Spring naar bijdragen

Monero staat voor anonimiteit


JackPot

Aanbevolen berichten

Een van de munten die haar populariteit heeft te danken aan het anoniem kunnen versturen is natuurlijk de Bitcoin. Deze is mede zo gewild doordat er anoniem transacties kunnen worden uitgevoerd, waaronder ook transacties die het daglicht niet mogen zien. Een andere munt die snel populair aan het worden is, is Monero. Er zijn verschillende strategieën van deze munt om alles anoniem te houden, ook al worden de transacties allemaal bijgehouden in de blockchain.

Net als de Bitcoin kan je ook Monero minen, en dit hoeft niet super duur te zijn. Lees hier de gehele uitleg over Monero. Je kunt er voor kiezen om te speculeren op een tijdelijke stijging, maar uiteraard ook XMR (Monero) kopen voor de lange termijn als investering. De huidige is nu ongeveer $200 en de totale marktwaarde van alle Monero's is $3 miljard!

Men verwacht eind 2022 18 miljoen Monero coins te hebben gemined,  terwijl er nu al bijna 16 miljoen beschikbaar zijn. Het einde is in zicht en dit zou kunnen betekenen dat de vraag het aanbod gaat overstijgen!

monero-logo.png

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...