Spring naar bijdragen

ICO: e-Chat


TheGallant

Aanbevolen berichten

e-Chat is een revolutie op het gebied van financiën en sociale interactie. Ze slaagden erin om een gedecentraliseerd sociaal platform te ontwikkelen met een cryptowallet met meerdere valuta's. De gedecentraliseerde architectuur van deze app onderscheidt zich van andere bekende instant messenger-systemen.
 
Waarom instapppen in e-Chat?
 
e-Chat is een gedecentraliseerd sociaal platform met een eigen cryptowallet. Vanwege de gedecentraliseerde architectuur is deze app anders dan alle andere messenger-systemen. e-Chat biedt met zijn dienst op het hoogste niveau beveiliging van persoonlijke gegevens, communicatie en activa. De portefeuille mogelijkheid is ideaal om items te ontvangen, verzenden, uitwisselen en om geldtransacties door te voeren (incl. fiatgeld). Bovendien zijn er verschillende mogelijkheden om geld te verdienen.
 
Opgepikt door grote namen
 
Tijdens de pre-ICO-periode werd deze nieuwe revolutionaire app al opgepikt door een aantal grote namen, waaronder Huffington Post & Forbes. Specialisten op het gebied van blockchain technologie geven te kennen dat het team achter e-Chat erin is gelaagd een maximaal beveiligde app te ontwikkelen. De verwachting is dat er in de toekomst 10 miljoen gebruikers zijn.
 
In deze ICO investeren
 
De start van deze ICO was afgelopen 16 november. De ICO bevindt zich nu in de 1ste ronde, waarbij je een token kunt aanschaffen voor $0,75. Bij de tweede ronde wordt de prijs hoger en betaal je $0,80. De uitgifte eindigt op 30 december 2017. 
 

Meer informatie

 
 
 
 
 

e-Chat ICO.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.