Spring naar bijdragen

Dopey's sportweddenschap tips, voorbeschouwingen, freebets etc...


Dopey

Aanbevolen berichten

Wedtip Voorbeschouwing Napoli vs Torino 18-12-2016
 
Wederom weer een cornerbet van Napoli die bijna elke thuiswedstrijd  wel gewonnen wordt.. Alleen de laatste thuiswedstrijd tegen Inter ging de bet verloren doordat ze bleven haken op 5 corners. Ze begonnen heel sterk en al redelijk snel vielen de eerste corners. Tijdens de rust stonden ze volgens mij zelfs al op 5 corners, maar die laatste wilde maar niet vallen. Vandaag gaan we voor de "revanche" vs Torino thuis. Het kleine broertje van Juventus doet het dit seizoen erg goed. Lang stonden ze redelijk bovenin mee,  maar vanwege twee verlies partijen zijn ze afgezakt naar een 8ste positie. De goede prestaties zijn vooral te danken aan de spits Belotti die er al 11 ingeschoten heeft. De spits kwam vorig sezioen over van Palermo waar hij in één heel seizoen er 12 maakte. Torino is net als vele andere teams een ploeg die de meeste punten thuis pakt. Maar liefst 5 van de 8 wedstrijden werden gewonnen. Ook met 20 doelpunten worden de supporters goed vermaakt. In de uitwedstrijden gaat het wel iets minder. 4 van de 8 wedstrijden gingen ze onderuit en maar 2 werden er gewonnen. Napoli maakt wat mij betreft een prima kans op deze thuiswedstrijd te winnen van ze. De odds op Unibet is 1.45 en vind hem eerlijk gezegd net te laag om dit als single te spelen. Daarom richt ik mij weer op de corners van Napoli. Verrassend genoeg blijft Unibet deze odds nog steeds te hoog geven. 6.5+ corners voor Napoli geeft namelijk @1.75 aan. Hieronder staat het bekende statistieken lijstje van ze en dan zie je dat ze 7-4 voor staan qua 6.5+ corners. Naar mijn idee nog zeker de moeite waard met een mooie odds. Ik verwacht weer een stormloop aan aanvallen van Napoli wat al snel zal lijden tot een aantal corners. Op een andere site speel ik ook Napoli winst+ most corners. Helaas is deze niet te spelen op Unibet.
 
Napoli thuis duels dit seizoen:
Napoli vs AC Milan corners 9-4
Napoli vs Bologna corners 6-3
Napoli vs Chievo corners 4-2
Napoli vs Benfica corners 6-0
Napoli vs AS Roma corners 9-1
Napoli vs Besiktas corners  17-1
Napoli vs Empoli corners 11-8
Napoli vs Lazio corners 9-2
Napoli vs Dynamo Kiev 17-2
Napoli vs Sassuolo 9-2
Napoli vs Inter 5-7
 
Wedtip: Napoli over 6.5 corners @1.75
Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei JackPot:

Ok nice, dus 1tje goed en 1tje fout. Mooi resultaat @Dopey. Dank ook voor de verschillende mooie wedtips!

Prive gaat het de laatste tijd erg goed met name in de NBA. Jammer genoeg kan ik de live tips hier niet met jullie delen. Ik kwakkel de laatste weken ook tegen een verkoudheid aan waardoor ik even minder aan het zoeken ben, krijg daar behoorlijk wat koppijn van. Ik probeer deze weken weer wat mooie tips voor jullie te vinden aangezien ik toch thuis zit.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wedtip Voorbeschouwing NBA Brooklyn Nets vs Golden State Warriors 22-12-2016
 
