Spring naar bijdragen

Primera dame voetbal guru voorspeller


TheGreatOne

Aanbevolen berichten

Gisteren ging ik even naar mijn plaatselijk Primera om wat krasloten in te leveren en te pinnen. Het was net voor sluitingstijd en de nieuwe jongedame die daar werkte gaf ik mijn paar loten en ging zelf even pinnen (ATM) in de zaak.

Ik was nog bezig en ze zegt je hebt 1 gratis kraslot gewonnen en 3€. Ik zeg tegen haar zet jij maar die 3€ in op een paar combinatie wedstrijden en delen we de poet :-). Ze zei totaal geen verstand van voetbal te hebben en ik zeg, dat is misschien juist maar beter ook :-)

 

De rest is geschiedenis en ik kan haar maandag netjes 17,10€ gaan overhandigen ;-)

 

Het moraal van dit verhaal. Ik laat mijn inzetten maar door deze mooie en vriendelijke Primera jongedame. Misschien moeten we hier onze oudejaarsloten maar gaan halen en filmen en kunnen jullie zien wat voor een topper ze is!

IMG_0207.JPG

IMG_0208.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 maand later...
3 minuten geleden zei DennMann:

Heb je haar nog vaker ingezet @TheGreatOne? Of kwam zij met de 2. Bundesliga tip ;)?

Heb haar nog niet ingezet, tip (kwam via whatsapp groep binnen). Nu bezig met de tip van dikkebmw (vanuit Twitch uitzending gisteren avond) en plaats ik zo in mijn topic over sportsbetting.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 maanden later...
1 uur geleden zei JackPot:

@TheGreatOne hoe is het met de dame van de Primera? Heb je nog meer winstgevende weddenschappen uit haar kunnen halen?

Goeie vraag, ik zie haar nog regelmatig bij de Primera maar durf het niet meer te vragen (te druk in de zaak/of geen voetbal op dat moment om in te zetten). Ik moest er vorige week nog aan denken en mede dankzij jou post ga ik het binnenkort gewoon weer vragen en mag ze meedelen in de winst.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 3 maanden later...

Ik heb een nieuwe Guru ontdekt in Assen. Bij de Movie Max, ga jullie er alles over vertellen. Ze hebben zelfs geweldige porno in de kelder :-)

Ik heb alles gekocht wat je kon kopen om te gokken (van lucky day tot aan Staatloten) Ook andere Onetime zaken gecheckt zoals Western Union. Binnenkort op de homepage het verhaal achter Movie Max :-)

IMG_4093.JPG

IMG_4084.JPG

IMG_4086.JPG

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 minuut geleden zei Dopey:

Je kunt je beter afvragen, hoe kan zo'n ondernemer nog blijven bestaan?

Een DVD kost ongeveer 80 a 100 euro per stuk plus de daarbij vaste lasten van het pand, salaris etc. Die moet echt een hoop dvd's nog verhuren per maand wil ie break even draaien.

 

Donderdag het verhaal achter MovieMAX. Ik was natuurlijk ook verbaasd en wist niet eens meer dat dit bestond. Maar kan je vertellen in de 2.5 uur dat ik daar geweest ben dat ze het goed doen. Nog 2 nachtjes slapen :-)  En ja ze verhuren er zelfs nog video banden!

 

@DennMann Mijn credits bij ChatC zijn bijna op :-)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weken later...
  • 4 weken later...

Een paar maanden geleden heb ik een videotheek overgekocht ( inhoud ). De eigenaar van de videotheek was op leeftijd en wou van alles af. Mooi prijsje gemaakt voor 5500 films. Waarvan 500 18+ films haha. Dezelfde dag ingeladen in een bus en meteen doorverkocht voor een mooie prijs :). 300 euro voor een hele dag slepen en tellen van de films, niet verkeerd lijkt me toch. Natuurlijk heb ik enkele topfilms zelf gehouden.

Op moment van schrijven ben ik bezig met een andere videotheek over te kopen. Helaas vraagt hij nu nog iets te veel per stuk, moet er namelijk ook iets aan overhouden als ik ze in 1 keer doorverkoop. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 maand later...
6 uur geleden zei JackPot:

Utrecht en Ajax zijn al goed. Spannende wedstrijd dus die FC Groningen - AZ. Als die gelijk is heb je toch 6 tientjes in je pocket

HOLD nog 7 minuten en staat 1 -1 en dan heeft de Primera Guru 3 wedstrijden juist voorspeld en een totale score van 100%!!! in haar voorspellingen! Spannend!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 15-10-2017 om 16:57 zei rhellevo:

Geef er een leuk presentje !!

doos chocolade "Merci"

Omdat onze Guru dame zo cool is heb ik haar de helft gegeven onder het toeziend oog van Meester Primera Henk himself.

Mocht je benieuwd zijn naar de jongedame zelf die de voorspellingen tot nu toe 100% accuraat gedaan heeft dan kan je haar vinden in de Kloosterveste Primera (Assen). Binnenkort zal ik weer opnieuw haar de voetbalstanden in laten vullen en houd ik jullie in dit topic op de hoogte.

 

IMG_6269.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...