrijden wisten ze maar één keer te winnen en ook dit seizoen in de Serie A staat de teller 0 uit 4. De thuisploeg die vorig seizoen keurig 6de eindigden spelen thuis erg sterk. Toen al waren de thuis statistieken uitstekend met een 8/3/3 op papier. Topclubs als Milan, Juventus, Lazio, Inter en Napoli werden verslagen. Maar ook dit seizoen werden grote namen met een verliespartij naar huis gestuurd. Zo werd Rode Ster Belgrado en Athletic de Bilbao beide met 3-0 verslagen in de Europa League. Crotone zou dus geen probleem moeten op gaan leveren zou je zeggen. De statistieken lijken dus erg in het voordeel voor de thuisploeg en dat geeft een mooie 1.42 als winnaar bij Unibet. Een mooie odds die je kunt combineren of zelfs single handicap -1 kunt spelen.
 
Wedtip: Sassuolo wint @1.42
Link naar opmerking
Deel via andere websites


Hier nog wat seizoensbet tips die je goed kunt combineren. Wees er wel snel bij, want over een uurtje gaat de Jupiler League weer van start en kunnen de odds veranderen. 
 
De eerste wedstrijden die ik van De Graafschap zag in de competitie waren lekker fris en aanvallend. En met Parzyszek lijken ze een leuke spits in huis te hebben die makkelijk scoort. Thuis werd er makkelijk gewonnen van Eindhoven en Jong Utrecht en uit bij Cambuur werd er een puntje weggesnoept. Daarna werden de wedstrijden steeds minder en gingen 4 van de laatste 5 wedstrijden verloren. Het leuke aanvallende voetbal lijkt een beetje verdwenen en werd er zelfs thuis met 2-3 verloren van Dordrecht die ruim een helft met 10 man speelden. Als ik dan Cambuur er naast leg vind ik de resultaten er beter uit zien. Een nipte 2-1 verlies bij kampioens kandidaat VVV. Een gelijkspel thuis tegen de verrassende sterke Jong PSV, een uitoverwinning bij Dordrecht en twee grote zeges op Almere en Archilles. Alleen in de uitwedstrijden hebben ze het nog moeilijk, maar heb goede vertrouwen dat ze het beter gaan doen dan de Graafschap. Ook in het onderlinge duel was Cambuur de volle 90 minuten de betere ploeg. Op basis hiervan verwacht ik een hogere eindpositie van Cambuur vs De Graafschap.
 
Wedtip: Cambuur best finishing position vs De Graafschap @1.75
 
 
NAC en VVV zijn wat mij betreft twee grote titelkandidaten voor dit seizoen in de Jupiler League. Toch gaat mijn voorspelling naar een hogere eindklassering eerder naar VVV dan een NAC en wel om het volgende. Vorig seizoen werd VVV tweede achter kampioen Sparta en eindigden NAC met 8 punten een plekje lager. De onderlinge duels waren beide in het voordeel van VVV en ook heeft VVV een veel betere thuisstatus dan NAC. VVV won maar liefst 17 van de laatste 20 thuiswedstrijden terwijl NAC van de laatste 5 thuisduels er maar eentje wist te winnen. Daarnaast loopt de topscorer van vorig seizoen met 28 doelpunten nog steeds rond bij VVV en verwacht ik daar dit seizoen er weer 20+ van. Twee gewaagde ploegen aan elkaar, maar toch verwacht ik wel 6+ punten verschil in het voordeel van VVV.
 
Wedtip: VVV best finishing position vs Cambuur @1.60
 
Morgen zal ik wat nieuwe seizoenstips plaatsen met name uit de grote competities.
Link naar opmerking
Deel via andere websites