Gisteren weer een prima avondje NBA wedstrijden gespeeld en vanavond wil ik graag de volgende tips met jullie delen. Vanavond gaan de doodverfde titelfavoriet op bezoek bij de Brooklyn Nets. De voorspelling is dat de Warriors deze wedstrijd zeer eenvoudig naar zich toe gaat trekken. De Nets bungelen bij de onderste regio in de Eastern Conference en zullen geen partij zijn voor de huidige koploper van de Western Conference. Ik ben zelf zeker geen NBA kenner, de meeste informatie haal ik zelf van het internet vandaan en lees veel NBA sites waar ook voorspellingen worden gemaakt door NBA kenners. Daaruit trek ik bepaalde tips uit en die clubs die ik speel probeer ik zoveel mogelijk te volgen. Over de Nets weet ik dat er voor dit seizoen weinig van ze verwacht zal worden. Van de 27 gespeelde wedstrijden hebben ze er ook maar 7 gewonnen. De laatste overwinning dateert van 15 december thuis tegen de Lakers 107-97. Opizch lijkt dat natuurlijk nog zo kort geleden, maar bij NBA spelen ze gemiddeld om de twee dagen een wedstrijd. Na de gewonnen wedstrijd tegen de Lakers werd er weer drie keer gespeeld en drie keer gingen ze met een verliespartij van het veld.
 
De Golden State Warriors zijn de grote favoriet voor de titel dit jaar. Een eerste plek in de Western Conference lijkt ook binnen bereik. Er werd dit seizoen pas 4 keer verloren en maar liefst 27 wedstrijden werden gewonnen. Qua vorm hebben ze ook niks te klagen. De Warriors zijn op dit moment al vijf wedstrijd ongeslagen en negen van hun laatste tien wedstrijden werden gewonnen. Bij de Warriors zijn ook alle ogen gericht op topscorer Stephen Curry, maar ook van Kevin Durant zijn mijn verwachtingen erg hoog voor vanavond. 
 
Dit seizoen kwamen stonden beide teams al twee keer eerder tegenover elkaar. Uiteraard trok De Warriors aan het langste eind. De wedstrijden werden met 107-99 en 98-114 gewonnen. Mijn verwachting is dat de Warriors ontzettend hard van start gaan om aan het einde van de wedstrijd genoeg punten voor te staan om wat belangrijke jongens te sparen. Daarom speel ik o.a Q1,Q2 en Q3 handicap en wat handicaps voor de wedstrijd.
 
Wedtip: Brooklyn Nets vs Golden State Warriors handicap Warriors 12.5 @1.54, handicap 13.5 @1.65, Q1 handicap -5.5 @1.95, Q2 handicap -3.5 @1.83, Q3 handicap -4.5 @1.98, first to 10 points @1.45
Link naar opmerking
Deel via andere websites

18 uur geleden zei Dopey:

Wedtip: Brooklyn Nets vs Golden State Warriors handicap Warriors 12.5 @1.54, handicap 13.5 @1.65, Q1 handicap -5.5 @1.95, Q2 handicap -3.5 @1.83, Q3 handicap -4.5 @1.98, first to 10 points @1.45

Tip 3-3, hier had veel meer ingezeten, maar helaas. First to 10 hadden ze in eigen hand, maar de beslissende 10de punt werd niet gemaakt waardoor de Nets kon reageren en wel die 10de punt maakte.

Phoef wat een wedstrijd. Mijn voorspelling dat ze de wedstrijd met gemak gingen winnen kwam uit, maar de weg daar naar toe was alles behalve wat ik had gedacht. De Warriors begonnen redelijk, maar bij de Nets ging vrijwel elke poging wel raak. Q1 ging de wedstrijd nog redelijk gelijk op en keken ze tegen een achterstand van 1 punt. Q2 leken ze een beetje de weg kwijt te zijn en kwamen ze volgens mij (ff uit mijn hoofd) wel 20 punten achter. Uiteindelijk hebben ze ook dit nog redelijk kunnen beperken tot 15 punten. Daar ging dus mijn tacktiek met handicap Q1 en 2 tips. In Q3 besloot De Warriors dat het maar afgelopen moest worden en ging het gas erop. Het werd een verpletterende 39-13 score en ook Q4 lieten ze zien dat er niet met ze te dollen valt. Ook deze ronde wonnen ze gemakkelijk met 29-17. De uiteindelijke score kwam op 117-101, dus een handicap van maar liefst 16 punten. Zoals verwacht was Kevin Durant de grote man met 26 punten.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wedtip Voorbeschouwing Supercup Juventus vs AC Milan 23-12-2016
 
