Spring naar bijdragen

CryptoCelebrities


TheGallant

Aanbevolen berichten

CryptoKitties was heel even een dikke hit, maar het lijkt toch te zijn overgewaaid. Vanaf nu is er ook CryptoCelebrities, waarbij spelers contracten van beroemdheden kunnen kopen. Deze staan vastgelegd op de blockchain van het Ethereum netwerk

Het werkt heel simpel: iedere beroemdheid heeft een exclusief contract welke een speler kan kopen door middel van Ethereum. Als een andere speler de desbetreffende beroemdheid wilt kopen, moet er meer worden betaald voor het desbetreffende contract. De verkoper krijgt het stukje winst.

CryptoKitties heet in het verleden laten zien, dat mensen behoorlijk in de buidel willen tasten om een bepaalde kitten in het bezit te hebben. Met dit in het achterhoofd, hebben de ontwikkelaars dit spel verzonnen. Daar komt nog eens bij dat er een heleboel mensen zijn, die gek zijn van bepaalde beroemdheden. Dit kan er nog weleens voor zorgen dat bepaalde contracten flink prijzig gaan worden.

Opmerkelijk is dat op dit moment de duurste beroemdheid de oprichter van Ethereum is: Vitalik Buterin. Het contract van deze Ethereum beroemdheid heeft al een prijs van meer dan 20 Ether.

Ik denk dat dit spel misschien weleens populairder dan CryptoKitties kan gaan worden, omdat er veel fans zijn op de wereld, die maar wat graag iets willen bemachtigen. Als je aan de slag wilt, dan is dit het moment. De prijzen liggen nu al erg hoog, maar dit zal nog veel gekker gaan worden.

CryptoCelebrities.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

21 minuten geleden zei DeValsspeler:

En komt die beroemdheid dan bij je thuis?

Je mag er enkel naar kijken, wachtende op een nieuwe koper :) De prijzen schieten trouwens omhoog. Dit zijn de duurste beroemdheden op dit moment. Zelfs cryptogod John Mcafee heeft een plekje in de top (ik vermoed dat hij zijn eigen contract in bezit heeft ;))

 

Prijzen.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.