Spring naar bijdragen

Dopey's sportweddenschap tips, voorbeschouwingen, freebets etc...


Dopey

Aanbevolen berichten

17 uur geleden zei Dopey:
Wedtip: Atletico 1.5+ doelpunten voor @1.50, winst Atletico @1.55, Atletico score first en wint @1.69, Atletico 4.5+ corners 1.50, Atletico 51.5% balbezit @2.40, Atletico win+most corners @2.75

Wat een draak van een wedstrijd vanuit Atletico, en dan ook nog tegen een Leverkusen waarbij er 6 basisspelers ontbraken. Qua corners zat ik wel goed, Atletico kreeg er 7 tegen 4 stuks van Leverkusen. Maar een gelijksel was meer dan verdiend, misschien zat er zelfs voor de Duitsers er meer in dan die 0-0, maar Atletico had zeker niet verdiend om te winnen. Jammer en helaas.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

5,00 euro freebet actie

Vanavond is de wedstrijd Ajax vs Kopenhagen. De heenwedstrijd in Denemarken werd 2-1 in het voordeel van Kopenhagen.

Voorspel hier de uitslag en win   5,00 euro freebet. Dubbele uitslagen is mogelijk, dus als Jantje 2-0 heeft gezegd, dan mag jij dat ook voorspellen.

@ROTVIS had de vorige goed, dus die speelt nog mee voor de 15,00 freeebt waarbij je 2x achter elkaar de juiste uitslag dient te voorspellen.

bewerkt door Dopey (bekijk bewerkingshistorie)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wedtip Besiktas vs Olympiakos EL 16-03-2017
Gisteren was een slechte dag met de tips, dus heb wat goed te maken vanavond. Ik ga geen uitgebreid analyse schrijven aangezien ik niet al teveel tijd heb om deze uit te pluizen. Ik speel deze dus meer op gevoel en basis van de statistieken die ik erbij heb gepakt. Ik heb twee wedstrijden gevonden waarbij een interessante wedtip te spelen valt. Ik werd door iemand uit de sportapp groep geattendeerd dat Olympiakos in de thuiswedstrijd tegen Besiktas het erg zwaar heeft gehad. Ik ben vervolgens een samenvatting gaan nakijken en heb de statistieken erbij gepakt. Ondanks dat Olympia de Turken op een gelijkspel hebben gehouden, waren de Turken de betere ploeg. Besiktas had maar liefst 64% balbezit en hadden een overmacht van 18-3 aan schoten op doel. Thuis verwacht ik een ontketend Besiktas wat vol op de aanval gaat. Wat mij betreft gaat aanvallen en schoten op doel erg vaak gepaard met corners, dus mijn voorspelling is Beskitas corners handicap 1.5 voor @1.72. Dat betekent dat Besiktas minimaal 2 corners meer moet krijgen dan Olympiakos. In de heenwedstrijd had Besiktas deze bet makkelijk gewonnen met 5-0 corners in hun voordeel. Ook de statistieken in de competitie zien er goed uit. Gemiddeld pakken ze 6 corners per thuiswedstrijd. Ik zeg doen!
 
Wedtip: Beskitas corners handicap 1.5 @1.72
 
 
Wedtip Ajax vs Kopenhagen EL 16-03-2017
De andere wedtip die ik met jullie wil delen is de wedstrijd van Ajax vanavond. Uiteraard hebben ze 2-1 nederlaag goed te maken uit de heenwedstrijd, dus verwacht ik aanvallend en sterk dominerend begin van Ajax. Ook in deze wedstrijd ga ik voor de corners aangezien de lijn in mijn ogen iets te laag ligt. Unibet heeft hem op 5.5 gezet voor @1.72 terwijl ik 6.5 of zelfs 7.5 meer op zijn plaats vind. In de uitwedstrijd kreeg Ajax al 8 corners, dus je zou zeggen dat ze thuis terwijl ze een achterstand hebben goed te maken die 6 stuks wel moeten zien te verzilveren. En zeker met een Younes, Traore en misschien een Kluivert en Neres die invallen moet dat wel goed komen.
 