Vanavond staat de wedstrijd om de Italiaanse Supercup op het programma tussen Juventus vs AC Milan. De wedstrijd voor de Supercup is de afgelopen jaren al vaker buitenshuis gespeeld. Vorig seizoen was dat in het Chinese Shanghai en in 2014 werd de wedstrijd net als vanavond in Doha (Qatar) gehouden. Vorig seizoen ging deze prijs ook al om beide teams en toen trok Juventus met een 2-0 overwinning aan het langste eind. Voor de kampioen Juventus komt de wedstrijd op een prima moment. De ploeg uit Turijn verkeerd in een goede vorm en wonnen 7 van de laatste 8 wedstrijden, terwijl Milan in een mindere fase zit. In oktober was Milan in de competitie te sterk voor Juve en wonnen ze de wedstrijd met 1-0, maar statistisch gezien lijkt Milan op papier de grote underdog.
 
Een leuk feitje is dat Juventus 9 van de laatste 10 onderlinge duels heeft gewonnen. En maar liefst 5 wedstrijden werd daarin de 0 gehouden. Ook won Juve 82% van de wedstrijden in de Serie A. Toch is de supercup een totaal andere wedstrijd. Het gaat uiteindelijk om een directe prijs en de wedstrijd wordt op vreemde bodem gespeeld. Er is geen thuispartij en ze zullen de wedstrijd naar mijn verwachting rustig aftasten. Ik verwacht zelfs dat de ruststand eigenlijk op 0-0 wordt gehouden of heel misschien 1 doelpunt zal vallen. Hierdoor is de tip under 2.5 voor @2.12 erg interessant. Mochten ze namelijk met 0-0 de rust ingaan acht ik de kans erg klein dat er nog 3 doelpunten in de tweede helft zullen gaan vallen. Overigens vielen in 5 van de laatste 7 onderlinge duels minder dan 3 doelpunten.

Bij Juventus is Planic hersteld van een blessure en staat Dybala naar verwachting ook terug is de basis. Bij Juve ontbreken alleen Bonucci en Alves, maar Alves heeft toch geen basis plaats dit seizoen, dus die zal wel niet erg gemist worden. Bij Milan zullen ze het nog moeten doen zonder aanvoerder Montolivio die een paar maanden terug een zware blessure heeft opgelopen. Sinds zijn blessure zijn de prestaties ook zichtbaar minder bij Milan.

Laatste 2 jaar Supercup:
2015-2016 2-0 Juve - Lazio
2014/2015 1-1 Juve - Napoli
 
Wedtip: Juventus vs Milan: Under 2,5 goals @2.12,
Link naar opmerking
Deel via andere websites

5 uur geleden zei Dopey:
Wedtip: Juventus vs Milan: Under 2,5 goals @2.12

Dominant eerste helft van Juventus en kwamen verdiend op 1-0. Milan kwam een paar minuten voor rust verrassend op 1-1 eigenlijk met een doelpunt uit het niets. Op dat moment dacht ik dat de bet lost was, maar in de tweede helft vielen er geen doelpunten.

Live heb ik mijn cornerbets gespeeld.  Juve stond op dat moment 5-0 voor en tijdens het plaatsen viel nummer 6. Hierdoor zakte mijn bet 8.5 van 2.15 die ik op dat moment wilde plaatsen. Heb hem alsnog gepakt voor 1.76 en direct daarna viel nr 7 al. Heb gelijk 9.5 gepakt voor 1.82 en deze viel helaas niet meer. Ondertussen was Milan ook wat sterker geworden en pakte ik 2.5+ voor 2.25. 2 corners was genoeg en deze werden in de slotfase gelukkig nog gepakt. Mooi +je gepakt dus op deze wedstrijd.

Voor vanavond heb ik een paar NBA tips die ik met jullie wil delen.

Curry under 24.5 points voor @1.85
Ik vind hem de laatste paar wedstrijden die ik van hem zag niet echt dominant in de wedstrijd. Verder acht ik de kans groot dat ie weer wat minuten gespaard gaat worden, zeker met eerst volgende wedstrijd tegen de concurrent op het programma. Overigens wist hij van de laatste 10 wedstrijden maar 3x mer dan 24.5 punten te pakken in een wedstrijd. Misschien heeft dat deels ook weer met zijn vorm te maken.

Zijn team speelt vandaag weer een uitwedstrijd, dit keer in Detroit tegen de Pistons. Ik verwacht hier weer een overwinning van ze. Dit keer ga ik weer Q1, Q2 en de wedstrijd handicap spelen.

