Spring naar bijdragen

Dopey's sportweddenschap tips, voorbeschouwingen, freebets etc...


Dopey

Aanbevolen berichten

Wedtip: Schalke 04 vs Ajax  (EL) 20-04-2017

Vanavond kan een mooie dag voor Ajax worden indien ze de halve finale van de Europa League bereiken. Ajax zal met een 2-0 voorsprong afreizen naar het Duitse Gelsenkirchen, en staat daarmee wat mij betreft al met een halve been in de volgende ronde. Het verschil was in de heen wedstrijd zodanig groot dat Ajax wel 4/5-0 had moeten winnen. Dat Schalke vervolgens nog steeds met de vorm worstelt werd afgelopen weekend met een nederlaag bij hekkensluiter Darmstadt weer bevestigd. Verder ontbreekt bij de thuisploeg de rechtsback Kehrer wegens een schorsing. Al denk ik niet dat het een groot gemis zal zijn aangezien hij in de heen wedstrijd helemaal zoek werd gespeeld door Younes.

Bij Ajax is Dolberg weer fit en is het nog de vraag of hij in de spits zal starten. Tijdens zijn afwezigheid vond ik Traore erg goed spelen in de aanvalpunt en zie ik hem op dit moment liever daar staan dan Dolberg. Tegen Heerenveen kreeg Dolberg weer de voorkeur, maar vond ondanks de ruime overwinning dat Ajax wel weer moeite had met de bal vast te houden. Bij Ajax ontbreekt door een blessure alleen Sinkgraven. Schone komt terug van een schorsing en zal zijn vertrouwde plek op het middenveld weer terug nemen. Wil Schalke nog kans maken om door te gaan zullen ze in ieder geval moeten scoren. En aangezien één doelpunt niet voldoende is lijkt het mij dat ze vanaf de start vol op de aanval zullen gaan en dus risico's gaan nemen. Misschien dat Ajax van de ruimtes die vrij gaan komen goed kan profiteren en met een snelle counter, en daarmee dus de wedstrijd snel op slot kunnen gooien. Mocht Ajax namelijk één keer scoren dan zullen de Duitsers met minimaal 4 doelpunten verschil moeten winnen, en dat zie ik nooit gebeuren. Bij Ajax zullen enkele spelers misschien met de rem erop gaan spelen. Zowel Viergever, Sanchez, Klaassen, Tete en doelman Onana staan op scherp.

Ik ben even op zoek gegaan naar wat mooie tips en de volgende wil ik met jullie delen.

Wedtip: Ajax win/draw @1.81, DNB @2.70, Ajax over 3.5 corners @1.50, over 4.5 corners @2.10, Ajax corners handicap +1 @1.91,
 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...