Spring naar bijdragen
DennMann

Volg onze beleggingsclub!

Recommended Posts

Vandaag is het eindelijk zo ver. Samen met drie goede vrienden gaan we vanavond onze beleggingsclub starten. Het idee is niet nieuw, want we wilden dit al in 2011 gaan starten. We hadden zelfs al een domeinnaam vastgelegd. Helaas kwam het niet zo ver, en wat we met de domeinnaam hebben gedaan vertel ik pas als er minimaal 6 reacties in dit topic komen :). (En ja het is een goed verhaal want het heeft met gokken te maken).

Wat gaan we precies doen?
We komen vanavond bij elkaar en iedereen heeft een aantal aandelen/beleggingen/fondsen/crytpo's uitgezocht. Ons startkapitaal is 2.000 EURO (500 p.p.). Daarnaast storten we per kwartaal 150 EUR bij per persoon om nieuwe investeringen van te doen. Dat wil zeggen er elk jaar in ieder geval 2.400 EUR bij komt. We komen dus in ieder geval 4x per jaar bij elkaar hiervoor.

Hoe kun je dit volgen?
Ik ga jullie aan de hand van artikelen meenemen in onze ontdekkingsreis. Dit zal enkele keren per jaar zijn. In dit topic zal ik jullie tussentijds op de hoogte houden van de ontwikkelingen. We zijn hier allemaal (redelijk) nieuw in, met uitzondering van Crypto.

 

 

  • Like 6

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Nou , bij deze eerste reactie dan !!😊
Veel succes en een vette winst toegewenst .
Wat belegging betreft , goeie tips zijn altijd welkom , imo .

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Persoonlijk ben ik niet van het beleggen en fondsen. Veel te hoge risico voor een veels te laag rendement. Maar goed, ieder zijn ding uiteraard, veel succes met jullie beleggingsclubje en hoor graag het verhaal achter je domeinnaam.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Zijn jullie al ingestapt @DennMann? Gisteren behoorlijke negatieve dag op aandelengebied. Een leveraged long op de obligatiemarkt had je daarentegen een vliegende start gegeven ;)

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Vooralsnog een fijne gedachte dat de rekening niet goedgekeurd is :). De markten maken vandaag wederom een duikvlucht en de AEX zal mogelijk richting de 500 gaan bewegen.

Zou je uit kunnen leggen waarom jullie deze beleggingsclub zijn begonnen, wie de leden zijn (geen naam, maar meer wat ze doen en waarom dit willen), hoe jullie tot beslissingen gaan komen, en wat het uiteindelijke doel van deze club is (Kennis?/Rendement?/Gokken?).

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik ben benieuwd naar jullie portefeuille. Bij welke broker zitten jullie. Ik zou ook kijken naar ETF's. Gaan jullie voor de korte termijn of lange termijn. Zijn er nog andere OneTimers die met jou meedoen. Volgens mij zijn er al 6 reacties geweest dus  @DennMann kom maar op met je prachtig verhaal :-)

Succes met beleggen!

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×