Q1 2.5 handicap @1.89
Q2 1.5 handicap @1.83
Q2 @1.61
Q3 @1.58
HT handicap 4.5 @1.93
wedstrijd handicap 5.5 @1.65

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 12-12-2016 om 13:29 zei Dopey:

Voor de liefhebbers, Unibet geeft een 50% deposit bonus voor vandaag met een max van 30 euro. Dus als je 60 stort krijg je er direct 30 bij (15 bij 30, 10 bij 20 etc...). voorwaarde 6x rondspelen bij minimale odds van 1.40. Dit is een hele mooie deal van Unibet, makkelijk om vrij te spelen met geen hoge odds.

Ook vandaag is deze actie er weer. Free money!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

15 uur geleden zei Dopey:

Voor vanavond heb ik een paar NBA tips die ik met jullie wil delen.

Curry under 24.5 points voor @1.85
Ik vind hem de laatste paar wedstrijden die ik van hem zag niet echt dominant in de wedstrijd. Verder acht ik de kans groot dat ie weer wat minuten gespaard gaat worden, zeker met eerst volgende wedstrijd tegen de concurrent op het programma. Overigens wist hij van de laatste 10 wedstrijden maar 3x mer dan 24.5 punten te pakken in een wedstrijd. Misschien heeft dat deels ook weer met zijn vorm te maken.

Zijn team speelt vandaag weer een uitwedstrijd, dit keer in Detroit tegen de Pistons. Ik verwacht hier weer een overwinning van ze. Dit keer ga ik weer Q1, Q2 en de wedstrijd handicap spelen.

Q1 2.5 handicap @1.89
Q2 1.5 handicap @1.83

Q2 @1.61
Q3 @1.58
HT handicap 4.5 @1.93
wedstrijd handicap 5.5 @1.65

2 uit 7, hoef wat een moeizame winst was dat. Q1 ging wel redelijk gelijk op, ze wonnen deze helft met 1 punt verschil. Hierdoor verloor ik mijn eerste tip met 2 punten. Q2 liep niet zo lekker voor de Warriors en de Pistons gingen steeds beter spelen. Het werd uiteindelijk een 3 punten verlies partij. Q3 ging het gas er weer op en viel het kwartje weer aan hun kant. Deze ronde wonnen ze met 8 punten verschil. De marge werd zelfs iets groter en werd tot de laatste minuut echt spannend. Gelukkig trok ken ze Q4 uiteindelijk ook naar ze toe waardoor de partij met handicap 6 werd gewonnen. Dit was voor de OneTime Poule ook de winnende stap en daarmee hebben we een paar honderd gemaakt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wedtip Voorbeschouwing Rangers vs Celtic 31-12-2016
 
In schotland staat vanmiddag de Derby tussen de twee grootste clubs van het land op het programma. De supporters leven er al maanden naar de The Old Firm zoals de wedstrijd ook wel wordt genoemd. Vanmiddag wordt er om kwart over één afgetrapt bij de Schotse Old Firm tussen Celtic en de Glasgow Rangers. Voor de Rangers is deze wedstrijd van levensgroot belang, aangezien de achterstand op koploper Celtic al 16 punten bedraagt. Als we naar de wedstrijd kijken draaien beide teams een goed seizoen. Rangers die na enkele seizoenen eindelijk weer terug in de de hoogste divisie doet goed mee bovenin. Een gooi naar de titel komt natuurlijk nog een aantal seizoenen te vroeg voor ze om het kwaliteitsverschil met aartsrivaal Celtic in te halen. Een tweede positie met 11 overwinningen uit 20 wedstrijden is opzich een prima prestatie voor ze. En de statistieken in de thuiswedstrijden zien er verder prima uit. Rangers heeft wel wat problemen achterin met blessures, dus of ze die deur goed dicht weten te houden moeten we nog zien. Tot nu toe hebben ze pas 4 doelpunten tegen gekregen in 10 thuiswedstrijden. Desondanks verwacht ik dat Celtic daar wel een goaltje mee moet zien te pikken. In de uitwedstrijden scoren ze net zo makkelijk als in de thuiswedstrijden. Zowel uit en thuis staat de teller op 26 doelpunten voor ze. Bovendien lijkt Griffits na zijn blessure weer zijn oude vorm te hebben hervonden en scoort hij de afgelopen weken weer aardig op los. Qua voorspelling geef ik Celtic iets meer kansen, maar ik voorspel een wedstrijd vol harde tackles, gele en misschien zelfs rode kaarten en veel doelpunten. De vorige onderlinge duel eindigde in 5-1 voor Celtic waarin maar liefst 8 gele kaarten en 1 rode kaart getrokken werd. Nu is een uit en thuiswedstrijd in het voetbal altijd wel een groot verschil, maar in dit geval betreft het om een Derby waarin de messen tot de tanden geslepen zijn. De achterstand van 16 punten maakt Rangers niks meer uit, zolang ze maar deze wedstrijd zien te winnen.
 
