Spring naar bijdragen

De Dobbelsteen roulette theorie


dobbelsteen

Aanbevolen berichten

17 uur geleden zei dobbelsteen:

Dat je de roulette niet kunt verslaan heeft alleen betrekking op de EV. Een roulette speler speelt altijd short run sessies. De wet van de grote getallen geldt dan niet. De negatieve winstverwachting van 2,7 % geldt alleen voor zeer grote  sessies en systemen. Een 37 number bet heeft bij de eerste worp al een verlies van 2,7%. Een systeem met een goede strategie en Hit en Run is zeer kansrijk.

En toch zien we elke draai als een nieuwe kans waarbij je ten alle tijden 2,7% achter staat. Dit is niet anders als rood al 6x is gevallen of zwart al 24x. De kans blijft evenredig.

roulette is wel een prima hit en run spel ja. Dat klopt zeker. Maar ik kan me ook nog herinneren dat ik binnen no-time 800 euro kwijt was in 5 spins. So far voor hit and run. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

2,7% achterlopen op de roulette is een verkeerde interpretatie van de negatieve winstverwachting. Beter is het om rekening te houden met de kansberekening. De kans op een hit is altijd 2,7 maal het aantal ingezette getallen. Een speler gokt niet op de uitkomst van een worp  maar op bijzondere gebeurtenissen. Bij mij telt alleen de uitkomst van een grote of kleine sessie.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

De roulette wedstrijd op de Chinese roulette tafel heeft mij flink aan het denken gezet. Het was niet direct een wedstrijd voor  de echte systeem en strategie spelers. Het gok element had toch de boven toon. De spelers liepen geen enkel risico en daarom kon men echt gokken. Ondanks de grote winsten van de winnaars was het eindresultaat negatief.

@Jandehoop gaat deelnemen aan een kampioenswedstrijd op Malta. Naar aanleiding hiervan heb ik een paar websites bekeken en ben een stuk wijzer geworden. Het niet alleen spelen tegen de roulette maar ook tegen andere spelers,  voegt een interessante dimensie toe aan het roulette spel.

Er is wel een verschil in poule roulette en een roulette toernooi.
Bij poule roulette speel je tegen de spelers die aan de tafel zitten. Het eindresultaat wordt naar rato verdeeld. De wedstrijd afspraken zijn variabel en moeten vooraf vastgelegd worden.

Bij een roulette toernooi doen heel veel spelers mee. Het wedstrijdreglement wordt door de organisatie opgesteld. Er wordt op meerder tafels gespeeld over meerdere ronden. Er vallen steeds deelnemers af tot er 1 finale tafel overblijft. Bij een toernooi wordt het gok element gedeeltelijk geëlimineerd. In details is de tactiek  voor elke wedstijd verschillend en hangt sterk af van de spelregels.

Ik ben nu al de juiste strategie voor een toernooi aan het zoeken en probeer het uit op de gratis roulette spelen van het internet. De volgende stap is deze nieuwe tactiek uit te proberen op de Multi roulette

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Als je een toernooi gaat spelen, zijn wedstrijd regels erg belangrijk.
Aanvullende regels zijn:
1 Een speel sessie heeft een beperkt aantal worpen. Hit en run geldt niet voor een sessie.
2 Je bent verplicht te spelen. Bij aanvang van de sessie zijn weinig statistische gegevens nog bekend.
3 Je moet minimaal een aantal fiches inzetten en het maximale aantal is beperkt.
4 Het aantal fiches waarmee je begint is relatief klein.
5 Het maximale aantal fiches per inzetmogelijkheid is relatief klein.

Met al deze   bijzondere regels moet je rekening houden met je strategie.

Het aantal niet gevallen getallen in een sessie zal relatief hoog zijn. Op getallen inzetten lijkt mij niet slim. Volgens mij zijn de buitenkansen beter geschikt.
Om een verlies in de beginfase te beperken,  kun je beter met een hoge winst kans beginnen om met kleine stappen je saldo te laten groeien. Met pech begin je wel met een groot verlies. 
Een verlies zal je altijd met een negatieve voorzichtige progressie moeten compenseren.

Speel je bijvoorbeeld een 8 number bet dan  zal je  na 5 missers moeten gaan verdubbelen. Begin altijd met zo klein mogelijk in te zetten . Een 8 number bet kan je spelen met 2 fiches op een carré.
Ik zal een paar video`s gaan maken om mijn ideeën te laten zien. 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

De klassieke tafel beat enige bijzonder hotspots. Deze zijn uitstekend geschikt om in systemen en strategieën te gebruiken.

