Spring naar bijdragen

Parkeren in Vegas


Marcel

Aanbevolen berichten

Ga volgend jaar voor de zesde keer naar Vegas.Steeds zoek ik een hotel weg van de strip wat heel wat goedkoper is en rijd met de wagen tot op de strip.Tot op heden kon je in elk hotel makkelijk gratis parkeren maar daar komt zo te zien een eind aan.Heeft iemand enig idee in welke hotels je al moet betalen en hoe veel?Wanneer ik vergelijk met een paar jaar geleden is Vegas heel wat minder aantrekkelijk.Toen had ik meestal zes rewards voor 2 pers.diner of show via My Vegas zonder dat een MGM overnachting nodig was,de dollar was goedkoper en ook vliegtickets.Als het zo verder gaat zal mei 2017 laatste keer Vegas worden.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Alle MGM Mirage hotels moet je betalen, dus Mirage, MGM Grand, Aria, Excalibur, Luxor, Bellagio, Monte Carlo, New York New York, Mandalay Bay en Circus Circus. Kosten zijn 4 dollar per uur en max 10 dollar per dag. Voordeel is wel dat er overal meer dan genoeg plek is ?. Valet parkeren is nog duurder, ik meen 13 dollar per dag.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik pak zelf ook meestal de (huur) auto mee vanaf de luchthaven. Gaaf hoor dat je weer kan toeleven naar 2017 en Vegas Time :-) Laat even horen als je de keuze gemaakt hebt wat je gaat doen. Ik zat in het voorjaar in hotel/casino Southpoint en is mij meer dat super bevallen (ca 3 km door rijden vanaf de Mandalay bay. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 4 maanden later...
3 hours ago, Craps4fun said:

Weet iemand hoe het zit met de parkeerkosten als je meerdere keren per 24 uur in/uit rijd? Wil zelf gebruik gaan maken van valet parking in excalibur en flamingo's als ik daar in hotel verblijf.

wil natuurlijk niet per keer betalen 1f609.png

misschien hier even kijken http://www.mgmresorts.com/parking/faq.aspx

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...