Wedtip: Both Teams To Score @1.71, over 6.5 cards @1.68
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wedtip Voorbeschouwing Liverpool vs Manchester City 31-12-2016
 
Daar waar in vele landen de winterstop al in gang is, spelen ze in Engeland gewoon lekker door. Vanavond staat de kraker op Anfield Road tussen Liverpool vs Manchester City op het programma. Het betreft de wedstrijd tussen de huidige nummer 2 en City wat daar met 1 punt achter staat. Voor beide teams staat er een hoop op het spel, want koploper Chelsea staat met 6/7 punten voor op beide teams. Ook het programma van Chelsea vanavond is in hun voordeel. Thuis tegen Stoke City worden ook weer 3 punten verwacht, wat dus extra druk legt bij de wedstrijd op Anfield Road. Een draw vanavond schieten ze niks mee op en zullen beide teams nog verder van de koploper afduwen. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat de winnaar nog aanhaakt voor de titel terwijl de verliezer een grote morale tik krijgt te verduren. Ik heb dit seizoen beide teams vele malen zien spelen. Met name Liverpool laat bij mij een sterkte indruk achter. Dat is ook wel aan de stand en bijhorende statistieken te zien. Liverpool staat tweede in de stand en hebben maar liefst 12 van de 18 wedstrijden gewonnen. Thuis zijn ze nog in de 8 wedstrijden die ze gespeeld hebben onverslagen. Ook qua scoringsvermogen doen ze het aardig goed met 25 treffers. Toch hebben ze het tegen directe concurrenten het altijd moeilijk in thuiswedstrijden. Zowel de wedstrijd tegen Manchester United en Chelsea werd een gelijkspel. En ook vorig seizoen waren de meeste wedstrijden tegen concurrenten in een gelijkspel geëindigd. City ruikt dus eigenlijk wel wat kansen. Boven is sterspeler Aquero na een schorsing van 4 wedstrijden weer terug in de basis. Het vreemde is alleen dat City het zonder Aquero zich goed staande heeft gehouden. Van de 4 wedstrijden werden er 3 gewonnen en werden er 9 doelpunten gemaakt. Ondanks de goede thuis statistieken van Liverpool voorspel ik wel een doelpunt van City. Liverpool wist namelijk maar slechts twee van de zes wedstrijden de nul te houden, daarmee lijkt de verdediging dus enigszins kwetsbaar. Maar goed, ik kan hier nog wel een heel verhaal over beide teams gaan schrijven, maar mijn bet gaat over de corners. Zoals ik al hierboven heb geschreven vind ik Liverpool prima spelen. Ze spelen goed voetbal en gaan voor de aanval. Er wordt in ieder geval goed op doel geschoten en dat is ook te merken aan de statistieken. Uit de laatste 6 wedstrijden werd er maar liefst 15 doelpunten gemaakt. Gemiddeld schijnen ze per thuiswedstrijd ook ongeveer 11 keer op doel te schieten. Dit zijn natuurlijk kansen waaruit een corner uit voort kan komen, en dat maakt mijn bet dus interessant. Uiteraard heb ik ook de statistieken uit de laatste thuiswedstrijden van Liverpool bekeken, en dat heeft mij laten besluiten deze tip met jullie te delen.
 
