Spring naar bijdragen

screenshots met grote online gokkast winsten


SirDutchy

Aanbevolen berichten

^^ pas er mee op en pauzeer even zodra de resultaten tegenvallen want er zit een luchtje aan een aantal van de Xciter features van ELK games.


Lol sample size uiteraard, ik weet dat RTP over miljarden spins wordt berekend maar mijn ervaringen met sommige van deze features zijn  zeer ondermaats .
Per feature heb ik tientallen tot honderden keren gespeeld wegens dat dit te combineren is met dagelijkse bonusen, en aparte resultaten geboekt.

ELK heeft toch altijd al moeite gehad met het aansluiten van bonus features op de math modellen,
(in de vroegere games zat er een plafond in de bonus wins van +- 260x, later in de gold series is dat verhoogd)
en dat is met Xciter er begrijpelijkerwijs niet op vooruit gegaan. 

In Xciter bonus games worden net als bij de oudere ELK games veelvuldig zeer vergelijkbare grenswaarden gehaald en er wordt duidelijk naar wins toegespind. Afremmen bij een vroege winst, gas geven bij achterblijven van de verwachte wins, verspillen van extra spins en zo. Per Xciter feature kom je snel genoeg achter de verschillende grenswaarden.

Volgens mij met name af te raden zijn de duurste Xciter features van Bompers, Tropicool en Nitropolis2.
Ook de één na duurste van Nitropolis2 is af te raden. 

Je ziet ook bij Nolimit City dat het aanbieden van verschillende niveaus bonus buys tot krom uitgespeelde bonusen leidt:
in de duurste bonus van Fire on the Hole bijvoorbeeld is de derde spin altijd een 50x of 100x coin op de onderste rij, met uitzonderlijk zo'n coin op de derde rij maar dan bovenop een andere coin. In el Paso komt in de duurste bonus 'Drunken Gunslinger Spins' heel erg vaak precies 1 Studmeir opdagen, en absurd vaak in spin 9. 

Nu maakt dat eigenlijk niet uit hoe de spins van een bonus uitspelen, als de RTP maar gehaald wordt is het okay.

Het is echter voor de spelers niet geheel duidelijk hoe de RTP getest wordt. Aangezien er bij ELK slechts 1 RTP wordt aangegeven, bij andere providers is dat soms anders, weet je niet zeker of dat de RTP ook per verschillende bonus feature getest is en klopt.

Het zou me niet verbazen als sommige van de Xciter games niet de gepubliceerde RTP halen, de games ooit nog  in onderhoud gaan om dan niet of volledig anders spelend terug te komen.

In het gunstigste geval klopt alles gewoon en doe je op prachtige slots feature buys met een verwachte RTP van rond de 96%, met een variantie van 0,01 keer je inzet tot +- 50 keer je inzet afhankelijk van de wincap.
In de praktijk op de duurdere Xciter features helaas niet zo lekker verdeeld, bij andere providers zijn de typische resultaten met bonus buys wat mij betreft aangenamer verdeeld.

Daar tegenover staat dan de ergernis van het krom uitspelen van de bonus, en de twijfel of alles wel klopt.

(terzijde: alleen bij BigTime Gaming worden per losse bonus spin de resultaten verstuurd, die bonusen ervaar je dan als speler als 'meest onvoorspelbaar. Ongeveer alle andere bonusen zijn voorgekookt. Dit komt uit als er ooit identieke bonus resultaten behaald worden. Bekende voorbeelden zijn Jammin Jars 1, en ook zo'n Bonanza clone met een goudmijn)

Een paar eigenaardigheden van Xciter games:
Nitropolis2 heeft 191 102 976 winways. In de praktijk haal je wel eens 24 miljoen winways. Maar als je op de paytable kijkt, snap je dat je zeer zelden meer dan 15000 winways kunt halen, en dat op goedkope symbolen. Dat is 4 van de 12 vakjes. De beste wins op deze slot zijn dan ook niet getriggerd vanuit de super bonus maar vanuit een andere feature, mbt win both ways of 'all wild'.

In Tropicool zijn met Xciter de gewone en de super bonus bijna altijd ruk, maar als je de bonus triggert vanuit de 3*Wild Xciter feature, is de bonus altijd goed!

Anyway end of rant, veel plezier met deze mooie games en een waarschuwing voor het geval dat..

bewerkt door Rudi (bekijk bewerkingshistorie)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Volledig eens @Rudidat als je bij bompers in de eerste spins een dikke win krijgt je daarna bijna niets meer krijgt. Idem als je tot spin 8 niets hebt, dat je dan ineens een mooie win krijgt met zevens.

Ook in Fire in the Hole heb ik dezelfde ervaringen, bij de duurste bonus krijg je met regelmaat inderdaad die 100 en 50x symbolen.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja dat is 100%, bij Nolimit City hopen ze geen pm's te krijgen van mij als ze nieuwe slots releasen haha :D 

Vandaag is Starburst Extreme uit gekomen. Opvolger van Starburst, nu met multipliers op de wilds en met 'big spins':
een 1 spin met 1 gegarandeerde wild reel kost 10x, een spin met 2 gegarandeerde wild reels kost 95x.
RTP 96,2% tot 96,45%. Niet de slechtste sequel die ik ooit gezien heb.

Met minbet getest, hier de eerste fatsoenlijke win!

 image.thumb.png.3807ab0b34bb97560b4394eabfc14184.png

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...