 
Wedtip FC Twente vs PEC Zwolle 16-10-2016

Zondagochtend vertrekt Pec Zwolle voor een korte rit naar het Oosten van het land waar FC Twente daar de tegenstander zal zijn. De club uit Enschede die vriend en vijand verrast met een keurige zevende plaats doet het boven verwachtingen in de Eredivisie dit seizoen. Met name in de thuiswedstrijden geven ze zich goed thuis. Tegen Sparta, Ado en Vitesse werden drie van de vier wedstrijden gewonnen. Tegenstander Zwolle staat op op een 17de positie en beleeft een zeer zwakke seizoenstart. Wat mij vooral bij Zwolle opvalt is dat ze moeilijk weten te scoren en de meeste tegen doelpunten uit de competitie hebben. 5 keer scoren in 8 wedstrijden is voor een club als Zwolle veels te weinig, en 18 tegen natuurlijk veels teveel. Ik voorspelde al reeds eerder in mijn topic dat Zwolle zich niet goed heeft versterkt en dat het een zwaar seizoen gaat worden. Je zou dus zeggen dat Twente wel favoriet is voor de wedstrijd van morgen. Voor een overwinning krijg je daar een nette @1.95 voor, maar persoonlijk zou ik die niet zo snel spelen. De bal blijft rond en in het voetbal heb je altijd te maken met verassingen. Een rode kaart of een eigen doelpunt kan een wedstrijd bv helemaal omgooien. Zoals de meeste van jullie inmiddels weten ben ik niet echt een fan van 3ways uitslagen, en daarom zoek ik eerst naar tips waarbij een 2 ways uitslag voldoende is. De reden is dat de winkansen daarin veel hoger liggen. Want laten we eerlijk wezen, Twente 50%, gelijkspel 35% en winst voor Zwolle 15% zou een prima prognose zijn. Je moet je dan afvragen of 50% voldoende zou zijn voor een 1.95 odds. Ik vind van wel, maar zelf ben ik meer een voorstander van 2 ways uitslagen. Je start daar in principe eigenlijk al met 50/50% en puur op basis van gevoel wordt dat bij een gekozen wedstrijd iets hoger. Naast deze vorm van spelen analyseer ik ook veel statistieken. Ik ben gek op cijfertjes en die bepalen voor mij grotendeels of ik een bet wel of niet ga spelen. Zo ben ik tot onderstaand bet gekomen, en zal deze aan de hand van cijfertjes laten zien waarom mijn keuze hierop is gevallen. Naast de cijfertjes speelt gevoel uiteraard ook een deel in de keuze die ik maak. Bij de wedstrijd tussen deze twee teams verwacht ik dat de grote slag op het middenveld wordt gestreden. Twente zal wel het spel proberen te bepalen en Zwolle die straks misschien wel tevreden zal zijn met één puntje. Nu hoeft niet iedereen het uiteraard met mij eens te zijn, maar deze manier van spelen gaat mij in ieder geval prima af.
 
De tip die ik heb is total corners under 9.5 @1.86. Ik heb van beide teams de statistieken bekeken en deze heb ik even hieronder geplaatst. Wat mij dan opvalt is dat Twente weinig corners krijgt. Twee wedstrijden zelfs maar één corner is wel erg weinig. De wedstrijd tegen Utrecht was voor de beker en werd een alles of niet in de slotfase.
FC Twente vs Excelsior (Twente 5 corners)
FC Twente vs Sparta (Twente 3 corners)
FC Twente vs Ado den Haag  (Twente 1 corner)
FC Twente vs Utrecht (beker) (Twente 6 corners)
FC Twente vs Vitesse (Twente 1 corner)
 
Laten we nu eens de corners statistieken van Pec Zwolle bekijken in de uitwedstrijden.
NEC vs Pec Zwolle  (Zwolle 7 corners)
Heerenveen vs Pec Zwolle (Zwolle 0 corner)
DVS'33 vs Pec Zwolle (beker) (Zwolle 2 corners)
Ajax vs Pec Zwolle (Zwolle 1 corner)
 
Dat zijn nou ook prima cijfers om deze tip te gaan spelen. Alleen de wedstrijd tegen NEC kregen ze er 7, maar de overige wedstrijden zijn ze prima in mijn voordeel. Het is nu niet dat ik zweer op deze statistieken, maar het geeft mij wel een goed beeld hoe beide teams spelen in zowel thuis als uitwedstrijden. En natuurlijk kan ik er morgen naast zitten, maar gezien de stats hierboven geef ik deze bet meer kans om te winnen dan die 50% @1.95 thuiswinst. Wat mij betreft is het een 70/30%, en speel ik liever deze bet dan de thuiswinst van @1.95.
 