Corner statistieken Liverpool laatste 5 thuiswedstrijden:
6-6 Tottenham
6-3 Watford
9-4 Sunderland
11-4 Westham
8-2 Stoke City
 
Wedtip: Liverpool over 5.5 corners @1.78, BTTS @1.59
 
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 31-12-2016 om 12:19 zei Dopey:
Wedtip: Both Teams To Score @1.71, over 6.5 cards @1.68

Binnen een half uur stond er al 1-1 op de scorebord, dus dat ging wel lekker rap. Qua kaarten viel het mij een beetje tegen, ik had zelf namelijk ook wel een rode kaart verwacht, maar de bet bleef haken op 6 gele kaarten helaas, net eentje te weinig dus.

Op 31-12-2016 om 14:13 zei Dopey:
Wedtip: Liverpool over 5.5 corners @1.78, BTTS @1.59

Wat een matige wedstrijd was dit zeg. In de eerste helft was het met name City die het initiatief nam en Liverpool die eigenlijk uit het niets de 1-0 maakt. Ik had dan wel verwacht dat City ook wel een doelpuntje mee zou pakken, maar helaas bleef het bij die ene doepunt. Ook de corner bet heeft het met name in de eerste helft laten afweten. Jammer, had echt een leuke aantrekkelijke aanvallende wedstrijd verwacht en dat bleek dus niet zo te zijn.

 

Wedtip Voorbeschouwing Cleveland Cavaliers vs New Orleans Pelicans 02-01-2017
 
Vanavond speelt één van mijn favoriete teams Cleveland Cavaliers een thuiswedstrijd tegen New Orleans Pelicans. Zoals bij vele sporten is bij mij wie er thuis speelt erg bepalend of ik een bet speel of niet. Het verschil met thuis en uit statistieken zijn ook in NBA duidelijk zichtbaar met name bij de mindere goden teams. Voor Cleveland staat de thuis teller voor dit seizoen op 17-2 terwijl bij tegenstander Pelicans met 4-11 er een stuk minder goed voor staan.
De Pelicans verkeren in goede vorm met 5 vd 6 wedstrijden gewonnen waarvan 4 op een rij. Vrijdag waren ze met 12 punten verschil de Knicks te sterk af met Anthony Davis als belangrijke man. Alleen waren deze overwinningen met name in de thuiswedstrijden geboekt. De laatste 10 uit wedstrijden wisten ze er namelijk maar 3 te winnen. Ondertussen loopt het bij Cleveland ook aardig op de rails daar waar 7 van de laatste 8 wedstrijden gewonnen werden. Zaterdag werden The Hornets met 12+ verschil verslagen met James LeBron als aanvoerder. Vooral thuis gaan ze aardig los met 6 van de 7 wedstrijden met 10 of meer verschil te winnen. Daarnaast wonnen de Cleveland de laatste 4 onderlinge duels. De lijn op verschillende NBA tip sites staat op -9.5 handicap voor Cleveland. Mijn voorspelling is dat ze dat die lijn wel mogelijk zou moeten zijn, alleen speel ik hem zelf net even iets lager. Daarnaast speel ik zowel Q1, 2 en 3 handicap.
 
Wedtip: Cleveland handicap -5.5 @1.49, Cleveland handicap -6.5 @1.59, Cleveland handicap -7.5 @1.71, Cleveland Q1 -3.5 @2.0, Cleveland Q2 -2.5 @1.96, Cleveland Q3 -2.5 @1.92
 
Link naar opmerking
Deel via andere websites

15 uur geleden zei Dopey:
Wedtip: Cleveland handicap -5.5, @1.49, Cleveland handicap -6.5 @1.59, Cleveland handicap -7.5 @1.71, Cleveland Q1 -3.5 @2.0, Cleveland Q2 -2.5 @1.96, Cleveland Q3 -2.5 @1.92
 

4-2, prima resltaat.

