Spring naar bijdragen

Ten ondergaan door het succes van bitcoin


Nomore

Aanbevolen berichten

Zoals we weten is Bitcoin redelijk veel in het nieuws, en ook op onetime krijgen we elke dag vele vragen en schrijven we er daardoor ook veel over. Handelen in cryptocurrencies is legaal, in tegenstelling tot het spelen in een online casino bijvoorbeeld op dit moment, terwijl het toch wel overeenkomsten lijkt te hebben. De koersen vliegen omhoog, en soms een beetje omlaag en vooralsnog lijken er vooral winnaars te zijn van deze hype.

Maar mijn gevoel zegt dat het tegendeel waar is, enkele feiten

  • Bitstamp, krijgt elke dag meer dan 100.000 nieuwe klanten, andere brokers relatief ook enorm aantal toetreders
  • Bitcoins overboeken is bijna niet te doen, wachttijden van meerdere uren
  • De kosten en gebruik van elektriciteit voor het netwerk is extreem

boom-2028563_640.png.7ac3d0f61c3b78088e7abed7db23e061.png

Met name de exchanges en brokers lijken volop te profiteren van de huidige hausse in nieuwe aanmelders en enorme handel die er gaande is, maar de systemen waren mijn inziens niet ingericht op deze extreme bewegingen en nieuwe klanten. In een economische groeifase waar we nu in zitten is er al een tekort aan personeel en op dit moment zijn er tig nieuwe medewerkers nodig, al is het maar voor de klanten service, want het is best wel ingewikkeld.

Ik verwacht dat verschillende bedrijven aan het succes ten onder zullen gaan, waaronder https://www.onetime.nl/forum/forum/78-brokers/een aantal brokers.

Ook het hacken van verschillende brokers is een heet hangijzer, ooit hadden verschillende Bitcoin liefhebbers al hun muntjes gestald bij Mt Gox, totdat deze gehacked werd. Nu is er weer een Zuid Koreaans bederijf dat voor de tweede keer is aangevallen en gehacked waardoor men nu dus door het succes de deuren moet sluiten.

Hoe kijken jullie hiernaar? Zouden jullie nu graag een bedrijfje willen starten dat gerelateerd is aan de cryptocurrencies?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.