Spring naar bijdragen

Ripple werkt samen met Western Union


TheGallant

Aanbevolen berichten

Ripple heeft een moeilijke periode gehad doordat de prijs maar liefst met 70% kelderde sinds zijn hoogste punt op 4 januari ($3,8). Dit is vreemd, aangezien Ripple erg goed loopt als het gaat om het aantal partnerships. Aan de lange lijst met partners, kan nu ook het gigantische Western Union worden toegevoegd. Western Union is gestart met het testen van transfers met behulp van XRP.

Ripple is 2018 goed van start  gegaan met o.a. samenwerkingen met de Saudische centrale bank & de Aziatische betaalprovider LianLian. Het leeuwendeel heeft het doel transacties te versnellen en transparantie bieden.

Het grote nieuws heeft overigens geen impact gehad op de prijs van Ripple, maar als men zo door blijft gaan bij Ripple (partnerships), zal een verdere prijsstijging waarschijnlijk niet uitblijven.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.