Spring naar bijdragen

Dopey's sportweddenschap tips, voorbeschouwingen, freebets etc...


Dopey

Aanbevolen berichten

Op 2017-6-12 om 12:47 zei Dopey:

Wedtip: Federer maakt zijn comback in ATP Stuttgart

Roger Federer, de huidige nummer vijf van de wereldranglijst maakt deze week zijn comback tijdens de ATP tournooi in Stuttgart. De 35 jarige Zwitser heeft twee maanden rust gehouden en liet Roland Garros aan zich voorbij gaan. De achttienvoudig grandslamwinnaar gaf aan dat ie zich wil focussen op de voorbereidingen van toernooien op gras voor later dit seizoen. En met de Grand Slam Wimbledon voor de deur is de ATP in Stuttgart een goede voorbereiding daarna toe. Bovendien geef ik hem een goede kans dat hij dit tournooi op zijn naam kan schrijven. Qua concurrentie is het deelnemersveld naar mijn mening niet al te zwaar. Uit de top 10 is Federer de enige aanwezige, en qua kanshebbers is het misschien nog Dimitrov en Berdych die een gooi naar de eindoverwinning kunnen doen. De overige spelers zie ik niet zo snel in de finale komen, laat staan het ook nog zien te winnen. De eerste ronde heeft federer een walk gekregen, dus dat betekent dat hij direct door zal stromen naar de tweede Ronde. Als ik dan zijn schema bekijk zal zijn volgende tegenstander gaan tussen de winnaar van de wedstrijd Haas vs Herbert. Dit zal voor hem een "trainingswedstrijdje" gaan worden. In de volgende ronde zal ie hoogst waarschijnlijk Mischa Zverev, de nummer 6 geplaatst voor dit tournooi tegenkomen.  Mischa is het oudere broertje van toptalent Alexander Zverev. Mischa Zverev is op dit moment de nummer 31 van de wereld en heeft tot op heden nog geen enkel tournooi weten te winnen. Ook tegen hem zal Federer met 80% inspanning moeten winnen. Pas in de halve finale worden zijn tegenstanders van een iets hoger niveau. Ik verwacht dat ie dan tegen Berdych of Tomic zal moeten gaan strijden. Als ik mijn geld zou inzetten, dan gaan mijn centen naar Berdych als tegenstander. Berdych is de huidige nummer 14 van de wereld en is meer een gravel speler dan gras. Bovendien lijkt hij niet in beste vorm te verkeren aangezien hij in Roland Garros al tijdens de tweee ronde kansloos met 3-0 in set van Khachanov verloor. Bovendien heeft hij dit seizoen nog geen tournooi gewonnen en wint ie maar 50% van zijn wedstrijden. Een Federer in mindere vorm zou ook van hem moeten winnen en zo door moeten stromen naar de finale. Daar zal hem hoogst waarschijnlijk Grigor Dimitrov opwachten. Dimitrov is een goede speler en de huidige nr 12 van de wereld. Punt is alleen dat ook hij net als bovenstaande namen geen gras specialist en dat wel op te merken aan zijn statistieken. De afgelopen twee jaar heeft ie 5 van de 10 wedstrijden op gras gewonnen, en dus ook maar liefst 5 keer verloren. Roger Federer, ook wel dekoning van het grastennis is dus de grote favoriet voor de eindzege van dit tournooi.
Wedtip: Federer wint ATP Stuttgart @1.75
ik zie dat tijdens het plaatsen van mijn tip dat de eerste wedstrijden net van start zijn gegaan. Daardoor ligt het bij de meeste sportbookies nu even uit. Vanavond of morgenochtend zou ie weer open moeten zijn om een bet te kunnen plaatsen.
 

Federer verliest gewoon even van oudgediende Haas!! Blijft onvoorspelbaar dat tennis...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 7 maanden later...

Mooi geschreven @Dopey. Ik zie dat wij bijna op de zelfde manier op sportweddenschappen gokken.? Je post is al even geleden, maar nog steeds actief in de sport bets? Alleen ik bet zelf wel vaak op uitwedstrijden vooral omtrent de grote ploegen. 

bewerkt door Dannyboy (bekijk bewerkingshistorie)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.