Spring naar bijdragen

RouLED, een digitale thuisversie van roulette


RouLED

Aanbevolen berichten

Naar aanleiding van het artikel op deze site over RouLED ben ik benieuwd naar jullie mening!

Het betreft nog een prototype, dus de uiteindelijke versie zal er veel mooier uit zien, maar ik ontvang graag feedback over de prijs, functionaliteit, presentatie op Kickstarter en manieren om dit op de markt te krijgen. Ik heb enige ervaring met het ontwikkelen van spellen (zowel bordspellen als online games) en uitgebreide ondernemerservaring, maar kan de hulp van deze community zeer goed gebruiken, dus... SHOOT

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Een warm welkom en wat een interessante product. Ik had het vandaag al even op mijn FB gezet en kreeg al leuke reacties erop. 

Ik heb de filmpjes en op Kickstarter gekeken en het is mij nog niet helemaal duidelijk. Het principe snap ik en dat er veel mogelijkheden (8 standaard) zijn.

In mijn jeugd (rond 1980) had ik een elektronisch apparaat wat hier op leek (4 kleuren en je moest de volgorde herhalen wat de computer aangaf). Zelf spelen we thuis nog vaak bordspelletjes (zoals Monopoly, Risk, Stratego) en op een of andere manier lijkt het computer tijdperk deze nog niet te verslaan. Op je Ipad kan je ook al veel en toevoegen met spelletjes (als bordgame) te gebruiken. Bordspellen zijn nog relatief duur en de RouLed is indirect ook nog best prijzig.

 

Er zitten hier veel liefhebbers van roulette en andere gokspelletjes en vraag mij af of de community hier wat in ziet? Vaak moet je echt het in je handen hebben en testen. Zo heb ik jarenlang de jaarlijkse spelletjes beurs (Zwolle/Zuiden van het land) bezocht. Zal de Ipad/Iphone de Rouled niet kunnen overnemen?

 

Misschien kunnen we een mooi item maken op ons Twitch kanaal. De gokliefhebbers gokken hun Onecoins lekker in de chat en dit zou misschien een gave toevoeging kunnen zijn om interactief de RoeLed te kunnen gebruiken? :-)

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bedankt voor je post en artikel @RouLED, ik zag dat je ook al wat reacties had gegeven in financieel topics. Ben je daar ook bekend mee? :)

Mocht je een prototype over hebben of een keer een uitzending mee willen maken op ons twitch kanaal is dat misschien wel erg leuk om Nederland er verder mee bekend te laten raken.

Ik blijf het project graag volgen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dank voor jullie reacties. Het apparaat laat zich moeilijk in beeld brengen door de felle lampjes op de zwarte achtergrond. Zelf spelen overtuigt toch het meest. Misschien een keer tijdens een meeting of inderdaad een twitch uitzending? Lijkt mij in ieder geval leuk wat meer betrokken te worden bij deze community als beurs- en casinoliefhebber.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weken later...

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...