Wedtip: Total corners under 9.5 @1.86, Pec Zwolle under 4.5 @1.71
 
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 17-10-2016 om 10:46 zei SmartAce:

Jammer van Groningen , maar met 9 man was het ook wel lastig om corners te halen. Sassualo kopieerde het Feyenoord scenario gelukkig ;) 

Groningen tip begon goed met een snelle eerste corner, helaas verstoort het de wedstrijd door de rode kaarten. Sassuolo had het inderdaad moeilijk om die muur te doorbreken, zeker na die snelle 0-1 achterstand. Maar over de gehele wedstrijd gezien veel sterker. 64% balbezit, corners 15-1, 15 schoten op doel terwijl Crotone schoot volgens mij maar 1 keer. Gelukkig viel de beslissende in de laatste minuten.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 13-10-2016 om 11:58 zei Dopey:
Wedtip: Total corners bij Home Team over 4.5 @1.57,   over 5.5 @2.16

 

Op 13-10-2016 om 13:42 zei Dopey:
Wedtip: Sassuolo wint @1.42

 

Op 15-10-2016 om 22:14 zei Dopey:

Wedtip: Total corners under 9.5 @1.86,    Pec Zwolle under 4.5 @1.71

 

Wedtip Voorbeschouwing FC Twente vs Roda JC 28-10-2016

Sportbookies willen wel eens een wedstrijd ruim van te voren online plaatsen. Je kunt dan vaak alleen de 1X2 bets spelen, maar juist deze kunnen erg interessant zijn. Neem nou bv de wedstrijd Heerenveen vs Heracles. Toen ie net online kwam te staan was de odds 1.75, nu paar dagen later is ie gezakt naar 1.55. En hetzelfde bleek ook bij de wedstrijd Jong Ajax vs De Graafschap die gisteren gespeeld werd. Ik heb hem gepakt op 2.10 en toen de wedstrijd begon was ie alweer gedaald naar 1.95. Waar je wel rekening mee moet houden is dat er in die paar dagen natuurlijk wat kan gebeuren. Blessures tijdens trainingen of schorsingen als er een wedstrijd tussen zit. Het is dus maar net welk risico je wilt nemen, want een belangrijke speler kan ook één dag voor de wedstrijd een blessure oplopen. Nu is mijn oog gevallen op de wedstrijd Twente vs Roda JC, een wedstrijd die pas op 28 oktober op het programma staat. We weten inmiddels dat Twente het thuis prima doet en dat Roda een heel matig seizoen draait. Als je de statistieken bekijkt zul je meer overtuigd worden van deze tip. Roda scoort erg moeizaam en dat is gebleken met maar één doelpunt uit de laatste 5 duels. Twente daarin tegen scoort redelijk makkelijk en met Unal en Celina creëren ze aardig wat doelkansen. Mijn voorspelling is dus een thuisoverwinning van Twente op Roda JC.
 
Wedtip: FC Twente win vs Roda JC @1.85
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wedtip Voorbeschouwing Napoli vs Besiktas CL 19-10-2016
 
In groep B staan vanavond Napoli en de Turkse kampioen Besiktas tegenover elkaar. Napoli is door zijn twee overwinningen koploper in de Poule en staat daarmee al met één been in de volgende ronde. Besiktas kwam beide wedstrijden niet verder dan een gelijkspel en staan tweede met twee punten. Je zou dus kunnen zeggen dat Napoli bij winst al bijna zeker is voor de volgende ronde. Indien de andere groepswedstrijd uit de poule in een gelijkspel eindigt, dan is Napoli al sowieso verzekerd voor de volgende ronde. Los van deze resultaten doen ze het in de competitie ook prima en zijn ze voor vanavond gewoon de favoriet. De gemiddelde odds voor een overwinning op Besiktas staat rond de 1.44, maar toch acht ik de Turken zeker niet kansloos. Zo sleepte ze een gelijkspel uit bij Benfia, al was dat met een doelpunt in de 93ste minuut redelijk onverdiend. In de Turkse competitie doet Besiktas het in de uitwedstrijden best aardig. Vorig seizoen sloten ze de competitie af met 11 overwinningen uit 17 wedstrijden. Met name aanvaller Gomez maakte daar een groot deel van uit. De topscorer met 26 doelpunten werd verkocht aan Wolfsburg en zal dus erg worden gemist. Maar ook het huidig seizoen doet Besiktas het in uitwedstrijden meer dan prima. Zo wonnen ze de laatste drie uitwedstrijden zonder een doelpunt te incasseren. Napoli lijkt dus gewaarschuwd. Helaas zullen zij het wel moeten doen zonder uitblinker Milik. De voormalige Ajax spits was in de Champions League al goed voor drie treffers en deed Higuain even vergeten. Afgelopen weekend wist Roma sinds lange tijd Napoli te verslaan in eigen huis. Ondanks dit pijnlijke verlies doet Napoli het geweldig voor eigen publiek. Van de 18 Europese thuiswedstrijden werden er maar liefst 13 gewonnen. Mijn voorspelling gaat uit naar winst Napoli met veel balbezit en een hoop schoten op doel. Mijn tip zal zijn dat Napoli meer dan 5.5 corners gaat krijgen en dat voor 1.60. Ik kijk regelmatig uitgebreide samenvattingen van de Serie A wedstrijden en zie Napoli daarin vaak aanvallend voetballen. Met name in thuiswedstrijden spelen ze met Mertens, Insigne of Callejon via de zijkanten redelijk aanvallend. Op het middenveld loopt er ook nog een Hamsik rond die vaak buiten de 16 op doel zal schieten. Hieronder staan wat statistieken om een beter beeld te geven wat betreft de corners. Daarin zie je dat Napoli bijna elke thuiswedstrijd dit seizoen veel corners weet af te dwingen. Laten we hopen dat het dus vanavond tegen Besiktas ook het geval zal zijn.
 
