Spring naar bijdragen

Mensen vragen mij wel eens, hoe is de "pokerboom" gestart in Nederland.


TheGreatOne

Aanbevolen berichten

  • 4 weken later...

Geweldig filmpje, rond 2007 ben ik ook voorzichtig begonnen met pokeren. Eerst beetje aangekloot omdat ik er helemaal niks van snapte maar op een gegeven moment begon ik het steeds leuker te vinden. Denk dat het winnen van de WSOP main event door Moneymaker in 2003 ook wel heeft geholpen voor de pokerboom.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

2004 stond er op de klok dat Empire ons benaderde. Ze hadden ook een reclame bureau in dienst genomen om de reclame te maken en de ondersteuning te doen. Kosten 1 miljoen euro (voor het bureau) om de Nederlandse toer te maken met als afsluiting een zinderende finale en feest in Amsterdam (waar ik zelf niet bij was omdat ik toen in Las Vegas zat). Het was waanzin om voor deze kosten deze toer te maken maar achteraf heeft Empire hier heel goed aangedaan en nog geen jaar later hebben ze zich overlaten nemen door hun grote broer Party poker voor een mega bedrag. Als dank kreeg ik van Empire een mooi kerstpakket en werden we verliefd op een andere partij :-)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Holy shit, dat wil dus zeggen dat ik jou in elk geval sowieso al 11 jaar ken :)

Langer aangezien ik je daarvoor nog ontmoet hebt in het Holland Casino Amsterdam, samen met je meisje waar je nu getrouwd mee bent en die eigenlijk een beter pokerspeler is dan jij (heb jij wel eens zo'n titel gewonnen die jou vrouw wel heeft :-)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

2004 stond er op de klok dat Empire ons benaderde.

Echt waar, was dat in 2004, wij zijn toen op die toer geweest (Rotterdam) met een stel vrienden. Iets eerder daarvoor zijn wij onder vrienden gestart met het spelen van poker.

Rotterdam was een van de laatste locaties op het programma en zal in 2005 hebben plaats gevonden.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.