Spring naar bijdragen

Sterrenbeeld en casino's/gokken


Solidagio

Aanbevolen berichten

Ik ben zó benieuwd of er een samenhang is tussen het teken waaronder je geboren bent en het element gokken. Zelf ben ik sterrenbeeld Maagd mét ascendant Maagd. In de Chinese astrologie ook nog eens een haantje. Alle componenten aanwezig voor een onmogelijk mens, waarbij gokken niet voor de hand ligt. Welk sterrenbeeld hebben jullie?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ben n Tweeling van sterrenbeeld. Met mij is t gezellig voor 2, ik gok voor 2, ik denk voor 2, ik voel voir 2, ik doe voor 2. Misschien is 2 wel mn geluksnummer...?

Maar ik heb toch vaak pech met dingen in t leven, komt omdat er zoveel 6-en in mijn geboortedatum zitten, dat is bijna ?ls.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 25-2-2018 om 04:32 zei gokdiva:

Ik ben n Tweeling van sterrenbeeld. Met mij is t gezellig voor 2, ik gok voor 2, ik denk voor 2, ik voel voir 2, ik doe voor 2. Misschien is 2 wel mn geluksnummer...1f914.png

Maar ik heb toch vaak pech met dingen in t leven, komt omdat er zoveel 6-en in mijn geboortedatum zitten, dat is bijna 1f608.pngls.

Ik zie nu dit berichtje pas, krijg niet altijd een melding. Waar dat aan ligt, weet ik niet. Weinig reacties, hier kan ik niet veel mee, voor mijn onderzoek. Niet dat ik nou zo'n astrologie-gek ben, maar ik relateer veel zaken toch aan de periode waarin je geboren bent.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dan ben je een Steenbok, een aarde teken Roelette. In de chinese astrologie een Paard (metaal). Dit type Paard kan niet leven op een dieet van dagelijkse sleur. Houdt er niet van op de vingers gekeken te worden. Ben jij zo'n type die bij roulette het inzetscherm bedekt? ;-)  O ja, het metalen Paard is steeds op zoek naar opwinding en heeft een sterk herstellingsvermogen. Wél zo fijn als je van gokken houdt. haha

bewerkt door Solidagio (bekijk bewerkingshistorie)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.