Spring naar bijdragen

Predictor Challenge ⚽️


Predictor

Aanbevolen berichten

9 uur geleden zei Predictor:

In alle eerlijkheid kijk ik niet naar wat andere hebben ingevuld maar voorspel ik de wedstrijden op eigen intuïtie. Ik had puur een gevoel dat Leicester City punten zou pakken, helaas mocht het niet zo zijn. Wel is er een heleboel in de stand verandert. Een hele productieve week! Hieronder de stand: 

 

standweek6.png

Hoi Predictor,

Kun je misschien de stand ook sorteren op punten? Het is geen bestand maar een foto, dus dat kan ik zelf niet.

En het maakt mij niet uit welke wedstrijd in wat voor land, ik voorspel wel :-P

Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 uur geleden zei Arthur:

Hoi Predictor,

Kun je misschien de stand ook sorteren op punten? Het is geen bestand maar een foto, dus dat kan ik zelf niet.

En het maakt mij niet uit welke wedstrijd in wat voor land, ik voorspel wel 😛

Ik zal morgen middag, dan heb ik een middagje vrij even de stand op volgorde zetten. Ik heb hem nu in excel op volgorde staan van aanmelding en automatisch doorberekenen. Kan hem wel even overschrijven, is misschien wel mooi en overzichtelijk. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Aanstaande Zaterdag 09-03-2019 15:30 op verzoek de Duitse kraker Rasenballsport Leipzig - FC Augsburg. Een mooi affiche en desalniettemin weer een geweldige uitdaging voor de predictor Challenge. De stand begint aardige vormen aan te nemen, en ik heb mijn glazen bol inmiddels weggebracht naar carglass. Benieuwd hoe die deze week gaat functioneren.

Wat betreft de wedstrijd zijn het 2 mooie teams. RB Leipzig is een Duitse voetbalclub uit Leipzig, Saksen. De club werd opgericht in 2009. De onstuimige groei van de club is te danken aan monetaire injecties van hoofdsponsor Red Bull. De inwoners van Leipzig waren eerst ook gekant tegen de ploeg, maar zijn dan toch voor de ploeg gaan supporteren omdat de economische kloof tussen Oost- en West-Duitsland nog steeds niet gedicht is en de clubs met een oude voetbaltraditie niet het geld hebben om zelf terug naar de top te klimmen.

FC Augsburg kent daarintegen een langere geschiedenis, 8 augustus 1907 werd de club uit vanzelfsprekend Augsburg opgericht. We vinden bij FC Augsburg een aantal bekende namen waaronder Jeffrey Gouweleeuw en Alfred Finnbogason  die beide een verleden hebben bij SC Heerenveen. Helaas zijn beide mannen aankomend weekend niet beschikbaar vanwege een wond aan de adductorspier (Gouweleeuw) en een knie blessure. 

Onderlinge resultaten zijn gering vanwege het korte bestaan van de thuisclub. 7 maal hebben ze elkaar in competitie verband ontmoet en 2 maal won RB Reipzig 2 maal en gelijk en 3 maal FC Augsburg. Veel werd er in deze eerdere ontmoetingen niet gescoord, echter vinden we RB Leipzig terug op een 3de plaats in de Bundesliga en FC Augsburg op een respectievelijke 15de plaats. Ondanks de geschiedenis misschien anders verteld verwacht ik wel een doelpunt rijke wedstrijd.

Ik wens jullie deze week weer veel succes, en ontvang graag de inzendingen voor Zaterdag 09-03-2019 14:30 per PM (direct message).

@Predictor, @Chuckmeister, @rhellevo, @JackPot, @driekwart, @Dopey, @foxy, @TheGreatOne, @Seabert, @TheGallant, @Rmnd78, @bethdoth, @Dannyboy, @Remco86, @SquareOne, @Arthur, @ruleta

week7.png

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...