Spring naar bijdragen

Coinbase haalt $100 miljoen op


JackPot

Aanbevolen berichten

Coinbase, een van de partijen die handel in bitcoins, litecoins en Ethereum aanbiedt heeft een nieuwe financieringsronde achter de rug om verdere groei te financieren. Er zouden slechtere momenten te kiezen zijn om dit te doen nu de hype rondom cryptocurrencies weer tot een hoogtepunt is gestegen. Door deze nieuwe investering is de waarde van dit bedrijf nu $1.6 miljard en zou er in de toekomst ook zeker een beursgang in kunnen zitten.

In het eerste halfjaar van 2017 werd er voor $15 miljard aan cryptovaluta verhandeld! Over verdere financiele cijfers zoals omzet en winst zijn geen mededelingen gedaan.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 4 maanden later...

Coinbase is erg populair en dat was dan ook te zien, daar er in de afgelopen dagen enkele problemen hebben plaatsgevonden. De aankoop en verkoop van Ethereum en Litecoin kon niet plaatsvinden. En dit was net op het moment, waarop enorme stijgingen plaatsvonden. Heel vervelend voor gebruikers, die zich massaal melden op o.a. Twitter. Coinbase liet weten dat de handel in deze mate nog vaker kan zorgen voor het platleggen van de server. Ze zijn daarom bezig om de prestaties te verbeteren, door meer techneuten in dienst te nemen. Voor mij een reden om voorlopig Coinbase links te laten liggen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...