Spring naar bijdragen

Wanneer begint gokken op darten weer?


JackPot

Aanbevolen berichten

  • 4 weken later...

ik denk dat van gerwen precies de goeie lengte heeft voor de trippel 20

hij duwt de pijlen vooruit zeg maar ,waar andere darters terug  trekken met gooien

zelf heb ik een quadro bord en de quadro 20 gooi ik beter als de trippel 20

want die ligt voor mij beter op oog hoogte en als ik de pijl dan duw gaat hij er zo in

niet dat ik nou zo n geweldige darter ben maar vind het makkelijker ondanks dat vakje kleiner is de kunst blijft recht gooien

ik denk dat quadro ooit terug komt als harrows sponsor is

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 3 maanden later...

Vanavond de halve finales van de premier league darten. Wright staat op 1.50 voor winst tegen Phil Taylor. Taylor is wat mij betreft helemaal niet in vorm en Wright juist wel. Ik zie Wright zelfs winnen van Van Gerwen vanavond, maar goed het gaat om de halve finale. Voor Taylor is dit zijn laatste toernooi en hij heeft ook al aangegeven zich nergens meer druk om te maken. Hij heeft genoeg stress gehad en genoeg gewonnen. Ik vind 1.50 een mooie quotering ik zie Taylor hier geen schijn van kans maken. Hoe denken jullie hierover ? 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 4 maanden later...

Gisteren is de World Grand Prix darts weer van start gegaan. Dit is het enige toernooi waar je moet beginnen met een dubbel en moet eindigen met een dubbel. Dit maak het extra spannend, maar zo spannend als het gisteren is geworden had ik nooit verwacht. Ik heb gelukkig gisteren niet ingezet, want dan was ik kansloos de boot ingegaan.

Gisteren er namelijk verschillende verassingen. Kim Huybrechts verliest van Robert Thornton die met een gemiddelde van 78 zeker niet beter was, maar uiteindelijk win je een wedstrijd op de dubbels en niet op je scores. Adrian Lewis verliest van Daryl Gurney ook dit had ik niet zien aankomen qua gemiddeldes zaten de kort bij elkaar, maar toch trok Gurney aan het langste eind. Maar dan bijna op het einde van de avond... Michael van Gerwen verliest in de eerste ronde van John Henderson. Wie had dit zien aankomen, Henderson gooide een gemiddelde van 76 dit doet Michael normaal met 2 vingers in de neus en geblinddoekt, maar helaas de favoriet ligt eruit.

Wie denken jullie dat nu kans maakt om dit toernooi te winnen. Door de afwezigheid van Phil Taylor denk ik zelf dat Peter Wright een goede kans maakt, maar met van Barneveld weet je het ook nooit.  

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat hou ik toch van dit dart format. Gisteren weer met veel plezier gekeken. Ook hier waren er weer een aantal verassingen. Zo verloor Dave Chisnall van Robert Thornton met 2-3 dit had ik niet zien aankomen, maar Chizzy was niet op zijn niveau. John Henderson 3-1 Alan Norris dit was ook een bijzondere wedstrijd John blijft verassen. Eerst schakelt die van Gerwen uit en nu Norris. Helaas denk ik wel dat dit het hoogst haalbare voor hem is. 

De laatste wedstrijd van de avond was de leukste: Raymond van Barneveld 3-0 Steve Beaton, barney gooide niet super, maar het was genoeg om te winnen. Ik zie Barney ook als kanshebber om het toernooi te winnen. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...