Wedtip: Ajax over 5.5 corners @1.66
Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 uur geleden zei Dopey:

5,00 euro freebet actie

Vanavond is de wedstrijd Ajax vs Kopenhagen. De heenwedstrijd in Denemarken werd 2-1 in het voordeel van Kopenhagen.

Voorspel hier de uitslag en win   5,00 euro freebet. Dubbele uitslagen is mogelijk, dus als Jantje 2-0 heeft gezegd, dan mag jij dat ook voorspellen.

@ROTVIS had de vorige goed, dus die speelt nog mee voor de 15,00 freeebt waarbij je 2x achter elkaar de juiste uitslag dient te voorspellen.

Wauzzz 2-1
Crazyboy 2-0
TheGreatOne 0-1
Seabert 1-1
Bethdoth 3-1
Smartace 2-2
Jackpot 1-2
Jordy22 0-2
Reno 2-1
Valsspeler 1-0
DennMann 1-0
Rotvis 0-0
Ximunn 2-1
Geldwolf 3-0
Fisher 2-0

bewerkt door Dopey (bekijk bewerkingshistorie)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

10 minuten geleden zei DennMann:

Ik zag ergens 2-0 voor ajax en doelpunt van dolberg voor 33 keer je inzet. Had ik toch moeten doen.

Gisteren toch leuk plusje met winst voor ajax, anderlecht en besiktas.

Odds 33  kan inderdaad wel eens goed uitpakken. Wij spelen dit wel eens in combi of soms 3 folds. Mijn persoonlijke record is een combi met 3 voor een odds van rond de 11.000 ofzo, alleen was mijn inleg wel minimaal.

Ik heb ook een klein plusje gemaakt gisteren. Met name penalty Ajax odds 8, de corners en in combi met corners  Roma. Ik vond de lijn van Ajax corners 5.5 veels te laag. En volgens mij zijn ze uitgekomen op 11 stuks.

bewerkt door Dopey (bekijk bewerkingshistorie)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weken later...

Ik had even een korte break genomen, en daar gelijk gebruik van gemaakt om een nieuwe besturingssysteem op mijn computer te zetten. Helaas liep dat even iets anders dan verwacht, dus duurde mijn break iets langer ;) De interland break kwam dan gelukkig wel even goed uit, maar we gaan weer los met de competities.

Mijn eerste tip die ik gevonden heb gaat tussen de Derby wedstrijd Vitesse - NEC.

De derby tussen deze beide ploegen is wat mij betreft één van de mooiste derby's op de Nederlandse velden. Supporters die elkaar uitdagen met wat ludieke spandoek acties, heerlijk. Als we puur nar de stand kijken zien we dat Vitesse er veel beter voor staat dan NEC. Bij NEC rommelt het dit seizoen behoorlijk en men kan concluderen dat ze niet echt in hun beste vorm verkeren. Uit de laatste 8 duels werden er maar liefst 7 verloren. Bovendien schrijft de geschiedenis dat NEC het altijd erg lastig heeft in Arnhem. Van de laatste 10 onderlinge ontmoetingen werd er maar 1 keer gewonnen en gingen ze maar liefst 6x met lege handen naar huis. Bovendien vecht Vitesse nog voor een play offs plekje en zullen beide ploegen dus hard moeten vechten voor de punten. Dat de wedstrijd niet altijd vriendelijk en respectvol gaat is te zien aan vele kaarten die in het verleden zijn uitgedeeld. Daarom is mijn oog gevallen op een wedtip die Unibet aanbied voor over 3.5 @2.07. Helaas is de odds flink gedaald naar 1.76 !!!, maar nog steeds een prima odds om te spelen.

