Spring naar bijdragen

Dopey's sportweddenschap tips, voorbeschouwingen, freebets etc...


Dopey

Aanbevolen berichten

21 uur geleden zei Dopey:

mooie wauzzz, ik speel hem ook en zoals besproken krijg je je inleg terug indien de bet fout is.  

overigens geldt dit voor iedereen. max €10, max in meerdere bets. alleen dit weekend geldig. bij bey lost krijg je je inleg van mij terug. voorwaarden, ik speel hem zelf ook, dus wil hem wel goedkeuren.

Hoppaaa, gewonnen!

Bedankt @wauzzzzz

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 29-1-2017 om 20:03 zei Hotrunner:

31 januari moet Chelsea ander drie zijn goed.

Het zou wel typisch zijn als we op een uitwedstrijd nat gaan ....

vanavond gaan we voor de klapper, hebben een overwinning van Chelsea nodig. toch ga ik hem voor mezelf enigszins "verzekeren". ik pak de draw scores 0 0, 1 1 en 2 2. op deze manier zorg ik dat ik ook een leuk bedrag kan winnen indien Chelsea niet verder komt dan een gelijkspel.

bewerkt door Dopey (bekijk bewerkingshistorie)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 31-1-2017 om 17:32 zei Dopey:

vanavond gaan we voor de klapper, hebben een overwinning van Chelsea nodig. toch ga ik hem voor mezelf enigszins "verzekeren". ik pak de draw scores 0 0, 1 1 en 2 2. op deze manier zorg ik dat ik ook een leuk bedrag kan winnen indien Chelsea niet verder komt dan een gelijkspel.

So close, klote Costa mist een kwartier voor einde een penalty helaas. Gelukkig hadden we de verzekering ingezet en dat heeft @Hotrunner 30 euro winst opgeleverd wat vooraf afgesproken was om te splitten.

Hiermee is de actie afgesloten waarbij er 3 man @wauzzzzz,  hotrunner en Bertdoth de actie winnende hebben afgesloten. @rhellevo en @ROTVIS zaten er ook erg dichtbij, dus wat mij betreft was dit een geslaagde actie. De overige drie deelnemers hebben hun inleg terug gekregen. En met @Seabert is er afgesproken dat we nog door gaan gokken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wedtip Voorbeschouwing Benfica vs Nacional Madeira 05-02-2017
 
Vanavond staat de wedstrijd in Portugal op de planning tussen koploper Benfica vs National Madeira. Benfica is één van de teams die ik op mijn favoriete lijstje heb staan aangezien ze vaak winnen en weinig doelpunten tegen krijgen. Het is in Portugal één van de grootste topploegen die elk jaar om de titel meespelen, zo nu ook dit seizoen. Benfica had een prima voorsprong op concurrent Poto opgebouwd, maar doordat ze 2 van de laatste 3 wedstrijden maar één keer hebben weten te winnen is Porto goed teruggekomen. Door de winst gisteren van Porto op het team van Bas Dost zijn ze nu zelfs tijdelijk koploper geworden, en staan ze nu 2 punten voor op Benfica. Hierdoor is er op Benfica iets extra druk gekomen dat ze vanavond de drie punten moeten pakken. Laten we Benfica eens even gaan analyseren. Benfica staat door de winst van Porto dus nu tweede en hebben 14 wedstrijden van de 19 winnend afgesloten. 7 daarvan waren thuis en er werden maar liefst 25 doelpunten voor eigen publiek gemaakt. In die 9 wedstrijden kregen ze maar 6 tegendoelpunten, dus de conclusie is dat ze thuis erg sterk zijn en verdedigend goed staan. In 5 van die wedstrijden wisten ze minimaal 3 doelpunten te maken en de helft van de wedstrijden hielden ze de nul. De tegenstanders waarbij ze een tegendoelpunt hebben moeten incasseren waren Sporting Lissabon (nr 3), Boavista (nr 10), Braga (nr 4) en Victoria Setubal (nr 5).  Dit zijn allemaal (sub)top teams. Alle overige kleinere teams hebben het doel van Benfica niet weten te vinden. Laten we nu eens de tegenstander gaan analyseren. Nacional Madeira staat op dit moment hopeloos 17de met maar 13 punten. Vanwege een iets betere doelsaldo staan ze nét geen laatste. Ze hebben 9 uitwedstrijden gespeeld en daarin 1 overwinning en 1 gelijkspel weten te pakken. Maar een magere 8 doelpunten weten te scoren en 15 doelpunten tegen gekregen. Conclusie is dat Benfica 9 van de 10 keer deze wedstrijd gewoon moeiteloos zou moeten weten te winnen, en zelfs met een handicap van 2 of zelfs 3. Mijn voorspelling is dat Benfica zelfs naast deze overwinning geen tegendoelpunt gaat incasseren. Een odds van 1.87 is dus te mooi om te laten liggen.
 