Hier zie je enige voorbeelden maar meer variaties zijn mogelijk.

Ik heb een klein videootje gemaakt. Het uitslagen bord van de laatste getallen is een leidraad  voor mijn beslissingen. wel of niet inzetten.

De beste strategie is afwachten tot een aantal virtuele verliezen voorbij zij gekomen.

 

hotspots Black.PNG

hotspots Red.PNG

hotspots red and black.PNG

Link naar opmerking
Deel via andere websites

De klassieke tafel heeft enkele hotspots voor Rood en Zwart. deze zijn zeer geschikt om met een systeem  en strategie te spelen. Er zijn verschillende variaties mogelijk om in te zetten.

 er zie je 3 bijzondere voorbeelden. Het bord met de laatste 10 of meer getallen geeft de aanwijzingen om in te zetten. Na winst kun je weer wachten op een aantal virtuele verliezen. Door te oefenen kun je dit inzicht verbeteren . Hit en run is een deel van de strategie. Ik heb een videootje gemaakt  waarin ik het een en ander demonstreer.


 

https://www.youtube.com/watch?v=ud9Qj2Dwkyc&t=71s

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het is waar dat men de indruk heeft dat de free roulette spellen de speler meer laat profiteren. Sit kan alleen als zo een spel niet gebruik maakt van een eerlijke RNG.Ik heb verschillende roulette spellen gevonden met een database. In die gevallen is manipulatie mogelijk. De roulette aanbieder heeft meer baat bij een gemanipuleerde roulette met real money. 

Bij de behandeling van de nieuwe wet voor kansspelen op afstand is een amendement ingediend,  waarbij het niet toegestaan is dat er verschil bestaat tussen  de twee versies.

Mijn analysen en onderzoeken doe ik uitsluitend met de RNG van Excel. De video`s zijn niet bedoeld om te laten zien dat ik een winstgevend systeem zou hebben. Ik wil alleen laten zien dat je uitsluitend met strategieën de roulette kan verslaan. Spelen op de gratis roulette kun je ook gebruiken om je vaardigheid bij te houden . Op de video`s kun je zien hoe snel ik speel en wissel van strategie.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hebben jullie ook de eerste enquête van het HC platform gekregen?  Hier gaat HC niet mee scoren. Een groot aantal vragen kon ik niet beantwoorden. Hoe dan verder? helaas je kunt niet verder. Je bent verplicht de vragen te beantwoorden ook al zijn deze niet voor jou bedoeld. Jammer dat de laatste vraag niet luidde " Hoe vond je deze enquête? ".

 

 

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het is al weer lang geleden dat ik door  The GreatOne en Jackpot gevraagd werd om mijn ideeën over roulette hier op OneTime te publiceren. IK heb op het forum uitleg gegeven  over mijn roulette theorie en strategieën. Met computer animaties heb ik dit verduidelijkt met mijn Excel programma`s. .Helaas is de kennis van Excel zeer beperkt. De volgende stap is mijn  manier van spelen op video vast te leggen. Ik had verwacht op OneTime een zeer groot aantal geïnteresseerde roulettespelers te ontmoeten. In de rubriek roulette is nauwelijks nog activiteit.

Op mijn bijdragen bijna geen reacties meer. Wel houd ik bij het aantal views per bijdrage. Hier moet ik constateren dat het aantal weergaven heel groot is. Dat betekent dat er wel degelijk belangstelling is en daar doe ik het dus voor. Het aantal malen dat de video`s bekeken worden valt wel wat tegen. Mijn video`s zijn om er van te leren en zijn geen vermaak.

Op de Engelse site Roulettelife.com constateer ik hetzelfde. Het niveau is daar ook erg naar beneden afgezakt. Er wordt regelmatig veel  negatief op de persoon afgegeven. Hier heb je grote tegenstellingen tussen zogenaamde AP spelers en systeem spelers. Drammers die voor hun eigen gelijk gaan. Een van mijn opponenten herhaalt regelmatig dat binnen kansen veel beter zijn dan buiten kansen. Deze onzin leg ik dan uit met het volgende voorbeeld. Zet  op elk rode nummer 1 fiche en 18 fiches op rood .De kans op een hit is altijd 2,7x het aantal getallen. De theoretische uitbetaling is  gewoon 97,3% van de inzet. Doe je dit op de Franse tafel met La Partage  is de uitbetaling 98,65%.

