Spring naar bijdragen

Betsson casino uitbetaling


babbelaar

Aanbevolen berichten

Heey,

Hoelang staat bij jullie een uitbetaling op pending bij Betsson? En bij welk bedrag was dit? Ik heb 2x €150 uitbetaald via banktransfer en dit was precies 60 minuten later weg, ik heb daarna nog 2 bedragen van boven de €500 uitbetaald via banktransfer en dit stond meer dan 12 uur pending en eentje 24 uur. Is het zo dat bijvoorbeeld alles onder de €500 sneller gaat? Want dan kan je bij wijze van spreken beter 5x €150 doen...Skrill doet het daar even niet dus dat is geen optie.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

5 uur geleden zei TheGreatOne:

In principe zou het niet uit moeten maken m.b.t. hoogte van het bedrag. Als je VIP bent dan krijg je voorrang. Hangt ook af op welk tijdstip je het uitlaat betalen (weekend, nacht etc.) Ben je al geverifieerd?

Ja, mijn account is geverifieerd. Ik ga nu een bedrag onder de €500 uitbetalen om te kijken of het dan wel weer op precies een uur later weg is, dan weet ik genoeg.

edit* Ik heb nu net om 03:45 €250 uitbetaald en om 04:45 precies was ie weg. Ik heb dus gelijk, boven een bepaald bedrag, ik denk €500 duurt het langer.

bewerkt door babbelaar
Aanvulling (bekijk bewerkingshistorie)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 minuten geleden zei LuukFOD:

Het kan zijn dat bij bedragen boven een X bedrag een tweede persoon op de afdeling goedkeuring moet geven. En ik kan me voorstellen dat snachts de bezetting op de payments afdeling niet super groot is

Boven de €500 is altijd langer dan een uur bij betsson is me nu duidelijk. De tijd of dag maakt niet uit. Bedankt voor de reacties.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...