Jump to content
Sign in to follow this  
TheGreatOne

CryptoKitties

Recommended Posts

Het moest er een keer van komen en nu is het zover. Het eerste game gebouwd op de blockchain technologie. CryptoKitties is baanbrekend en de eerste dag al voor miljoenen aan handel! Dit gaat een knaller worden Je kan ze kopen, verkopen of ruilen en uiteraard sparen. Je bent zelf eigenaar van de mooie Kitties en de blockchain zal dit super goed managen zodat jij de eigenaar blijft.

Het mooie is dat je ook met jou Kitties kan paren om een totale nieuwe Kittie te krijgen die helemaal genetisch uniek is!

Voor meer informatie: https://www.cryptokitties.co/ 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Omg, cryptokitties trekt zowat de hele Ethereum onderuit ... niet in de laatste plaats omdat Mr.ETH Vitalik Buterin zich er ook enthousiast over uitliet

Waarop Mashable zich afvraagt: It's cute, but is it $92,000 cute?

Mijn eerste 2 kitties had ik gelukkig vanmiddag al binnen en - nadat ze lekker van wippesteijn zijn gegaan - verwacht ik binnen 3 uur een jonkie. MEOW ?

  • Like 1
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh man wat gaaf, ik zit ook te wachten op onze eerste Kitten. Hoe kan je ze laten wippen is dat simpel te doen en moet het een vrouwtje en een mannetje zijn of zijn ze al gender neutraal in dit spel :-)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik stort me morgen in de poesjes en hoop op veel kittens. Hoorde verhalen over een poes die voor meer dan een ton werd verkocht. Terwijl ik dit zo type, bedenk ik me wederom in wat voor een bizarre wereld we leven. F#cking een poezenspel op een blockchain #waanzin

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Go for it @TheGallant

My 2 cents: Ik zit hier nu 2 dagen mee te klooien. Het is best even een dingetje en veel mensen zullen daardoor ook afhaken. Maar dit is net zoals Pokkemon GO, het is nieuw en je ziet dat dit soort toepassingen (op de blockchain) er gaan komen en de crypto kitties zijn HOT. Zo hot dat het netwerkt hapert maar volhouden mocht je hier een graantje van mee willen pikken en/of kennis wilt opdoen. Serieus is zie Kitties te koop staan voor maar liefst 600 ETH (is 30.000$), is wel een hele mooie trouwens ;-) . Vanaf een dollar of 30$ kan je al een aanschaffen en als je er 2 hebt kan je ze laten paren en komt de money machine op gang. Jullie denken wtf, wat is het en wat kan ik hiermee. Ik zeg ga maar op onderzoek uit en ga ik verder met paren :-)

IMG_7430.JPG

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inmiddels de eerste poezen aangekocht. Ze moeten enkel nog even door de blockchain molen worden gehaald. Wellicht krijgen ze onderweg nog iets te eten. Duurt nu al even, maar als ik ze heb, ga ik ze lekker laten paren met elkaar. En vervolgens dump ik ze op marktplaats tegen een mooie prijs :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heb in principe alles gedaan wat ik zou moeten doen, maar ben nu al een uur of 4 aan het wachten op mn eerste poesjes. Heb er een stuk of tien in de wachtrij staan, maar zoverre nog niets. Iemand die tips kan geven hierover? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...