Spring naar bijdragen

World Blackjack tournament


TheGreatOne

Aanbevolen berichten

5 minuten geleden zei TheGreatOne:

 


Dat is heel toevallig. Zat wel te spelen en idd op de min 1 M tafel. Zag je mijn naam staan?

 

Die tafels worden niet zoveel gespeeld, dus vaak is er maar 1 of 2 actief en dan is de kans groot om bij elkaar aan tafel te komen.

Ik was die Chris op seat 1 met die avatar die op Chris Ferguson lijkt ?

Heb inmiddels 927M punten trouwens. Rungood.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nu ik in de hoogste divisie (Legend) zit en daarin level 3 het maximaal haalbare zit mijn challenge erop. Heerlijk gespeeld en sta weer op het bedrag waarbij ik deze opdracht aanging (nu 52M). 

 

Mijn blackjack toernooi skills zijn ook toegenomen deze periode (rekenen gaat veel sneller) en je ziet steeds meer fouten die andere spelers maken en kan daar mooi op anticiperen. 

Ik ga dit afsluiten (uiteraard haal ik wel de puntjes op) en wacht totdat WBT met nieuwe features gaat komen en opdrachten  (en live toernooien t.z.t.).

 

Mijn volgende opdracht: Veel poker spelen (was al paar dagen begonnen online) om toernooi vibe helemaal terug te krijgen (ga weer veel live poker spelen (oa in Holland Casino's) en eind september zit ik tenslotte ook in Vegas. En in maart met Jordi daar de tafels aanstampen, of in ieder geval proberen.

Schermafbeelding 2017-07-24 om 15.19.10.png

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Door de posts van @TheGreatOne ook weer eens wat toernooitjes gespeeld.

Hier een leuke laatste hand waarvan ik denk dat ik hem goed gespeeld heb, afgezien van een klein detail en waarbij mijn hand er bijna totaal niet toe doet. We zijn nog met zijn tweeën over. Mijn tegenstander heeft 630.000, ik heb 615.000. Hij is eerst en zet 100.000 in (maximum). Ik zet hier 75.000. Als hij dan verliest, win ik het toernooi. Aangezien je een blackjack hand in ongeveer 49% van de gevallen verliest, kun je in dit geval het beste hopen dat hij verliest. Mocht hij een hand krijgen waarvan ik de kans groot schat dat hij hem wint, kan ik mijn inzet altijd nog verdubbelen en het toernooi ook winnen als we allebei de hand winnen (dit verkleint natuurlijk wel weer de 49%, want als we de dan allebei verliezen wint hij het toernooi, maar ik doe dat alleen in gevallen waarin ik de kans groot schat dat hij wint).

Mijn tegenstander past vervolgens op een totaal van 17 tegen een T van de dealer. Aangezien de kans dat hij nu verliest ca 68% is (zie hiervoor het blackjack basis strategie topic), besluit ik niet te verdubbelen. Als mijn tegenstander nu verliest win ik het toernooi en als mijn tegenstander wint verlies ik het toernooi, ongeacht wat ik doe. Het detail dat ik over het hoofd heb gezien, is als de tegenstander pushed (11% van de gevallen). Dan win ik alsnog het toernooi als ik win. Dit betekent dat ik bij een totaal van 17 in dit geval nog een kaart moet nemen (wat ik niet deed, omdat ik dacht dat het niet uitmaakte wat ik deed).

Als mijn tegenstander had gepast op 20, dan is de kans zo groot dat hij de hand wint of pushed (ca 96%), dat ik dan mijn inzet zou verdubbelen, ongeacht wat ik heb.

Ik ben benieuwd of jullie deze hand anders zouden spelen qua inzet en/of strategie.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik had hem hetzelfde gespeeld zo en is het maximaal haalbare om de laatste hand in te gaan als je achter staat maar uiteindelijk toch vaak nog wint. 

 

De features (wissel een kaart), half geld terug nemen, of verzekeren bij blackjack wil ik ook nog wel eens doen als ik achter loop de laatste hand in een alles of niet poging. Ook dubbelen met 19 als het noodzakelijk is. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 29-7-2017 om 14:28 zei TheGreatOne:

Wow Chris 1.9B en Legend II. Hoe heb je dat geflikt :-)

 

Ik zit nog in Legend III en probeer elke dag lafjes in de top 35 te komen zodat ik erin blijf en de bonus punten kan opharken.

Ik zit momenteel in Legend III, met mijn truckje kan iedereen het halen.

Ik zal het geheimpje hier vertellen (je kunt gewoon winstgevend Blackjack spelen op WBT):

Als je aan de cashtafels speelt, wordt er elke keer dat er gedubbelt of gesplit wordt een bonusmeter gevuld.
Als die bonusmeter gevuld is krijg je 1 handje met dubbele uitbetaling.
De truuk is dus: met kleine inzet de meter vullen en dan als de meter vol is, het ene handje op 3 boxen volle bak maximum betten en ook de bonus maximaal spelen.

Er zit natuurlijk wel een beetje risico aan, maar met goed bankrollmanagement is het zeer winstgevend.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weken later...
  • 10 maanden later...
  • 2 maanden later...
  • 4 maanden later...

Als voorbereiding kun je Black Jack ook op de computer bestuderen. Met mijn Excel programma kun je  de gemiddelde winstverwachting van elke combinatie van de Basic strategie berekenen. Heb je zelf een strategie dan kun je met het programma kijken of het ook werkt. Dit is eerlijker dan een spel in de practice mode en werkt veel sneller. Je moet wel wat ervaring met Excel hebben.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...