Waarom schrijf ik nu dit stukje? Ik was gisteremiddag nog even naar mijn HC gegaan voor een kopje thee en een spelletje. Bij geen enkele tafel een speler en op de Multi roulette was ik de enige. Het personeel liep verveeld rond.Pas om 17.30 kwam een enkele bezoeker binnen maar die kwamen voor de daghap. Er tussendoor speelde ik ook nog even op de Tangiamo maar met een kleine winst ben ik weer terug gegaan naar de MR. Met het switchen tussen de tafels heb ik meer profijt. Met een winst van bijna 100 fiches of 100 euro vond ik het welletjes en ben ik thuis gaan eten.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

15 minutes ago, Solidagio said:

100 fiches of 100 euro, dát is nogal een verschil!

Mmmmahhh, hang van de gekozen chipvalue af. Maar dat geldt altijd. Of je nu op live-tafel, op de Multiroulette, de Tangliamo of de interblock speelt. Overigens @dobbelsteen, heb je uit het raam naar het weer gekeken gisteren? Wie gaat er nu met dit weer op pad? Geen wonder dat al die croupiers zich lopen te vervelen. Het weer is zo beestachtig dat je zelfs van de wandeling naar de ingang van een casino drijfnat wordt......

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Voor mij is het slechts 5 minuten lopen. Op de multi roulette worden de fiches aangegeven met credits.! credit heeft de waarde van 1 euro. Bij roulette denk en speel ik uitsluitend met fiches. Op internet  daarentegen heeft men het altijd  over geldbedragen. Volgens mij wordt dit gedaan om spelers te verleiden voor hogere inzetten. Op de Engelse site worden systemen ook wel beschreven als money management.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

11 uur geleden zei dobbelsteen:

Het is al weer lang geleden dat ik door  The GreatOne en Jackpot gevraagd werd om mijn ideeën over roulette hier op OneTime te publiceren. IK heb op het forum uitleg gegeven  over mijn roulette theorie en strategieën. Met computer animaties heb ik dit verduidelijkt met mijn Excel programma`s. .Helaas is de kennis van Excel zeer beperkt. De volgende stap is mijn  manier van spelen op video vast te leggen. Ik had verwacht op OneTime een zeer groot aantal geïnteresseerde roulettespelers te ontmoeten. In de rubriek roulette is nauwelijks nog activiteit.

Op mijn bijdragen bijna geen reacties meer. Wel houd ik bij het aantal views per bijdrage. Hier moet ik constateren dat het aantal weergaven heel groot is. Dat betekent dat er wel degelijk belangstelling is en daar doe ik het dus voor. Het aantal malen dat de video`s bekeken worden valt wel wat tegen. Mijn video`s zijn om er van te leren en zijn geen vermaak.

Op de Engelse site Roulettelife.com constateer ik hetzelfde. Het niveau is daar ook erg naar beneden afgezakt. Er wordt regelmatig veel  negatief op de persoon afgegeven. Hier heb je grote tegenstellingen tussen zogenaamde AP spelers en systeem spelers. Drammers die voor hun eigen gelijk gaan. Een van mijn opponenten herhaalt regelmatig dat binnen kansen veel beter zijn dan buiten kansen. Deze onzin leg ik dan uit met het volgende voorbeeld. Zet  op elk rode nummer 1 fiche en 18 fiches op rood .De kans op een hit is altijd 2,7x het aantal getallen. De theoretische uitbetaling is  gewoon 97,3% van de inzet. Doe je dit op de Franse tafel met La Partage  is de uitbetaling 98,65%.

Waarom schrijf ik nu dit stukje? Ik was gisteremiddag nog even naar mijn HC gegaan voor een kopje thee en een spelletje. Bij geen enkele tafel een speler en op de Multi roulette was ik de enige. Het personeel liep verveeld rond.Pas om 17.30 kwam een enkele bezoeker binnen maar die kwamen voor de daghap. Er tussendoor speelde ik ook nog even op de Tangiamo maar met een kleine winst ben ik weer terug gegaan naar de MR. Met het switchen tussen de tafels heb ik meer profijt. Met een winst van bijna 100 fiches of 100 euro vond ik het welletjes en ben ik thuis gaan eten.