Uiteraard is een scheidsrecht bij deze wedtip van belang en dus daarom ben ik zijn statistieken ook gaan nalopen op zijn kaarten. De leiding over deze wedstrijd is scheidsrecht Gozubuyuk. En als we zijn statistieken erbij pakken zien we dat hij maar liefst 70 gele en 4 rode karten heeft uitgedeeld dit seizoen in de Eredivisie. Dat is goed voor een gemiddelde van 3.89 gele en 0.22 rode kaart. Tijdens zijn Europese ervaring ligt dit gemiddelde zelfs hoger, mede door zijn 22 gele en 1 rode kaart in 4 wedstrijden. Tijdens zijn laatste optreden tussen FC Utrecht en ADO trok hij zelfs 7 gele kaarten en tussen de Europese wedstrijd Genk vs Astra was hij goed voor 9 gele kaarten. Wat mij betreft is Gozubuyuk dus een goede match voor deze wedstrijd. Overigens werden er uit de laatste 7 duels tussen deze twee ploegen 26 gele en 2 rode kaarten getrokken. Een wedtip om dus niet te laten liggen.

 
Wedtip: Vitesse vs NEC over 3.5 cards @1.76
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Spartak Moskou wint zonder doelpunt tegen @1.89 (Unibet)

De Premier League in Rusland is voor de meeste Nederlandse sportbetters een vrij onbekend terrein. De competitie wordt vaak gedomineerd door CSKA Moskou. Dit seizoen is het de beurt aan Spartak Moskou die met aanvaller Quincy Promes de ranglijst in de Russische competitie aanvoert. De voormalig Twente speler was vorig jaar goed voor 18 doelpunten. Dit seizoen blijft de teller wegens blessures steken op maar 7 treffers. Des ondanks draait Spartak een sterk seizoen en is de marge op de nummer 2 en 3 al uitgelopen op 6 punten.  Aanstaande maandag staat de thuis wedstrijd tegen het laag geklasseerde Gazovik Orenburg op het programma. Normaliter zou de koploper tegen de huidige nummer 13 zonder problemen deze wedstrijd moeten winnen. Eerder dit seizoen was Spartak met 1-3 te sterk in de uitwedstrijd waarvan Promes de grote man was met 2 doelpunten en 1 assist. Voor een thuis overwinning geeft Unibet @1.38, dus dat is niet al te interessant om te spelen. Maar als we de tegenstander verder gaan analyseren, dan zien we dat ze behoorlijk moeite hebben met het scoren van een doelpunt.  Gazovik Orenburg heeft dit seizoen pas 4 doelpunten weten te maken in 10 uit wedstrijden. Daarvan waren er zelfs 3 doelpunten in één wedstrijd. De overige 8 wedstrijden waarvan de laatste 6 hebben ze geen één keer weten te scoren. Zie onderstaande statistieken om de wedtip nog beter te kunnen laten zien.

Wedtip: Home Team to win without conceding a goal @1.89

Statistieken Spartak Moskou thuis:
10 wedstrijden, 9 overwinningen, 1 verlies.
Spartak Moskou vs Anhi 1-0

Spartak Moskou vs Rubin Kazan 2-1
Spartak Moskou vs Amkar Perm 1-0
Spartak Moskou vs CSKA Moskou 3-1
Spartak Moskou vs - Rostov 1-0
Spartak Moskou vs Ufa 0-1

Spartak Moskou vs Lokomotiv Moskou 1-0
Spartak Moskou vs Krasnodar 2-0
Spartak Moskou vs Krylia Sovetov 1-0

Statistieken Gazovik Orenburg uit:
Rostov vs Gazovik Orenburg 1-0
Arsenal Tula vs Gazovik Orenburg 0-0
Terek Grozny vs Gazovik Orenburg 2-1
Zenit vs
Gazovik Orenburg 1-0
Krasnodar vs
Gazovik Orenburg 3-3
Ufa vs Gazovik Orenburg 1-0
CSKA vs
Gazovik Orenburg 2-0
Amkar Perm vs Gazovik Orenburg 3-0
Rubin Kazan vs
Gazovik Orenburg 0-0
Anzhi vs
Gazovik Orenburg 1-0

 
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...