Spring naar bijdragen

Dopey's sportweddenschap tips, voorbeschouwingen, freebets etc...


Dopey

Aanbevolen berichten

20 uur geleden zei Dopey:

Alle eerst welkom @Bassie

Daar zit inderdaad geen verschil in. Het enige wat je wel moet hebben is dat je in dezelfde speelperiode twee mooie tips vind, en dat is juist niet zo makkelijk dan iedereen denkt. Het maakt het wat makkelijker om één losse of twee kleintjes van 1.45 te vinden in één weekend.

We spelen met een groepje One Time leden bv een soort gelijk poultje en daarin spelen we soms twee weken niet. Simpelweg, omdat er gewoon geen goede bets te vinden zijn. Als je namelijk winstgevend wilt spelen moet je de tips gewoon goed uitkiezen en analyseren. Wat je vaak bij sportbetters ziet is dat ze inloggen en op dat moment bets gaan zoeken puur om te willen spelen. Vaak worden dan bets geplaatst die het eigenlijk niet waard zijn. Vanavond was bv een CL ronde. En dan zie ik op een andere bekende voetbal forum zoveel rijtjes voorbij komen waarbij ik denk, zonde van je geld. Een wedstrijd als City vs Barcelona bv kan alle beide kanten op. Waarom zou je uberhaupt zo'n wedstrijd uitkiezen om te spelen? Die jongens spelen die rijtjes alleen omdat ze persee wat te spelen willen, en niet omdat de bet goed is.

Bedankt voor je reactie Dopey. Ik speel vanavond op Juventus en Dortmund voor @1.98 om het eens te proberen. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

20 uur geleden zei Dopey:

Helaas, bet fout. Rostov schiet 4x tussen de palen en er gaat er eentje in.  5 man deden mee aan deze actie.

@TheGreatOne, @SmartAce, @Seabert, @DeValsspeler en @jordi22. Jullie mogen aangeven of je voor de verdubbelaar kiest of uitbetaald wilt worden.

Ik heb na onderling overleg met Dopey gekozen voor de optie "uitbetalen". Het bedrag van 10 euro zal echter geïnvesteerd worden in een nieuwe actie. Ik ga proberen om van die 10 euro 50 euro te maken. Mocht dit lukken dan zal 40% van de opbrengst voor mij zijn en 60% van de opbrengst zal voor een forumlid zijn. Ik verzin dan wel een prijsvraag waarbij dit bedrag te winnen valt.

De 10 euro wordt gesplitst in 2 x 5 euro. Met die 5 euro ga ik volgens het stappenplan (steeds volledige bedrag inzetten) steeds een single bet spelen. Uiteraard zet ik die bet in dit topic neer, zodat jullie een beetje mee kunnen leven.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...