Interessante tactiek! Heb ook het artikel over roulette gelezen. Ik speelde random voornamelijk op kleuren; eind van de avond inleg kwijt. 😐

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Solidagio Is een van de weinige die mijn theorie niet begrijpt. Om roulette te leren spelen heb je echt geen wiskundeknobbel  nodig. Gezond verstand is wel belangrijk. Uit jouw commentaar blijkt dat je slecht kunt lezen of nog nooit een HC casino hebt bezocht. 

Je moet wel geïnteresseerd zijn in het spel. Roulette  heeft zeer eenvoudige regels en daarom  kan iedereen zonder enige kennis het spel spelen. Speel je het met echt geld in plaats van met fiches dan wordt het een gevaarlijk spel. Het spel is wel verslavend en daarom dubbel gevaarlijk. Speel je het heel vaak dan moet je bedenken dat elk spel met een strategie gespeeld kan worden. Daar is dan kennis voor nodig. Met trial en error  kun je  het wel leren  maar dat gaat ook gepaard met door schade en schande wijs worden. Je kunt veel beter gebruik maken van de kennis en ervaring van ervaren roulette spelers. Mijn kennis en ervaring is gratis voor elke geïnteresseerde beginnende speler beschikbaar.

Random spelen is gokken of zoals het op dit forum genoemd wordt " Aanklooien ".

Link naar opmerking
Deel via andere websites

19 hours ago, Solidagio said:

Het goedkoopste fiche is toch 2,50?

Als je praat over de live tafelspelen bij Holland Casino wel ja. Bij de live tafelspelen zijn er 3 kleuren waarbij één chip (fiche) € 2,50 kost. De overige kleuren kosten minimaal €5 per stuk, maar die kun je naar keuze ook een waarde meegeven van € 10,- of € 20,- De croupier schuift dan een blauw rondje met het gekozen geldbedrag boven de strip met beschikbare kleuren. In de High Limit ruimte is de chipvalue minimaal € 20,- per chip. In de Welcome area's bij sommige Holland casino's zijn er speciale live tafels waar alle kleuren € 2,50 kosten. Maar je moet wel even opletten; soms wordt er bij deze tafels een cilinder gebruikt met 2 nullen en dan is het huisvoordeel ineens 5,2% in plaats van 2,7%.  Overigens heb je ook nog rekening te houden met de minimale tafellimiet. Afhankelijk van die limiet kun je met de gekozen chipvalue wel of niet op de buitenkansen spelen met één enkele chip. Op een 5 eurotafel moet je bijvoorbeeld 2 chips neerleggen van 2,50 als je op een dozijn of enkelvoudige kans wilt gokken. Spelen op het nummerveld kan wel met enkele chips.

 

Op een automatische roulette, zoals bijvoorbeeld de Tangliamo Touch-tafel, de Interblock of de master roulette is de minimale chipvalue 50 eurocent. Ook hier kun je een hogere chipvalue kiezen. Op de Multi-roulette, waarbij je op een touch terminal mee speelt met een live speeltafel in een van de Holland Casino's speel je met een minimale chipvalue van 1 euro.Deze kun je ook weer aanpassen, je kunt zelfs spelen met chips van € 100,- op de Multiroulette. zelf heb ik op de multi-roulette wel eens meegespeeld met het zero-spel. Ik had niet gezien dat de chipvalue nog op 10 euro stond en 40 euro inzetten op het zero-spel in één enkele draai vond ik te gortig. Ik was net op tijd om de chipvalue nog te veranderen in 1 euro, waardoor ik maar 4 euro inzette op het zero-spel. Jullie raden het al, het werd zero-spel, en jawel, 26! Ik baalde als een stekker!

Speel je in een automaten-casino, zoals een Jack's of een Fair-Play, dan is de start-chipvalue 20 Eurocent. Dit heeft te maken met het wettelijk toegestane uurverlies in speelhallen. Alleen als je voldoende "clubpunten" gespaard hebt kun je een hogere chipvalue kiezen. Clubpunten spaar je door winst te halen, of langzaam te spelen met lage inzetten, waardoor het sparen van extra clubpunten sneller gaat dan je verlies. Je kunt wel starten met een hogere chipvalue, maar dan is je inzet-bedrag beperkt tot 4 euro.

fiches.JPG

bewerkt door Gokholtante (bekijk bewerkingshistorie)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...