Napoli vs AC Milan (corners 9-4)
Napoli vs Bologna (corners 6-3)
Napoli vs Chievo  (corners 4-2)
Napoli vs Benfica  (corners 6-0)
Napoli vs AS Roma  (corners 9-1)
 
Wedtip: Napoli over 5.5 corners @1.60
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb hier nog een seizoens wedtip gevonden die interessant is om te spelen. Hou er rekening mee dat dit weekend er dus wedstrijden worden gespeeld, en dat het aanbod dus (tijdelijk) zal verdwijnen zodra de eerste competitie wedstrijd gespeeld wordt.
 
De premier League wordt al jaren gezien als de sterkste competitie van de wereld. Niet zo zeer dat daar de beste spelers spelen, maar dat de competitie altijd om een handvol kandidaten gaat die strijden om het kampioenschap. Afgelopen seizoen werd Leicester verrassend kampioen met een ruime voorsprong, maar dit seizoen gaan ze dat zeker niet herhalen. De kandidaten die door de sportbookies voor het huidig seizoen als grote kanshebbers worden gezien zijn; zijn Arsenal, Liverpool, Manchester United, Manchester City, Tottenham Hotspurs en Chelsea. Zes sterke teams waarbij ik de één meer kans zou geven dan de ander. Manchester United die vooraf door vele getipt werden als één van de grote kanshebbers lijken de meeste moeite te hebben. Met het contracteren van Zlatan en Pogba werd er goed ingekocht. maar is dat wel voldoende om een heel elftal goed te laten spelen. Ik ben van mening van niet, een elftal die kampioen gaat worden zal zeker meer kwaliteit in huis moeten hebben. United begon sterk met drie overwinningen op rij, maar vervolgens werd er maar één keer gewonnen in de vijf competitie duels die daarna volgde. Daar zat ook een belangrijk thuisverlies tegen aartsrivaal Manchester City waarbij City niet echt veel in de problemen kwam. Ik zie ze voor dit seizoen nog niet meedraaien in de top 3. Ook Chelsea valt voor mij af in het rijtje van zes. Vorig seizoen werden ze slechts 10de met ruim 31 punten achter Leicester City. Ondanks het aanstellen van toptrainer Conte rommelt het daar nog steeds en de belangrijke wedstrijden tegen Arsenal en Liverpool gingen al verloren. Komend speelronde staat de belangrijke thuiswedsrijd tegen United op het programma en die geef ik wel kans op te winnen, maar het kampioenschap zie ik ze niet winnen.Ik denk dat Chelsea nog te kort komt om een gooi te doen naar de titel dit seizoen en dat teams als City, Arsenal en Tottenham er beter voor staan. Een andere afvaller is wat mij betreft Liverpool. Een ploeg wat mij betreft elk seizoen wel te kort komt om kampioen te worden. Liverpool mist een echte goalgetter die ze destijds met Suarez in huis hadden of een grote topspeler die de ploeg op sleeptouw zou kunnen nemen. Ze zijn veels te wisselvallig en dat kost ze onnodig veel punten. Dan houden we slecht drie teams over met Manchester City, Tottenham en Arsenal. Wat mij betreft ook de drie teams die de grootste kans maken voor de titel. Hebben alles in huis wat ik hierboven aangaf wat Liverpool en Manchester United missen. Hebben een brede selectie met enkele topspelers die een wedstrijd kunnen beslissen in hun eentje. Spelen goed en verzorgt voetbal met een goede coach aan de zijlijn. Als ik dan een keuze moet maken tussen deze drie gaat mijn voorspelling naar Manchester City. Hebben met Aguero in mijn ogen de beste aanvaller uit de Premier League en hebben een goed middenveld met o.a Silva, de Bruyne, Sterling en Gundogan. Ondanks dat Tottenham met 2-0 City de baas was vorige week zal Arsenal de ploeg gaan worden waar ze serieus rekening mee moeten gaan houden. Ik hou het dus op City 1, Arsenal 2 en Tottenham op 3.
 
