Spring naar bijdragen

Forum Leaderboard


TheGreatOne

Aanbevolen berichten

Het forum begint de laatste maanden goed door te lopen en krijgen steeds meer leuke & enthousiaste leden erbij. Het delen van kennis en een dagelijkse portie fun is hierbij de rode draad. Het nieuwe forum heeft veel mogelijkheden om de Onetime forum leden virtueel te kunnen belonen. Zo is er tegenwoordig al het Leaderboard waarin de 4 leden staan die in een week tijd de meeste 'likes' hebben gekregen. Zo zie ik bijvoorbeeld deze week @Dopey op plek 2 staan en @TheMikeyx op een mooie bronzen plek.

Via ons Onetime Twitch kanaal kunnen kijker al Onecoins verdienen die ze ook echt kunnen inleveren om bepaalde dingen te scoren (van een kraslot pakket tot een casino toer met TheGreatOne :-)  Zo willen we ook onze vaste forum leden t.z.t. in het zonnetje zetten en gaan we hiervoor o.a. het leaderboard (https://www.onetime.nl/forum/leaderboard/) gebruiken voor de gewaardeerde forum posters. Waarschijnlijk wisten de meeste mensen nog helemaal niet van het bestaan af van het leaderbord en dat je forum posts kan 'liken' en daarom even deze mededeling. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.