Spring naar bijdragen

Bots op pokersites


The_Special_One

Aanbevolen berichten

  • 2 maanden later...
Poker is volgens mij al stervende sinds 2009, schandaal op schandaal, geen cinderella-stories, geen grote pokerproducties. Geen echte helden meer.

Eerder sinds Black Friday (15 april 2011). Voor die tijd was het online poker goed te doen en waren er veel uitzendingen. Na die dag is het echter snel bergafwaarts gegaan. Dit heeft vooral te maken met het gebrek aan charisma van veel spelers omdat iedereen voortdurend loopt te huilebalken als ze een handje wat ongelukkig verliezen en slechte spelers constant geschoffeerd worden.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

En nu moeten we met live poker ook al gaan oppassen als je hoort wat er tijdens de wsop gebeurde, dan zal dit ook wel in menig casino gebeuren.

Refereer je naar die ''mogelijke'' cheat in de 10K HU? Man wat een ziek verhaal is dat.

En de misreg van de staff door een gozer i een HR te zetten:

''Aria $125 Tourney Player Gets Seated at $25k by Mistake - busts 3 players before he's rumbled''

:D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ik denk niet dat dit soort ' op zich zelf staande' gevallen zorgen voor de ondergang. Het zal meer een combinatie van factoren zijn. Groot deel van de amusementsgokker die geld stort op pokersites (en er dus relatief weinig winst ook weer uittrekt) zal misschien niet eens op de hoogte zijn van dit soort verhalen. Laat staan dat ze er iets van merken uit zichzelf...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik was eerst geen voorstander van Anonymous nicknames en het verbieden van HUD's, maar nu ik dat artikel van Frank lees op Pokernews én ik enkele maanden met een nickname en zonder HUD speel op Unibet, ben ik van mening veranderd.

Het heeft zijn voor- en nadelen natuurlijk, maar ik denk dat wanneer je een recreatieve speler bent, je jezelf toch een stuk veiliger voelt als je je naam kunt aanpassen en ook minder het idee hebt dat je wordt 'geraped' tov de betere spelers.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.