Spring naar bijdragen

ICO: Taklimakan Network (TKLN)


TheGallant

Aanbevolen berichten

Het Taklimakan-netwerk, een investeringsplatform voor blockchain-technologie, heeft een Pre-ICO aangekondigd. De doelstelling met hun product is om experts en nieuwkomers op het gebied van cryptovaluta, nader tot elkaar te verbinden. 
 
Voordelen van Taklimakan
 
Het netwerk wilt een tool lanceren, waarmee berichten kunnen worden verstuurd, betalingen kunnen worden gedaan en tips kunnen worden opgevraagd over cryptovaluta. Deze tips worden opgegeven door professionals en kunnen als leidraad dienen voor de gewone consument. Die kan om tips vragen, beoordelingen opvragen, etc. Men wilt cryptovaluta naar de gewone mens brengen. Professionals kunnen de tool gebruiken voor het distribueren van handelssignalen en het verstrekken van advies aan abonnementhouders. Daarnaast biedt het platform beleggingsportefeuilles aan welke zijn gemaakt door ervaren managers. Deze managers zijn geselecteerd op basis van aanbevelingen en stembeoordelingen van gebruikers.
 
Wikipedia van Crypto's
 
Naast alle tips die worden verstrekt, biedt de tool een complete database aan, met daarin informatie voor beginnende als gevorderde crypto handelaren. Deze informatie is voor iedereen toegankelijk. 
 
In deze ICO investeren
 
De tokenverkoop is onderverdeeld in een voorverkoop en een algemene verkoop. De startprijs voor de voorverkoop is 30.000 TKLN per 1 ETH. Tijdens de algemene verkoop zul je met 1 ETH 15.000 TKLN kunnen kopen.
 
Zelf doet mij deze ICO denken aan Ethos: bij Ethos willen ze ook de markt van cryptos toegankelijker maken. Ethos wilt een universele wallet maken, met daarin o.a. advies van experts. Verschil met deze ICO is dat Ethos ook andere cryptovaluta kan opnemen in zijn wallet. Ook kun je (bij Ethos) met het geven van advies, geld verdienen - bij een juiste voorspelling.
 
Lees ook over andere ICO's
 

Meer informatie

Taklimakan.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

23 minuten geleden zei pjong:

Hoe beheer je al die nieuwe tokens?
Gewoon een account aanmaken en dan kopen?

Er komen steeds meer ICO's heb ik het idee . . .

In het geval van deze token worden verdere details voor de Pre-ICO bekendgemaakt. Je kunt ze normaliter inderdaad kopen via de website van de desbtreffende token. 

Er komen inderdaad iedere keer nieuwe ICO's bij, heel veel.......:)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.