Spring naar bijdragen

Dopey's sportweddenschap tips, voorbeschouwingen, freebets etc...


Dopey

Aanbevolen berichten

Voor mijn volgers een last minute NBA tip. Tip voor vanavond Buttler under 1.83 op betfair..Hij is de sterspeler bij de Chicago Bulls dit seizoen. Laatste nieuws is namelijk dat hij ziek is/niet volledig fit is. Dus mocht ie wel spelen of invallen verwacht ik niet dat ie een topwedstrijd zal spelen. Bovendien zal ie door de coach misschien niet de hele wedstrijd spelen daardoor. Ook als zijn team een ruime voorsprong of achterstand heeft in Q4 Om meer dan 36.5 punten te moeten pakken moet je gewoon een topdag hebben.25+ scoren 6 passing en 6 rebounds ofzo. Helaas durft Unibet geen bets met hem aan te gaan, dus speel ik hem op betfair.

Wedtip:  Under 25 @1.90, under 36.5 total points (dus scoren/assist en rebounds) @1.83

Link naar opmerking
Deel via andere websites

10 uur geleden zei Dopey:

Wedtip:  Under 25 @1.90, under 36.5 total points (dus scoren/assist en rebounds) @1.83

Volgens mij nog nooit zo makkelijk een bet gewonnen als deze. Butler heeft van de 48 minuten maar 29 minuten in het veld gestaan. 7 assist, 2 rebounds en 1 vrije worp, verder geen enkele punt gemaakt!

Ik was er eigenlijk zo zeker van dat we hem met de gezamenlijke poule ook hebben gespeeld als stap 2.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wedtip Voorbeschouwing assists winner  Eredivisie 2016/2017
 
In mijn jongere jaren was ik een fanatiek super11 deelnemer. Mijn fanatisme was zelfs zo groot geworden dat ik hiermee meerdere prijzen heb gewonnen. Met het spel Topcoach werd ik zelfs bij de KNVB in Zeist uitgenodigd om een prijs in ontvangst te nemen. Van de 15.000 deelnemers stond ik met 3 verschillende teams in de top 5 en dat was de organisatie niet onopgemerkt gebleven. Door al die spelletje in loop der jaren ben ik anders gaan kijken tegen spelers die een assists of voorzet geven waaruit een doelpunt uit voort komt. Het zijn vaak de doelpuntmakers die de credits krijgen en zo op die manier  een transfer naar een grote club verdienen. De schaduwschutters blijven vaak nietswaardig in de schaduw achter, tenzij je naast die vele passes ook nog veel doelpunten erbij maakt. Zo'n speler is dus Hakim Ziyech. Niemand in de Eredivisie kan tippen aan Hakim Ziyech als het om assists gaat. Nu vroeg ik mij ook af of een Ziyech ook zo bekend was geworden als hij niet zoveel doelpunten had gemaakt. Naast al die prachtige doelpunten heeft deze jongen in 4 seizoenen al 41 doelpunten voorbereid. 41 !!!, ik noteer het maar evenvetgedrukt, want het is gewoon een fantastische prestatie. Ik denk niet dat er iemand afgelopen jaren zoveel assists jaar voorbereid zoals hij heeft gedaan, , en daarbij is hij nog maar 23 jaar. (Hiermee nogmaals bedankt Danny Blind om hem niet voor het Nederlands Elftal te selecteren, idioot dat je bent)
 
