Spring naar bijdragen

Stem op jouw favoriete cryptomunt van 2018!


TheGallant

Aanbevolen berichten

Wellicht dat 2018 hét jaar gaat worden van de cryptomunt. Nadat 2017 moeizaam werd afgesloten, lijkt het beeld nu weer anders! De coinmarketcap staat weer op het oude niveau. Er zijn een hoop cryptomunten in omloop en we hebben er 50 geselecteerd voor 2018. En jij kunt stemmen op jouw favoriete cryptomunt!

 

Welke munt denk jij dat het toppertje van 2018 gaat worden?

Beste-cryptomunt-1021x580.png

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 2-1-2018 om 23:10 zei Dopey:

TRON (TRX)

Ik kom hierop terug, TRON is meer voor de LT, dus zal minder explosief stijgen. Na wat info hier en daar ga ik voor de Riplle. Die schijnt toegelaten te worden op COINBASE, een beveiligd online platform voor het kopen, verkopen, overschrijven en opslaan van digitale valuta. Uit het verleden is al gebleken dat de munten die daar op komen explosief stijgen. Dus een dubbelaar op trippel zit er misschien wel in voor de Ripple op korte termijn al.

hier wat linkjes

https://www.degeldpers.nl/cryptocurrency-ripple-stijgt-opnieuw-sterk-geruchten-handelen-op-coinbase/

https://www.businessinsider.nl/bitcoin-cash-coinbase-handel-voorkennis/

 

Dus snel Ripple kopen en lekker hodlelen.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ripple: max supply 100miljard, nu in omloop 40 miljard ongeveer. Elke periode(weet niet exact wat een periode is) komen er 10miljard beschikbaar voor banken om te kopen, wat overblijft gaat terug naar de reserves. Zo blijft de prijs stabiel, echter zijn er nu zoveel mensen die allemaal Ripple kopen, wantz e denken dat het de nieuwe Bitcoin is. Als je nu voor 2€ kan instappen en over 1-2 jaar 15k per stuk kan cashen is dat natuurlijk fantastisch! Ze vergeten echter dat er van Ripple 100miljard zijn en van Bitcoin 21miljoen. Dus een Ripple is (rekentechnische gezien) 4700x minder waard, omdat er veel meer van zijn. @DeValsspeler kan het vast narekenen. 

Mijn tweede punt is dat de crypto wereld gemaakt is in onafhankelijk van banken te functioneren en Ripple werkt juist samen met banken. Vol tegen het idee van cryptos in dus.

Veel mensen zoeken nu een ‘goedkope’ munt omdat die meer kan stijgen, eigenlijk is dat echt onzin, behalve je gevoel en dat is blijkbaar erg belangrijk in crypto wereld....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.