Wedtip: Benfica to win without concedering a goal @1.87
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 5-2-2017 om 12:01 zei Dopey:
Wedtip: Benfica to win without concedering a goal @1.87

Nette 3-0 overwinning van Benfica met twee doelpunten van topspits Jonas. Benfica is niet echt in de problemen gekomen, ruim 64% balbezit en 8 schoten tussen de palen. De tegenstander heeft 4 doelpogingen gehad, maar geen één daarvan kwam tussen de palen. Een prima pick dus eigenlijk.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wedtip top 4 Jupiler League 2016/2017
 
Op vrijdagavond is het voor mij vaak Jupiler League avond, dan kijk ik de switch kanaal en zie ik alle doelpunten voorbij komen die op dat moment op alle velden gemaakt worden in de "Eerste Divisie". Ik heb enkele maanden geleden al VVV als kampioens kandidaat nummer 1 voorspeld voor een odds 2, en die zijn nu ook hard op weg om te slagen. De odds op Unibet staat op dit moment zelfs al op @1.15 met 4 punten voorsprong op Jong Ajax en maar liefst 11 punten voorsprong op de nummer 3 Volendam. Achter Volendam staan weer een paar teams die samen dus gaan uitvechten voor een plekje bij de eerste 4. Ik ga dus uit dat VVV kampioen zal gaan worden en dat Jong Ajax ook één van die 4 plekken zal weten te bemachtigen. Dat betekent dat er dus twee plekken over zullen blijven voor een groep van 5 achtervolgende teams. De overige teams zie ik niet zo snel daar tussen komen, dus richt ik mij op deze groep van 5. De 5 teams zijn Volendam (42 punten), MVV (42 punten), Cambuur (39 punten) en NAC en Eindhoven met 38 punten. Er zijn nog 15 wedstrijden te spelen, dus opzich nog een lange weg te gaan. Al geeft de huidige stand/doelsaldo etc een goed beeld van de teams nu. Zo werd bij Cambuur de trainer ontslagen en vertrok de directeur, maar hebben NAC en Eindhoven het ook redelijk zwaar seizoen tot nu toe. Het is dus nu kijken wie het minst zwaar programma heeft. Daarbij is de competitie nét 4 wedstrijden over de helft en ook de tegenstanders die ze hier al gehad hebben is dus belangrijk. Mijn analyse viel dus op Volendam. Allereerst hebben ze op dit moment een voorsprong van 3 punten en is hun doelsaldo stuk beter dan de huidige nummer 5. Dus opzich kun je dit ook al punt meenemen en is de voorsprong al 4 punten. Daarbij hebben ze pittige tegenstanders als Almere, Telstar, Eindhoven en Emmen al dubbel gehad. Een ander voordeel is dat ze 8 thuiswedstrijden op het programma hebben ten opzichte van 7 uitwedstrijden. Cambuur en Eindhoven daarin tegen moeten bv 8 keer uitspelen. En als laatste onderdeel waar ik naar gekeken heb is dat onderlinge duels. Volendam moet bv uit naar Jong Ajax, NAC en PSV, maar de overige teams (Utrecht, RKC, Oss en Fortuna ) kun je prima hebben. Cambuur en MVV krijgen ze beide thuis. Cambuur heeft met Jong Ajax, NAC, Volendam, Almere en iets moeilijker uit programma. Tevens geldt dat ook voor Eindhoven die naar Cambuur, NAC, Jong Ajax en MVV mogen afreizen. Al met al genoeg redenen om Volendam voor een top 4 klassering te spelen.
 
Wedtip: Volendam top 4 Jupiler League @1.70
 
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wedtip Inter vs Empoli  12-02-2017
 
Ik volg al jaren de serie A redelijk op de voet en vind dat persoonlijk één van de sterkste leagues uit Europa. Op dit moment is Juventus de afgelopen jaren heer en meester, maar zo zijn er altijd meerdere teams die vooraf als titel kandidaat bestempelt worden. Zo heb je naast Juventus, Napoli, AS Roma, AC Milan, Inter en een paar outsiders als Lazio Roma en Fiorentina die altijd een poging wagen. Een prachtige competitie om te volgen waar er vrijwel elke speelronde wel een kraker op het programma staat. Zo staat er voor aanstaande maandag Lazio vs AC Milan op het programma, de nummer 4 tegen de nr 7. Dit zijn wedstrijden die ik vrijwel nooit speel, aangezien de eindstand moeilijk te voorspellen is. Mijn wedstrijd van de week uit de deze competitie is Internationale vs de laaggeklasseerde Empoli. Een wedstrijd tussen de huidige nummer 5 en nummer 17. In Italie degraderen er elk seizoen 3 rechtstreeks en speelt de nr 17 een pro/deg duel tegen de nr 4 van de serie B. Empoli behoort tot een grote kanshebber voor deze vier posities. Daar waar ze vorig seizoen een nette 11de prestatie hadden neergezet, vechten ze dit seizoen voor lijfsbehoud. Ook de prestaties in de uitwedstrijden is om te huilen. Uit 11 wedstrijden werd er maar 1 keer gewonnen, 4x gelijk gespeeld en maar liefst 6x verloren. Er werd 6x gescoord en kregen 15 doelpunten tegen. Vooral het scoren in een redelijk groot probleem, zeker als je weet dat 4 doelpunten uit bij Pescara werden gemaakt, dan blijven er weinig wedstrijden over waarin ze gescoord hebben.. Ik zie dus een redelijke grote kans dat ze dus geen doelpunt gaan weten te maken bij het grote Inter. Nu wil ik niet alleen een bet nemen dat Empoli niet weet te scoren, maar dat Inter ook daarbij de wedstrijd moet zien te winnen. Laten we dus ook de statistieken eens goed bekijken van de thuisploeg. Inter heeft 8 van de 11 thuiswedstrijden gewonnen en hebben daarbij 25x gescoord en maar 9 treffers tegen gekregen. Wat mij betreft dus een 70%+ kans op een overwinning van Inter. Het vervelende is alleen dat spits Icardi voor twee wedstrijden geschorst is en deze wedstrijd dus zal moeten gaan missen. Icardi is goed voor 15 doelpunten en zal dus wel gemist gaan worden. Toch lijkt mij dat Inter ook zonder hem minimaal 1x het net moet weten te vinden. Wat mij betreft speel ik dus morgen onderstaande wedtip.
 
Wedtip: Inter win without conceding a goal @1.97
 
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...