Spring naar bijdragen

TGO naar Las Vegas [30 sept - 5 okt 2017]


TheGreatOne

Aanbevolen berichten

Op 2-10-2017 om 11:52 zei LMGB024:

Behalve 9-11 ken ik geen verhalen van een plek waar een aanslag werd gepleegd en vervolgens weer een nieuwe aanslag. Ik zou kortom mooi blijven ondanks alle impact. 

Het lijkt op een eenmansactie daar in Vegas, wel bizar dat je zoiets van dichtbij meemaakt zeg. 

Boston boming...;) gelukkig idd meestal 1 of meerdere aanslagen tegelijk, ipv het ‘lokken’ van mensen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Die aanslagpleger in Vegas, blijkt een gepensioneerde miljonair te zijn, die vroeger accountant was. Ook had hij zijn hotelkamer volhangen met camera's.

Over motief niks bekend. Hij heeft immers zichzelf van t leven beroofd en blijkbaar niemand verteld over zn plannen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ben alweer thuis en heb net 13 uur achter elkaar geslapen om het slaap tekort wat ik had in Las Vegas beetje te compenseren. Het was wel een van mijn bijzonderste Las Vegas reizen. In totaal ben ik 28 keer naar deze stad afgereisd. Dit keer echter maar 5 dagen maar deze waren zeer intensief. Veel dingen gedaan die ik nog nooit gedaan had en veel nieuwe indrukken opgedaan en bijzondere mensen ontmoet. 

De rode draad was de grote aanslag en dit maakte een enorme impact op de stad en op ons. In de middag waren we gewoon nog in The Mandalay Bay (een van mijn favoriete casino's) en in de avond toen de pleuris uitbrak waren we net op de hotel kamer in het Monte Carlo en gebeurde er veel. De dagen erna stonden wel in het teken hierin en werd je overal herinnerd dat er iets bijzonders gebeurd was #staystrong Vegas zal ongetwijfeld nooit meer hetzelfde zijn maar als er een stad in de wereld is die zo flexibel en op kan veren en kracht haalt uit het leven is het Las Vegas wel. Ik hou van deze stad met heel mijn hart en hopelijk mag ik hier nog regelmatig komen. Het geeft afleiding en energie om weer verder te knallen in Nederland met al zijn geneuzel :-) Ik wil jullie bedanken voor de feedback en lieve berichtjes die ik heb mogen ontvangen. Mijn reispartners zijn verder vetrokken in deze tank van een auto en zitten nu in Reno.

 

Ik tel de dagen alweer af naar Maart als we met een grote groep Sin City veiliger gaan maken met Onetime. De aankomende weken zal ik nog veel nagenieten en vele artikelen schrijven over mijn bevindingen van deze stad en onze avonturen en dat waren er heel veel dit keer.

2017-10-02 10.27.37.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...