Spring naar bijdragen

Alle informatie over de Chinese roulette


TheGreatOne

Aanbevolen berichten

1 hour ago, dobbelsteen said:

Ja ik ben er zeker bij. De uitnodiging heb ik met beide handen aangenomen. Mijn handicap is dat ik nog nooit in een speel hal op een automaat heb gespeeld.

Ik ben benieuwd of ik met mijn ervaring deze automaat kan verslaan. Winst is  minder belangrijk. Mijn fanclub gaat mee om mij te steunen.

Ha @dobbelsteen leuk dat je er bij bent. Inzetten op een automatische roulette lijkt heel erg op spelen op een multi-roulette, hoor. Alleen bij Multiroulette wordt er door een croupier gedraaid en in een speelhal gaat ook het draaien met een automaat. Je zult moeten wennen aan minder inzettijd en aan het fenomeen "clubmeter" De hoogte van de clubmeter hangt af van je winsten en je inworp(normaal gesproken, als je speelt met geld, nu natuurlijk niet). Als je lekker aan het inzetten bent moet je niet vergeten om "je club te pakken" Anders heb je niet genoeg credits. Maar dat went vanzelf. Ik ben heel benieuwd naar je strategieën. En ik neem ook mijn fan mee.

Tot morgen.

bewerkt door Gokholtante (bekijk bewerkingshistorie)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hét Chinese roulette Tournament 2019, met als grote winnaar @DennMann! Een tweede plaats was er voor @dagobert en een verdiende derde plek voor Carina. Onze @jackpot eindigde net buiten het podium en werd vijfde. roulette koning @dobbelsteen heeft een winstgevende sessie weten neer te zetten. Wat was het een feestje bij Eurocoin Gaming!

8209e49c-b106-4e5f-a503-3dd47033ab5f.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Heerlijke avond gehad met zo'n enthousiaste Onetimers & aanhang. Meer dan genoten! Dank. En morgen staat er alweer een Onetime feestje op het programma in HC Utrecht.

 

Dank Novomatic Eurocoin Gaming voor het faciliteren van de eerste Nationale Automatische roulette kampioenschappen, smaakt naar meer.

 

En ons zondagskind @DennMann wat een roulette koning is het toch. 

Uitleg Chinese Roulette.jpeg

Presentatie Frank.jpeg

Armijn Onetime banner.jpeg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Gokholtante sluit zich hier volledig bij aan. Reuze gezellige avond. Ze mocht 500 euro vergokken. Helaas haar nummertjes vielen niet. Alles was perfect verzorgd, het contact met @dobbelsteen is verstevigd en tot slot kregen we een heerlijke goodiebag mee van Novomatic en Eurocoin. Wie had gedacht dat ik een gokkast als powerbank zou gaan gebruiken?

En natuurlijk, winnaars gefeliciteerd en Onetime, bedankt voor het nemen van het voortouw.

 

A71C315F-9267-45DF-85B2-9F4368F9B5C6.jpeg

  • Like 3
  • Haha 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Met heel veel plezier heb ik genoten van dit roulette evenement. Thegreatone met de De Galant hadden het prima georganiseerd . Samen hebben zij er een geweldige sfeer gecreëerd. 

Hele leuke gesprekken gehad en wat ervaring uit gewisseld. Het clubpunten systeem heeft mij enkele malen flink opgespeeld .Van een flink verlies in het begin wist ik het toch om te zetten weer in winst. Door een opmerking inde pauze had ik mijn winst in de clubkas teruggestort. Hierdoor kon ik niet meer mijn grotere inzetten doen. In de alles of niets ronde pakte ik toch een  nog een flinke klapper. Ik had toch veel voordeel van mijn notatieblad op de laptop.Aan de automaat kwam ik naast onze gokholtante te zittenTijdens de wedstrij d was er geen tijd om ervaring uit te wisselen.Binnenkort komt ze eens naar Zandvoort om de kennismaking voort te zetten.

Ik zal nog een excel evaluatie maken.

  • Like 5
  • Thanks 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...