Jump to content
Sign in to follow this  
TheGallant

Nederlandse startup wilt ethereum slopen (LTO)

Recommended Posts

De mannen van LegalThings denken een betere versie van ethereum te hebben. Sinds enkele jaren zijn ze al bezig met het ontwikkelen van een eigen token. Ze zagen zoveel problemen met ehthereum (o.a. snelheid) en dachten: ''dat kunnen wij beter''. Overigens denken de mannen van LegalThings dat Ethereum een scam is. Oprichter Vitalik Buterin zou de koers kunstmatig hooghouden. Het zal niet meer lang duren of de Bitcoin stort in en Ethereum gaat mee, aldus de mannen.

De ontwikkelaars van LegalThings vinden de technologie van smart contract van Ethereum op zich niet verkeerd, maar hebben hier een verbeterde versie van gemaakt. Nu wordt smart contract gebruikt om afspraken op te slaan, zonder tussenkomst van andere partijen. LegalThings wilt contracten bouwen, maar deze de mogelijkheid geven onder te kunnen verdelen in subcontracten. Deze moeten allemaal in een 'flow chart' passen, oftewel: wat gebeurt er als voorwaarde a intreedt, of als voorwaarde b wordt geschonden. Deze informatie wordt opgeslagen op de blockchain. Met dit idee wonnen de mannen een prijs tijdens de 'blockathon'. 

De naam van de token is LTO. Wanneer je in het bezit bent van zo'n token, ben je als het ware licentiehouders. Je krijgt met jouw licentie toegang tot de verschillende apps. De licentie kan vervolgens worden gekoppeld aan een verhandelbare token (Token as a Licence)

In april komt de koppeling met euro's.

  • Thanks 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...