Spring naar bijdragen

IPO Canaan - een bitcoin bedrijf


Aanbevolen berichten

Canaan, is een mining bedrijf uit China en is dermate gegroeid (en wil verder groeien) dat men een IPO aan het plannen is. Geen ICO, maar een IPO dus, naar de echte beurs. Men wil trachten een bedrag van $2 miljard op te halen waarmee het verreweg de grootste IPO zal zijn van een Bitcoin gerelateerd bedrijf. Op dit moment zijn er enkele zeer interessante bedrijven reeds te koop, maar de koersen van Nvidia en Riot Blockchain zijn al enkele keren over de kop gegaan.

Canaan heeft ongeveer 15% van de miningchips markt in handen en maakte hiermee vorig jaar een winst van maar liefst 60 miljoen dollar. Dit jaar heeft men het zwaarder door de gedaalde bitcoinprijs. Hierdoor is het mijnen van cryptocurrencies ineens minder interessant.

Ik zal deze IPO met veel belangstelling gaan volgen en mogelijk ook wel een kleine inschrijving doen. De notering zal zijn aan de beurs in HongKong.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.