Spring naar bijdragen

EOSfinex, de eerste decentrale EOS exchange


TheGallant

Aanbevolen berichten

Veel crypto-handelaren vinden het ecosysteem van de huidige gecentraliseerde uitwisselingen een probleem. Exchanges halen miljarden dollars binnen via commissies, fees, voor wat in theorie decentrale exchanges moeten zijn. Bitfinex is van plan dit probleem te tackelen en komt met een eigen decentrale exchange.

Bitfinex is op dit moment de op vier na grootste exchange ter wereld en heeft aangekondigd een krachtige decentrale exchange (DEX) onder de naam EOSfinex te willen lanceren

EOsfinex wilt de snelheid en schaalbaarheid van EOS combineren met de expertise die men heeft bij Bitfinex. Hieruit komt voort: een on-chain exchange die snelle en transparante overdracht van cryptovaluta kan doorvoeren. Door gebruik te maken van EOS kunnen er duizenden transfers worden afgehandeld. Vooral dit laatste is erg belangrijk, daar het gros van de decentrale exchanges problemen hebben met hoge volumes. Vanuit Onetime hebben we dit probleem al eens eerder besproken: NEX (Neo gebaseerde DEX) zou dit probleem ook willen tackelen, maar dan op een andere manier: off-chain transacties.

EOS is een blockchain protocol dat gebruik maakt van horizontale schaling van gedecentraliseerde applicaties. Hierdoor kunnen ontwikkelaars applicaties bouwen die niet op dezelfde keten werken. Ethereum werkt momenteel aan een vergelijkbaar protocol.

Ik ben erg nieuwsgierig naar de uitrol van deze nieuwe DEX

EOSfinex.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...