Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

  • 2 weken later...
  • 2 weken later...

Met een koers van 0.03$ kunnen we natuurlijk niet in een hangmatje liggen en heb ik afgelopen weken nog bijgekocht voor lagere koersen maar sta behoorlijk in het rood op het crypto papier. Op dit moment zitten er 330 mensen te spelen bij Coinpoker en zijn hun sociale media pagina's drukker dan ooit. Ook de Telegram app groepen leeft het erg. Wachten op betere crypto tijden (vooral de koers van Ethereum) en natuurlijk meer positieve reuring voor Coinpoker. Sinds het prachtige weer speel ik bijna niet online meer. 

Schermafbeelding 2018-06-26 om 16.21.47.png

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Coinpoker is fors gedaald de afgelopen periode, gezamenlijk met de gehele cryptomarkt. Dit is hiermee ook mijn duurste crypto-blunder die ik heb gemaakt en zal me zo'n 7-10k hebben gekost. Maar ik heb wel nog voldoende muntjes, dat bij een stijging het weer goed gemaakt kan worden. Er lijkt nu langzaam maar zeker weer een stijgende trend zichtbaar in cryptocurrencies. Op dit moment zijn er zo'n 200 spelers aan het spelen op de client.

Achter de schermen wordt er niet stil gestaan en zit er weer wat schot in de zaak.

  • Decentrale RNG is bijna klaar om gelanceerd te worden (zie onderstaande foto, waarbij me overigens extra opvalt dat er een euro teken staat)
  • Men is bezig met een nieuwe poker variant (gebaseerd op standaard poker). Het zou zomaar iets zoals zoom poker kunnen zijn, maar ook andere opties zijn mogelijk
  • Coinpoker zal een affiliate programma gaan starten om op die manier nieuwe klanten naar Coinpoker te krijgen.
  • De IOS app is klaar, maar Apple moet nog goedkeuring geven om dit vrij te geven in de app store.
  •  

Screen Shot 2018-07-03 at 11.21.43.png

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weken later...
  • 2 maanden later...

Na maanden afwezigheid bij Coinpoker begon het toch weer te kriebelen. Ondertussen een shit load van deze mooie tokens gekocht (o.a. voor 0.01$) ga ik lekker weer beginnen met een potje poker op Coinpoker. De winter komt eraan en zal meer achter mijn laptop te vinden zijn. Op het moment dat ik net inlogde zaten toch zo'n 200 spelers te knallen en de room leeft nog. Maar zie ook dat er veel nog moet gebeuren om er een succes van te maken.

 

Ze blijven wel communiceren (sociale media), ze hebben veel dingen veranderd voor de spelers en ze hebben nog steeds mooie (gratis) acties. Als ik meer informatie hebt meld ik me weer.

Schermafbeelding 2018-09-29 om 14.30.44.png

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Speel zelf ook af en toe nog een sessie, maar speel niet meer zo vaak als een paar maanden geleden. Volgde eerder de telegram app ook dagelijks, maar kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst gekeken heb. Uiteraard hoop ik wel dat het ooit nog een succes gaat worden, maar heb er een hard hoofd in.. Mocht de koers onverwacht naar iets van 0.10cnt gaan verkoop ik wel grootste gedeelte

Verstuurd vanaf mijn LG-H930 met Tapatalk

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weken later...
  • 2 weken later...
  • 1 maand later...
  • 2 weken later...
  • 2 weken later...

Super interessant voor de mensen die denken dat online poker rigged is (zoals de naam Riverstars doet vermoeden)

Introducing Transparent Card Shuffling on Coinpoker! 

It’s time to demystify online card shuffling. Our new, decentralized random number generation (RNG) software uses input from all players at a table to shuffle the deck, giving you the power to prove the fairness of the shuffle.

And there's more!

Not only will you be able to participate in shuffling the deck, but you will also be able to view undealt community cards from previous hands. Get all the info you need on the perks of decentralized card shuffling by clicking the link below.

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast Oude Bekende
8 minuten geleden zei TheGallant:

Hopen dat de uitrol van het affiliatie programma nog iets kan betekenen. Daar zie ik nog wel kansen.. Misschien dat @Coin_poker kan vertellen hoe ze deze room levensvatbaar kunnen houden en door kunnen groeien?

Er staan geen noemenswaardige koop orders meer in de orderboeken. De waarde van een significant aantal 'tokens' is op dit moment dus nihil.
Een affiliatie programma is in theorie leuk maar het weggeven van 'tokens' die geen enkele waarde meer vertegenwoordigen werkt denk ik niet.

 


 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...