Manchester City kampioen Premier League @2.10
Topscorer Premier League, Aguero @3.0
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wedtip Voorbeschouwing Borussia Dortmund vs Schalke 04  29-10-2016
 
Voor Borussia Dortmund moet er thuis gewoon gewonnen worden van Schalke 04. De geel/zwarte hebben al vier punten achterstand op koploper Bayern Munchen en puntverlies tegen Schalke zou wel eens fataal kunnen zijn. Vorige week wist Dortmund ook al niet te winnen en komt daarmee op een vijde positie te staan. Tegen een laag geklasseerde Schalke zijn ze dus een goed resultaat enigszins verplicht. Het verschil zit hem met name in de uitwedstrijden waar het nog niet lekker loopt. Twee van de drie wedstrijden gingen verloren. Deze verliespunten moeten dus thuis goed worden gemaakt willen ze niet het gat met titel kandidaat Bayern Munchen te groot laten worden. Thuis is Dortmund een ijzer sterk team. Vorig seizoen wonnen ze maar liefst 14 vd 17 thuiswedstrijden en waren ze het enige team in de Bundesliga zonder nederlaag. Ook hun doelsaldo met 49 voor en 14 tegen liet een grote indruk achter. Ook dit seizoen zijn ze sterk begonnen en scoort topscorer Aubaneyang aan de lopende band. Met een gemiddelde van drie doelpunten per wedstrijd werden er drie van de vier wedstrijden gewonnen en tegen Herta werd er gelijk gespeeld mede door een gemiste penalty van de spits. Zelfs het grote Real Madrid werd in een CL wedstrijd met een gelijkspel naar huis gestuurd. Dan zou een Schalke toch geen probleem moeten opleveren zou je denken. Schalke heeft het in de eerste weken van het seizoen de grootst mogelijke moeite om punten bij elkaar te sprokkelen. De problemen voor Schalke worden steeds groter. De ploeg die vorig seizoen op een keurige vijfde plaats eindigden heeft het dit seizoen erg moeilijk. Uit de eerste 7 competitiewedstrijden werd maar 1x gewonnen en 1x gelijk gespeeld. Met deze vier punten staan ze op een teleurstellende 16de positie in de Bundesliga op dit moment. Verder moet Schalke  het voorlopig ook nog doen zonder aanvaller Breel Embolo. De Zwitserse spits heeft zaterdag in de uitwedstrijd tegen FC Augsburg zijn enkel gebroken. Hij word vervangen door Klaas-Jan Huntelaar, die de laatste tijd een bijrol speelt bij Schalke. De statistieken zien er voor Schalke verder niet best uit. De eerste drie uitwedstrijden gingen verloren en ook de laatste tegen Augsburg kwamen ze niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Hieronder nog wat statistieken tegen Dortmund van de laatste twee ontmoetingen in Dortmund die de bet moeten versterken.
 
08-11-2015 Borussia Dortmund vs Schalke 04 3-2
28-02-2015 Borussia Dortmund vs Schalke 04 3-0
 
Wedtip: Borussia Dortmund wint @1.50
Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 uur geleden zei jordi22:

Is de quotering van 2.10 niet aan de lage kant ? als er 3 topteams zijn ?

Hij stond vorige week volgens mij nog op 2.75 en is dus na de winst op United gezakt. Je zou ook kunnen wachten, maar  ik verwacht dat City binnen nu en 6 weken wel een voorsprong gaat krijgen op de rest. De komende 5 wedstrijden zijn goed te doen voor City en vervolgens krijgen ze Chelsea en Arsenal thuis. Arsenal krijg over 2 weken Tottenham op bezoek en moeten de speelronde erop naar United. Voor Tottenham komt een zware programma aan. Leicester thuis, Arsenal uit, Chelsea uit en twee weken later weer United uit. Ik verwacht dat City dus in deze periode hun voorsprong gaat uitbreiden naar 5+ punten en dan zal de odds stuk lager worden dan 2.10. Of 2.10 dus te laag staat is een keuze die je zelf moet bepalen, maar ik vind hem wel speelbaar als combi bet.

bewerkt door Dopey (bekijk bewerkingshistorie)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...