Ziyech is alsje het mij vraagt gewoon de ultieme assists-koning van de Eredivisie. Bij Fc Twente heeft hij zich ontpopt tot een echte smaakmaker wat vooral te danken is aan de ene na de andere mooie doelpunt of steekpass. Aan vrijwel elke doelpunt bij Fc Twente die hij zelf niet maakte ging er een assists van Ziyech vooraf. In 2013/2014 eindigde Ziyech als speler van Heerenveen 5de met 9 assists. Het jaar daarop werd hij al direct assists gever van het jaar met maar liefst 16 stuks. Vorig seizoen was er niet echt één speler die boven de rest uitstak. Ziyech zelf bleef haken op een totaal van10 stuks, maar eentje minder dan Duplan die als Ado speler de meeste assists op zijn naam mocht schrijven. Voor dit seizoen staat de teller al op 6 stuks. Vijf van die assists waren in het shirt van Ajax. In de vier wedstrijden die hij speelde voor Fc Twente kon hij slechts één keer een teamgenoot in stelling brengen. Een drietal Eredivisiespelers staan momenteel boven of naast hem in de assists klassement. Feyenoorders Jens Toornstra en Jorgensen staan met 7 en 6 stuks er prima voor. Bij Excelsior doet Hasselbaink met 6 stuks ook nog even voor spek en bonen mee. Het huidige seizoen lijkt Ziyech met name door de overstap naar Ajax een garantie voor assists te moeten gaan worden. Bij Fc Twente had hij voornamelijk de rol als een afmaker terwijl deze bij Ajax meer ligt als aangever. Hij neemt bij Ajax aan beide kanten de corners en staat vrijwel achter elke voorzet die richting de 16 meter wordt geschoten. In de 1103 speelminuten in 13 wedstrijden dat hij bij Ajax heeft gemaakt was hij goed voor 5 assists. Terwijl Feyenoord met Toornstra ruim 18 doelpunten  meer gemaakt heeft. Gemiddeld zit Ziyech dus 1 op de 2 wedstrijden terwijl Toornstra ruim 200 minuten extra over die ene extra deed. Als je dus alle statistieken naast elkaar gaat leggen moet Ziyech dus deze onderlinge strijd zien te winnen. Mijn voorspelling is dus dat Ziyech een zeer goede kans maakt om de prijs most assists terug te veroveren. Een odds van 2.25 is zowel single als in combinatie erg mooi om te spelen.
 
Wedtip: most assists Eredivisie 2016/2017 Ziyech @2.25
 
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het was gisteren weer een mooie avondje NBA winning voor mij. De tips werden via de OneTime sportapp groep gedeeld en gelukkig waren er nog wat nachtbrakers die daarvan hebben kunnen meeprofiteren. Helaas worden de spelers bets pas later op de avond uitgebracht. En juist die maken het soms heel interessant als sportbetter. Zeker als bepaalde informatie via twitter rond gaat dat een bepaalde speler bv ziek of geblesseerd is. Zo waren jullie eergisteren getuige van mijn bet over Jimmy Butler, de sterspeler van de Chicago Bulls. Hij bleek een training te hebben overgeslagen en het nieuws ging al rond dat ie ziek was. Heb direct de bookies erbij gepakt die hem nog als bet aanboden en daar gelijk wat geld op geplaatst. Unibet had hem er al verwijderd, maar Betfair bood hem nog wel aan.  Het resultaat was dat ie als een slappe vaatdoek speelde en amper in de wedstrijd betrokken raakte. Hij eindigde de wedstrijd maar met 1 punt terwijl de lijn die ze aanboden 25 was voor @1.90.

Vanavond las ik wederom iets over een speler bij Orlando Magic. Serge Ibaka, de center/forward speler die behoort tot één van de belangrijke speler van de ploeg schijnt last te hebben van zijn rechter schouder. Hij heeft niet meegetraind en is dus onzeker verklaart voor de wedstrijd uit bij LA Clippers. Mocht hij definitief niet spelen, dan zal Vucevic of Green zijn positie innemen. Bij het niet spelen wordt de bet ook geannuleerd, dus daar hebben we er dan niks aan, dus een blessures voor ons is juist positief als het nog een vraagteken is. En vaak willen sterspelers graag spelen, al is het maar een helft. Bij betfair zou je eventueel het volgende kunnen spelen. clippers winnen met 1-10 max verschil in punten voor @2.62 en 11-15 max voor @5.0. Twee hele mooie odds, zeker goed in een combi te gebruiken. Ik zou er alleen niet al teveel op plaatsen, want het blijft een gokje. Ik verwacht sowieso dat de Clippers wel gaan winnen. Om even een beeld te geven, Unibet geeft 1.18 voor winst. Een marge van 1-15 is voor 85% zeker. De overige 15% verdeel ik in 16+ verschil in winst. Het voordeel dat een thuisploeg tegen het einde van de wedstrijd op een grote voorsprong staat, is dat ze meestal spelers sparen etc. Dus voor onze bet zou dat goed kunnen uitpakken dat het verschil in de buurt blijft van 8/15 punten.

