Spring naar bijdragen

Cointracker: crypto portefeuille bijhouden


TheGallant

Aanbevolen berichten

Cointracker is een website waar je je cryptovaluta portefeuille eenvoudig kan bijhouden. Vooralsnog kun je dit bijhouden op de desktop en de opties bij Cointracker zijn uitgebreid en eenmaal ingesteld, heb je er bijna geen omkijken meer naar.

Cointracker is een onlangs gelanceerde startup voor het bijhouden van je crypto portefeuille. Het is niet meer nodig om ingewikkelde google spreadsheats bij te houden. Dit heeft enkel nut als je iedere overdracht nauwkeurig bijhoudt. 

Cointracker heeft een oplossing bedacht om dit proces te automatiseren. Je start met het verbinden van een exchange (momenteel ondersteuning voor 13 exchanges), maar het is tevens mogelijk om het openbare adres van je wallet (incl ECR20 ondersteunende wallets) toe te voegen. Mochten er cryptomunten zijn die niet worden ondersteund, kunnen deze handmatig worden ingevoerd. 

Doordat Cointracker deze gegevens van jou heeft, kan Cointracker zelfs transacties van exchange naar exchange bijhouden. Hiervoor hoef je niets te doen. Bovendien is er voor Amerikaanse gebruikers de mogelijkheid om rapporten voor belastingaangiften te genereren. Aan deze optie hangt overigens wel een prijskaartje.

De website biedt tevens een lijst van de top 100 munten aan (coinmarketcap)en werkt aan een optie waarbij gebruikers kunnen investeren in een mandje met de beste cryptovaluta.

Vooralsnog zie ik niets staan over een mobiele applicatie. Mocht je mobiele applicatie willen gebruiken met de mogelijkheid een exchange te verbinden, kan ik jullie Delta aanbevelen (optie is in ontwikkeling).

Cointracker.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.