Over de hele wedstrijd gezien hebben de Pelicans goed stand gehouden bij Cleveland. Sommige fases in de wedstrijd vond ik ze zelfs wat beter spelen dan de thuisploeg. Q1 was duidelijk een ronde voor Pelicans waarin ze met 22-15 voorsprong de wedstrijd begonnen. Cleveland moest aan de bak en herstelde zich goed in Q2 met 29-21. In Q3 ging de wedstrijd redelijk gelijk op weer en waren het de Pelicans die weer terug in de wedstrijd kwamen. In Q4 besloot Cleveland er gas op te geven en werd een duidelijk verschil van 23-13 de eindstand bepaald in 90-82, precies 8 punten verschil. Achteraf een goed keuze geweest om de lijn van -9.5 iets te verlagen naar max -8. MOM was uiteraard weer James Lebron met 26 punten, wat een sensationele speler is dat om te zien.

bewerkt door Dopey (bekijk bewerkingshistorie)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wedtip Voorbeschouwing Golden State Warriors vs Portland 05-01-2017
 
Portland gaat morgennacht op bezoek bij de Warriors en alle verwachtingen zijn dat de Warriors dit duel vrij makkelijk gaan winnen. 14x je inzet krijg je voor een overwinning van Portland en maar odds 1.05 voor een overwinning van de thuisploeg. De Warriors zijn weer aan een indrukwekkende serie bezig en zijn koploper in de Western Conference. Tegenstander Portland zal echt op een wonder moeten hopen of zelfs een close game zullen zij als een overwinning vieren. De huidige vorm van de Blazers is ver te zoeken. Uit de afgelopen 10 wedstrijden wisten ze er maar 2 te winnen. Overall staan ze op 6 van de 20, dit wordt dit een pittige wedstrijd voor ze. The Warriors verkeren in een uitstekende vorm. Vrijwel elke thuiswedstrijd wordt er met ruime cijfers gewonnen. Zo werd maandag Denver Nuggets met 127-119 verslagen en bleek ook Dalles en Toronto de dagen ervoor redelijk kansloos. Man in vorm bij de Warriors is Klay Thompson, die in de laatste wedstrijd goed was voor 25 punten met 4x 3 punters. In de afgelopen 5 wedstrijden heeft ie maar liefst 22 van de 44 3 punten pogingen raak gegooid. Helaas kun je op Unibet hier nog geen weddenschap op plaatsen, maar zal loop van de avond wel verandering in komen. Dit seizoen heeft Warriors al reeds twee wedstrijden tegen Portland gespeeld, beide werden uiteraard winnend afgesloten. De laatste ontmoeting was een thuiswedstrijd paar weken terug die met ruime cijfers 135-90 gewonnen werd. De uitwedstrijd een maandje geleden werd ook redelijk makkelijk gewonnen met 127-104. De Warriors staan op een gemiddelde van ruim 121 punten per thuiswedstrijd. Ik voorspel een makkelijke ruime voerwinning en ga ze volledig dicht timmeren op Q1,2 en 3 met handicap. Q4 laat ik bewust achterwegen omdat ze wel eens wat spelers willen sparen bij een grote voorsprong. Daar ben ik namelijk wel vaker mee de mist in gegaan, dus dat staat voorlopig op mijn blacklist.
 
Wedtip: Golden State over 119.5 @1.85, Q1 handicap 5.5 @1.94, Q2 handicap 3.5 @1.83, Q3 handicap 4.5 @1.97, total points over 119.5 @1.85, First to 10 points @1.44
Link naar opmerking
Deel via andere websites

2 uur geleden zei SmartAce:

Geen vertrouwen in de first to 20 en 50, of dan teveel eieren in hetzelfde mandje?

Vind die te lage odds (1.22 en 1.33) hebben om deze hier te tippen. Het moet voor mij en volgers wel interessant genoeg blijven. Ik vind first to 10 voor @1.44 eigenlijk al te laag, maar die heb ik er bewust nog bij geplaatst als eventuele combinatie.

Overige tips voor vanavond heb ik ook Milwaukee Bucks winst uit bij New York Knicks. Bij de thuisploeg rommelt het al een aantal weken en zijn hopeloos uit vorm. Bovendien missen ze het één en ander aan spelers waarom een grote vraagteken bij één van de sterren. Ik heb hem vanmiddag nog gepakt op 1.80 en inmiddels is ie gedaald naar 1.72. verder speel ik alle eerste drie de Q op handicap. Q1 -0.5 @1.87, Q2 en Q3 voor 1.89. Ik verwacht er minimaal wel 1 goed te hebben en als het mee zit een tweede of alle drie als mijn voorspelling uit komt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

9 hours ago, Dopey said:

Vind die te lage odds (1.22 en 1.33) hebben om deze hier te tippen. Het moet voor mij en volgers wel interessant genoeg blijven. Ik vind first to 10 voor @1.44 eigenlijk al te laag, maar die heb ik er bewust nog bij geplaatst als eventuele combinatie.