Wedtip:  Clippers winnen met 1-15 max verschil in punten dmv combi bet circa @3.5 (zie uitleg boven)

Verder verwacht ik ook niet al te veel punters bij de wedstrijd tussen Portland en Cleveland. De Cavaliers, koploper in de Eastern Conference gingen gisteren verrassend met 100 vs 92 onderuit tegen Utah Jazz. Bij Utah bleek Gordon Hayward met 28 punten de belangrijke man. De regerend NBA kampioen liep daardoor tegen zijn negende nederlaag van het seizoen aan. Het zal dus en morale tik zijn en daarbij komt dat beide teams gisteren een wedstrijd hebben gespeeld. Ik verwacht dus geen twee teams die volle bak gaan spelen en speel dus op Unibet under 224.5 voor @1.63.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

12 uur geleden zei Dopey:

Wedtip:  Clippers winnen met 1-15 max verschil in punten dmv combi bet circa @3.5 (zie uitleg boven)

Clippers hebben een prima eindstand van 105 vs 96 afgesloten, een verschil van 9 punten. De wedstrijd ging in e eerste kwart opzich redelijk gelijk op. De marge werd niet groter dan 5 punten van de Clippers. Op het einde werd de touw aan de andere kant harder aangetrokken en zo ging Orlando met 5 verschil het veld af. De tweede kwart bleven ze op dezelfde manier verder spelen, dus de voorsprong werd niet echt groter. En halverwege de helft werden de Clippers sterker. Dit resulteerde dat ze de de rust in gingen met een voorsprong van 5 punten. Ook zij konden de marge niet echt uitbreiden in de derde kwart waardoor Orlando weer op een kleine voorsprong van 2 punten het veld afliep.  In de laatste kwart van de wedstrijd zette de Clippers een tandje bij en begonnen ze gecontroleerd de wedstrijd uit te spelen.  De winst kwam niet meer in gevaar en werd met 9+ verschil afgesloten. Uitstekend voor onze bet.

 

12 uur geleden zei Dopey:

Wedtip: Portland en Cleveland under 224.5 voor @1.63.

De NBA titelhouder Cleveland Cavaliers hebben opnieuw een nederlaag opgelopen 86-102, dit maal was Portland Trail Blazers in eigen huis veels te sterk voor ze. Bij de Blazers was het de wedstrijd van McCollum die behoorlijk op dreef was. Hij behaalde een score van maar liefst 27 punten. Vedette James Lebronn bleef voor Cleveland steken op 24 punten. Vanaf kwart 1 bleek Cleveland niet opgewassen te zijn en zijn ze geen moment weer terug in de wedstrijd gekomen. En met een Cleveland uit vorm betekend dit ook geen dikke score voor ze. 86 punten is ook bijzonder laag voor ze, maar uitstekend voor mij bet natuurlijk. De bet is met een dikke 36 punten verschil gewonnen!!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gisteren weer via de OT sportapp een mooie NBA betje geplaatst waar @bethdoth er ook aan verdiend heeft. Sinds afgelopen week is @SmartAce ook lid geworden van de sportapp. Vandaag gaan we ons weer richten op voetbal. De winterstop is voorbij en er zijn wat bekende namen vertrokken en erbij gekomen. Zo zijn Gudelj en Bazoer van Ajax verkocht en is Hans door Feyenoord aan Excelsior verhuurd. Fc Twente heeft zich versterkt met Assaidi en Fc Utrecht trok Brama en Labyad aan. Verder kunnen we ex-Feyenoorder Manu verwelkomen bij Eagles en is van Ginkel weer terug bij PSV. Narsingh daarin tegen is verkocht en heeft Heerenveen Odegaard. voor 1.5 seizoen gehuurd van Real Madrid. Odegaard staat bekend als een zeer groot talent, dus zeker een aanwinst voor de Eredivisie. Dat waren dus even kort de belangrijke transfers tijdens de winterstop.

