Spring naar bijdragen

Gebruiker naar Vegas 13-20Okt, poging tot semi-live


Gebruiker

Aanbevolen berichten

30dad32ecc3374bdfb5b3886068eaab5.jpg

Vegas is het business as usual nu echter. Vlaggen half stok, wake op de Strip met honderden mensen, billboards met ‘pray for Vegas’ en het is een stuk rustiger en minder uitbundig. Neon museum zouden we doen maar dicht hierdoor. Aan mijn fountain view Bellagio hebben we nu minder omdat de fonteinen niet dansen. Meer politie op straat.verwacht wel dat dit weer overwaait. Toch is het hart geraakt, sprak taxi chauffeur Tom (70) en is hier geboren. Dan zie je de pijn die dit veroorzaakt en dat je in een foute film loopt (onwerkelijk )

Link naar opmerking
Deel via andere websites

zo....het laatste weekend voordat we gaan, nog zes dagen, de spanning stijgt, spullen worden gepakt, geld en paspoort ligt klaar.

(en stiekem tussendoor worden er al wat hotelkamers geboekt voor de volgende ;))

Laughlin zit er deze keer niet in, daarvoor is het programma al te vol, maar wil jullie deze foto niet onthouden :

DSC_3030.JPG

  • Like 1
  • Thanks 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het was het jaar 2000 dat we sliepen in Excalibur voor de eerste keer. Prijstechnisch kwam deze het beste eruit en betaalden maar 39$ per nacht (was nog geen resort fee of internet wifi). We boeken dit hotel via het internet in Nieuw Zeeland en was de eerste reis voor ons geboekt helemaal via het internet. We kwamen aan in Vegas (jan in 2000) en we hoefden alleen onze naam door te geven en de kamer was geregeld en waren toch behoorlijk flabbergasted dat het zo werkte. Tegenwoordig doen we niks anders meer en is boeken via het internet meer dan normaal geworden.

 

Mijn eerste ervaringen bij Excalibur waren prima, het was wel een beetje een oude tent (net zoals nu) maar konden er prima pokeren en het had het allergoedkoopste buffet van Vegas en betaalden maar 3,99$. Je kon (mocht) dan eenmaal lopen en je bord volgooien :-) Het was ook wel meteen het slechtste buffet maar dat wisten we toen nog niet en vonden het GEWELDIG! Lekker slots spelen in een sprookjes ambiance. Daarna nog een keer Excalibur geboekt en de kleine kamers vielen ons toen echt op. Prijstechnisch en locatie is meer dan uitstekend. Ik weet dat jullie hier graag zitten en snap dat ook volkomen. Je leert de gasten en personeel kennen en je weet de weg.

 

Heerlijk aftellen voor @Gebruiker en leef met je mee. Het blijft zo'n fantastische stad om even de sores uit Holland achter je te laten. Als ik later groot ben ga ik ook hele dagen pokeren :)

Excalibur.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...