Spring naar bijdragen

Oud PI-ers.... waar zitten ze hier?


Chuckmeister

Aanbevolen berichten

Op 18-2-2018 om 16:04 zei LuukFOD:

Kan me  nog een mooi PITDFBBQ  boven t station!! Met een dronken rus (Igor) was super toen!!

Het was een Pool maar inderdaad goed dronken. Deze man runde voor ons Pokerinfo.pl en is uiteindelijk mis gegaan, met zoals onze Belgische variant, Spaanse en Portuguese en Braziliaanse PI. Uiteindelijk is een community runnen toch niet voor iedereen weggelegd. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 2/12/2018 om 19:16 zei LangeRuud:

Simonvk heb ik hier toch ook wel op site voorbij zien komen... ken z'n nick hier ff niet.

Ook hier ben ik Simonvk ;)

Ik vond pokerinfo.nl geweldig, vooral doordat de groep spelers groot genoeg was om inhoudelijk uiterst zinnige reacties en handen te plaatsen om daar van te leren. Doordat steeds dezelfde spelers reageren wist je wat je aan ze had en dat kwam de discussie vaak ten goede.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 4 weken later...
Op 3/20/2018 om 15:55 zei Aqua85:

Zou er animo zijn om eens te kijken of we een old-school PI vs the rest kunnen organiseren, net zoals die keren bij Bos & Lommer? Of gewoon PI'ers onder elkaar? 

Als het enigzins in de buurt is (dus niet helemaal in het noorden van Nederland) heb ik zeker interesse om samen een avondje te pokeren

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weken later...
2 uur geleden zei LuukFOD:

Ik ben van 2 tot en met 9 juni beschikbaar (indien ik toestemming krijg van mijn vrouw om 1 avond weg te mogen zonder haar)  Overige data ben ik ook beschikbaar maar dan moet t op Malta gebeuren!

2 tot 9 juni ook beschikbaar, lijkt me leuk keer weer pokeren met oud-pi'ers! Overigens wat mij betreft geen mensen die destijds geen lid op pi waren. 

  • Like 2
  • Haha 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...