Mijn tips voor vandaag:

Zwolle vs Ajax

Pec Zwolle kan tegen Ajax niet beschikken over Holla, van Polen en Schenkeveld. Alle drie de spelers zijn allemaal voor één duel geschorst. Daarvan zijn van Polen en Schenkeveld twee belangrijke verdedigers bij de thuisploeg. Verder heeft Brama de overstap naar Fc Utrecht gemaakt, die gaan ze ook wel missen daar op het middenveld. Ik denk niet dat we een moeilijke middagje voor Ajax hoeven te verwachten. Ajax heeft Leipzig met 5-1 verslagen in een oefenpartij, daarbij was Younes de grote man met drie doelpunten. Als hij nog een beetje in vorm is kunnen we wat acties via de zijkanten verwachten wat uiteraard goed zal zijn voor onze bet. De corner statistieken van de laatste competitie duels zijn 6/6/8/6/5.

Wedtip: Ajax over 6.5 corners @1.67

 

Napoli vs Pescara

Bij de promovendus Pescara gaat het erg stroef. Ze staan enalaatste met maar één overwinning uit 18 wedstrijden. In Italie degraderen de onderste drie teams direct en daar lijkt bijna geen ontsnappen aan voor Pescara. Het verschil met de nr 16 bedraagt al 9 punten. IK ga er ook van uit dat ze uit bij Napoli helemaal kansloos zullen zijn. Napoli staat bekend om de vele corners, dus ook deze wedstrijd ga ik voor de corner bet. Gemiddeld krijgen ze 7.26 corners per wedstrijd en Pescara 5.39. Het lijkt niet veel, maar dit zijn cijfers over een gemiddelde waarbij dus ook sterke en zwakke tegenstanders daarin meegenomen zijn.  Napoli thuis tegen een zwakke Pescara zou je dus wel moeten verwachten dat ze 8+ corners gaan creëren. De odds daarvoor is ook erg aantrekkelijk, dus die gaan we spelen.

Wedtip: Napoli over 7.5 corners @2.0

bewerkt door Dopey (bekijk bewerkingshistorie)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 15-1-2017 om 12:21 zei Dopey:

Wedtip: Ajax over 6.5 corners @1.67

Wedtip: Napoli over 7.5 corners @2.0

Ajax heeft de uitwedstrijd bij PEC Zwolle met een 1-3 overwinning tot een goed einde gebracht. Door de overwinning van Ajax bedraagt de achterstand op koploper Feyenoord nog steeds 5 punten. De belangrijke man voor deze zege was Ziyech met twee doelpunten. Misschien ook gelijk een lange neus naar de trainer van Marokko die hem niet mee wilde nemen voor de Afrika Cup. Verder was het de debuut van de jonge Kluivert die een fantastische wedstrijd speelde. Ik hoop dat we daar nog een hoop van gaan zien in de Eredivisie. at betreft de bet ging het de eerste helft moeizaam. Dat kwam vooral denk ik door de snelle blessure van Younes die later werd vervanger door Kluivert. In de tweede helft was het Ajax die de wedstrijd bepaalde en de corners heel makkelijk vielen. Volgens mij waren de 6.5+ met nog een half uur te spelen al bereikt.

In Italie liet Napoli mij wederom barsten. Daar war de eerste weken met gemak de corner bets werden gewonnen, zo moeizaam gaat het nu de laatste weken. De wedstrijd werd wel redelijk makkelijk met 3-1 gewonnen, maar qua corners bleven ze hangen op 6 stuks. Daarvan vielen de meeste corners ook pas in de tweede helft. Voorlopig dus maar even geen Napoli corners meer voor mij.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Transfertip:

Al een aantal dagen circuleert het nieuws dat Chelsea spits Diego Costa op het punt staat een contract te tekenen bij een Chinese club voor een jaarsalaris van ruim 34 miljoen. Toch biedt Betfair deze transfer nog steeds aan voor odds 3.5. Dit is dus gezien de nieuws berichten die de afgelopen dagen naar buiten zin gekomen erg interessant. Zo blijkt zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes in China te zijn om te spreken met de Chinese club Tianjin Quanjian. Daarnaast stond de aanvaller de competitiewedstrijd tegen Leicester City ernaast na een ruzie met trainer Conte. Hij traint sindsdien ook apart van de spelersgroep en schijnt Chelsea al bij Bayern Munchen te hebben geïnformeerd voor zijn vervanger Thomas Muller. Al met al zeker de moeite waard om een paar tientjes op deze mooie trippel te plaatsen.