Overige tips voor vanavond heb ik ook Milwaukee Bucks winst uit bij New York Knicks. Bij de thuisploeg rommelt het al een aantal weken en zijn hopeloos uit vorm. Bovendien missen ze het één en ander aan spelers waarom een grote vraagteken bij één van de sterren. Ik heb hem vanmiddag nog gepakt op 1.80 en inmiddels is ie gedaald naar 1.72. verder speel ik alle eerste drie de Q op handicap. Q1 -0.5 @1.87, Q2 en Q3 voor 1.89. Ik verwacht er minimaal wel 1 goed te hebben en als het mee zit een tweede of alle drie als mijn voorspelling uit komt.

Okay duidelijk, bedankt voor de uitleg!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

20 uur geleden zei Dopey:
Wedtip: Golden State over 119.5 @1.85, Q1 handicap 5.5 @1.94, Q2 handicap 3.5 @1.83, Q3 handicap 4.5 @1.97First to 10 points @1.44

4 uit 5, gaat weer de goede kant op.

Portland heeft zich gisteren nog redelijk goed staande gehouden. Q1 was duidelijk voor de Warriors die met 40-34 de baas waren. In Q2 kwam Portland goed terug met 8 punten verschil en wist zo met voorsprong de rust in te gaan. Maar zoals je Q3 bij de Warriors ziet geven ze dat extra beetje en ging deze ronde weer naar hun met 30-21. De wedstrijd werd hierna gecontroleerd uitgespeeld met een extra punt winst in Q4. Man of the match Curry met 35 en Durand met 30 punten. Bij Portland was McCollum de held van de avond.

Overigens was firs to to 10,20 en 50 goed.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

14 uur geleden zei Dopey:

Vind die te lage odds (1.22 en 1.33) hebben om deze hier te tippen. Het moet voor mij en volgers wel interessant genoeg blijven. Ik vind first to 10 voor @1.44 eigenlijk al te laag, maar die heb ik er bewust nog bij geplaatst als eventuele combinatie.

Overige tips voor vanavond heb ik ook Milwaukee Bucks winst uit bij New York Knicks. Bij de thuisploeg rommelt het al een aantal weken en zijn hopeloos uit vorm. Bovendien missen ze het één en ander aan spelers waarom een grote vraagteken bij één van de sterren. Ik heb hem vanmiddag nog gepakt op 1.80 en inmiddels is ie gedaald naar 1.72. verder speel ik alle eerste drie de Q op handicap. Q1 -0.5 @1.87, Q2 en Q3 voor 1.89. Ik verwacht er minimaal wel 1 goed te hebben en als het mee zit een tweede of alle drie als mijn voorspelling uit komt.

2 vd 4. New York speelde een zeer goede wedstrijd. Vrijwel de hele wedstrijd zag het er naar uit dat de Bucks gingen winnen, maar in de aller laatste seconde van de wedstrijd terwijl de zoomer al begon te loeien schoot Antetokounmpo zijn 27ste punt en de winnende in de basket. Ongelofelijk wat een spannende game was dat in de laatste minuut. Gewoon in de laatste q 15 punten verschil goed weten te maken. En het mooie was dat we deze wedstrijd ook voor de Poule hebben gespeeld ?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 hour ago, Dopey said:

2 vd 4. New York speelde een zeer goede wedstrijd. Vrijwel de hele wedstrijd zag het er naar uit dat de Bucks gingen winnen, maar in de aller laatste seconde van de wedstrijd terwijl de zoomer al begon te loeien schoot Antetokounmpo zijn 27ste punt en de winnende in de basket. Ongelofelijk wat een spannende game was dat in de laatste minuut. Gewoon in de laatste q 15 punten verschil goed weten te maken. En het mooie was dat we deze wedstrijd ook voor de Poule hebben gespeeld 1f601.png

Lol, zag het er naar uit dat de knicks gingen winnen!?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...