Spring naar bijdragen

Hoe verdien je €1.000?


against the odds

Aanbevolen berichten

On 2/3/2017 at 1:18 PM, jordi22 said:

Neem aan dat je verzekerd bent ? 

En anders lenen van je ouders ? Lijkt me de veiligste optie voor ons allemaal. Geld verdienen met gokken is een heel slecht plan. Natuurlijk kan het goed gaan, maar over het algemeen zul je met gokken verliezen. En hoezo ben je geen tijd om te solliciteren ? Wat doe je op dit moment dan als ik mag vragen ? Als je al werkt heb je geld dus geen probleem, maar als je niet werkt kun je toch solliciteren of zie ik dit verkeerd ?

Kort samengevat ik snap er eigenlijk niks van ....

Hoezo ben jij op een gok forum als jij denkt dat je alleen maar kunt verliezen met gokken?
Gewoon nieuwsgierig..

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 6-1-2018 om 16:15 zei greenqueen:

Hoezo ben jij op een gok forum als jij denkt dat je alleen maar kunt verliezen met gokken?
Gewoon nieuwsgierig..

Ah leuke vraag, ik zal er antwoord op proberen te geven. Ik zit trouwens niet alleen voor het gokken op het forum, maar ook voor de verhalen over Las Vegas, casino bezoeken en de informatie over Bitcoins en andere cryptocurrency. Dat je met gokken geld verliest over de lange termijn weet denk ik iedereen, want je loopt altijd achter op het huis. Je kunt natuurlijk altijd een grote klapper maken, maar die kans is niet heel groot. Maar begrijp me niet verkeerd ik gok ook, maar ik ga niet gokken met de intensie om te winnen. Ken namelijk niemand die zijn brood verdient met gokken. ( uitgezonderd enkele pokerspelers )

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Mijn vader had vroeger een assurantiekantoor. Bij de deur lag een mat met een grote bananenschil erop. Eronder stond:"Soms zit het mee, soms zit het tegen!" Zo is het ook met gokken. Je financieele strategie moet dus nooit gebaseerd zijn op gokken. Maar "verzekeren" behoedt je wel voor armoede, mocht het eens een keer tegenzitten in het leven. Vandaar al die verzekeringsdrift in Nederland. 

Mocht je een risico (kunnen) lopen waarvan je de kosten niet zelf kunt dragen: verzeker het dan. Kun je de kosten wel zelf dragen, maak dan een afweging. Is de verekeringspremie het je waard om gemoedsrust te hebben. Aansprakelijkheid: altijd verzekeren, echt altijd! Kost je 30 euro per jaar en kan je tienduizenden euro's besparen. Je zult in je haast maar eens een jong iemand omver lopen, die daarvan hersenschade oploopt en vervolgens nooit meer kan werken.....en levenslang verpleegd moet worden....om maar 's een voorbeeld op te noemen uit de praktijk van mijn wijze vader......

bewerkt door Gokholtante
correctie schrijffout (bekijk bewerkingshistorie)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

On 2/3/2017 at 12:19 PM, JackPot said:

Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering en klaar is Kees. Dus geen reden om geld te zoeken. Verzekering betaalt !

Leuk geprobeerd maar bij aanmelding hanteren ze standaard een 1 tot 3 maanden 'afkoelperiode' om te voorkomen dat mensen die al schade hebben veroorzaakt, ineens in gaan dienen. Als je het niet kunt betalen dan stel je een betalingsvoorstel voor. Haal het idee alsjeblieft uit je hoofd om te gaan gokken om 1000 te winnen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.