Wedtip: Diego Costa To Sign for Before 1st February 2017 Any Chinese Team @3.5
bewerkt door Dopey (bekijk bewerkingshistorie)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wedtip Voorbeschouwing Celta de Vigo vs Real Madrid (beker) 25-12-2017
 
Voor morgenavond staat een interessante wedstrijd op de planning. Het betreft de return wedstrijd tussen Celta de Vigo en Real Madrid voor een plekje in de halve Finale. Real Madrid zal volle bak moeten gaan willen ze de heen wedstrijd goed proberen te maken. Hierin werd namelijk de thuiswedstrijd met 1-2 verloren. En mocht dat niet genoeg zijn zullen ze dat moeten doen zonder Bale, Modric, Marcelo, Carvajal, Peppe en Rodriquez. Een behoorlijke waslijst aan spelers waarvan Modric hard gemist gaat worden. Celta lijkt dus met de 2-1 voorsprong en de vele blessures bij Real een prima kans te maken om de volgende ronde te bereiken. Toch denken de bookies daar anders over. Unibet geeft voor Celta winst 4.50 en als ze door gaan naar de volgende ronde zelfs 1.80. Een home/draw Celta staat op 2.18 en een Draw no Bet zelfs op 3.50. Nu is de vraag natuurlijk, zitten de bookies hier een beetje mis of is Celta gewoon helemaal niet zo sterk thuis. We gaan de statistieken er eens bij halen en zien dan het volgende. Celta heeft in de competitie 10 wedstrijden voor eigen publiek gespeld. Daarvan werden er 7 gewonnen en gingen er drie verloren.  Helaas zit in deze wedstrijden geen onderlinge duel met Real, maar wel zie ik een 4-3 overwinning op Barcelona. De topteams zijn dus gewaarschuwd bij Celta.
 
Ook qua vorm bij Celta ziet het er prima uit. In januari heeft Celta maar liefst 5 van de 6 wedstrijden gewonnen incl de heen beker wedstrijd bij Real.
 
22-01 Real Sociadad vs Celta de Vigo 1-0
18-01 Real Madrid vs Celta de Vigo 1-2
15-01 Celta de Vigo vs Alaves 1-0
12-01 Celta de Vigo vs Valencia 2-1 (beker)
08-01 Celta de Vigo vs Malaga 3-1
03-01 Valencia vs Celta de Vigo 1-4 (beker)
 
Natuurlijk blijft het Real Madrid en horen ze ook deze wedstrijd gewoon te moeten winnen. Maar ik denk dat ze het helemaal niet erg zouden vinden als ze uit de beker vliegen, zodat ze zich volledig kunnen focussen op de competitie. Die is natuurlijk vele malen belangrijker dan een "troostprijs" Copa del Rey. Mijn conclusie is dat Celta thuis wat extra heeft en mocht Ronaldo geen superdag hebben dan zal Celta een prima kans gaan maken morgenavond. Ik ga de wedstrijd volgen en zal de beste drie picks hierboven genoemde odds gaan spelen. Als ik er eentje als de beste uit zou moeten pikken, zou dat 1.80 voor de volgende ronde zijn. In het ergste geval is namelijk een 1-2 thuisverlies dan nog te herstellen.
 
Wedtip: Celta de Vigo naar de volgende ronde @1.80, Celta 1X @2.18 en Celta DNB 3.50
 
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wedtip Voorbeschouwing Egypte vs Ghana (Afrika Cup) 25-12-2017
 
Soms heb je van die wedstrijden waarbij het vooraf al in principe beslist is voordat de bal zelfs is begonnen te rollen. Beide landen hebben aan één punt voldoende om zich te plaatsen voor de volgende ronde. Ghana is koploper in de poule met 6 punten en Egypte volgt op de voet met 4 punten. In de andere wedstrijd moet Mali die derde staat persee zien te winnen, en dan moet Egypte ook nog van Ghana verliezen. Uiteraard tekent Egypte voor een punt om als nog door te willen gaan en zal Ghana zich daar wel bij neer leggen om zo als poule winnaar door te gaan. Overigens zijn de bookies het hier ook volledig mee eens aangezien een draw op 1.90 staat en de eindscore 0-0 zelfs op 2.75 staat. Je kunt deze op verschillende manier spelen waarbij draw under 2.5 goals voor 2.10 daar één van is. Een mooie odds om single te spelen of misschien zelfs voor in een combo. Mocht je 2.10 te laag vinden om hem single te spelen, dan kun je ook draw & under 10.5 corners pakken voor @3.0. Ik verwacht niet dat ze volle bak gaan en daar niet al teveel corners uit zullen komen. Misschien wat afstandsschoten om zo weer wat tijd te rekken. Half Time 0-0 voor 1.69 is ook een prima odds om mee te pakken, al zou ik daar niet al teveel voor gaan aangezien een verdwaald schot altijd wel mogelijk is, en in de tweede helft goed te herstellen valt. Mijn voorspelling is dus een vooraf gesproken draw met weinig doelpunten, corners, schoten op doel etc. Een dikke 0-0 of 1-1 dus.
 
 
Wedtip: draw under 2.5 goals @2.10, draw & under 10.5 corners, draw @1.90
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 24-1-2017 om 21:22 zei Dopey:
Wedtip: Celta de Vigo naar de volgende ronde @1.80, Celta 1X @2.18 en Celta DNB 3.50 (VOID)

Celta de Vigo heeft zoals verwacht Real Madrid uit de Spaanse beker gegooid. Na de 1-2 zege in Madrid kwamen ze in de return wedstrijd niet evrder dan een 2-2 gelijkspel. Celta kwam vlak voor rust op voorsprong dankzij een eigen doelpunt, maar het was Ronaldo die in de tweede helft uit een vrije trap zijn ploeg op 1-1 zetten. Vervolgens kwam Celta weer op voorsprong en was het daarmee eigenlijk wel gelijk gedaan. Real kwam nog in de slotfase op 2-2, maar dat was niet voldoende om uitschakeling te voorkomen.

Een prima tip 2 uit 3 en een void. Was mooi geweest als het 2-1 was gebleven.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 25-1-2017 om 17:49 zei Dopey:
Wedtip: draw under 2.5 goals @2.10, draw & under 10.5 corners, draw @1.90

Soms heb je van die wedstrijden dat je compleet fout zit  ;)
Egypte kwam al redelijk snel op voorsprong en heeft dat vervolgens niet meer uit handen gegeven. Ondanks een uitslag van 1-0 waren beide ploegen verzekerd voor de volgende ronde. Qua corners kwamen ze precies op 10 stuks, dus dat zat nipt goed, alleen kwam Ghana in mijn ogen te kort om dat doelpunt te maken. Alleen wat kleine kansen in de slotfase, maar dat waren geen grote kansen. Ik heb alleen de tweede helft gezien, en daarvan vond ik Egypte eigenlijk de betere ploeg.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 uur geleden zei Dopey:

Celta de Vigo heeft zoals verwacht Real Madrid uit de Spaanse beker gegooid. Na de 1-2 zege in Madrid kwamen ze in de return wedstrijd niet evrder dan een 2-2 gelijkspel. Celta kwam vlak voor rust op voorsprong dankzij een eigen doelpunt, maar het was Ronaldo die in de tweede helft uit een vrije trap zijn ploeg op 1-1 zetten. Vervolgens kwam Celta weer op voorsprong en was het daarmee eigenlijk wel gelijk gedaan. Real kwam nog in de slotfase op 2-2, maar dat was niet voldoende om uitschakeling te voorkomen.

Een prima tip 2 uit 3 en een void. Was mooi geweest als het 2-1 was gebleven.

Dank voor de tip, had ze alle drie meegenomen. Wilde Egypte-Ghana ook meenemen, maar daar was ik net te laat voor. :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

8 minuten geleden zei wauzzzzz:

@Dopey

 

Over 1.5 teamgoals Marseille @1.72

over 1.5 teamgoals Almere @1.44

Over 1.5 teamgoals VVV Venlo @1.50

Totaal @3.70

Stake $9

mooie wauzzz, ik speel hem ook en zoals besproken krijg je je inleg terug indien de bet fout is.  

overigens geldt dit voor iedereen. max €10, max in meerdere bets. alleen dit weekend geldig. bij bey lost krijg je je inleg van mij terug. voorwaarden, ik speel hem zelf ook, dus wil hem wel goedkeuren.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...