Spring naar bijdragen
SquareOne

[Evolution Gaming] Live Infinite Blackjack

Recommended Posts

Het spel infinite blackjack is een betrekkelijk nieuw spel dat gespeeld kan worden in diverse online casino's. Ik heb dit nu vier dagen gespeeld en ik ben direct al verslaafd,  bij wijze van spreken. 

In tegenstelling tot de vorm van blackjack die gewoonlijk online aangeboden wordt, kan er bij dat infinite blackjack een onbeperkt aantal spelers tegelijkertijd aan de tafel zitten. Bij andere gevallen komt het soms voor dat een speler bij blackjack niet plaats kan nemen aan zijn/haar gewenste tafel omdat er geen plek vrij is. De dealers geeft bij infinite een hand kaarten voor de speler, deze hand geldt dan direct voor alle deelnemende spelers.

Je kunt tijdens het nemen van je beslissingen ook bekijken hoe de verdeling tussen de keuzes (hit, stand, split en double down) omdat deze verdeling in percentages gerepresenteerd wordt.

Verder heeft infinite blackjack een aantal extra side bets. Deze side bets zijn qua uitkeringspercentage ongetwijfeld niet heel aantrekkelijk, maar ze leveren wel extra spanning op. Erg leuk!

 

Wat mij bij dit blackjack ook steeds opvalt is dat er vaak figuren aan de tafel zitten die werkelijk INFANTIEL zijn en onbegrijpelijke keuzes maken. Ik heb bijvoorbeeld gezien dat één speler met een 9+A kiest voor hit terwijl de dealer als kaart een 8 kreeg.  Er zijn in de tijd dat ik daar infinite blackjack speelde veel vaker spelers geweest die de spelregels totaal niet leken te begrijpen.

Wat zijn jullie gedachten over en ervaringen met Live Infinite blackjack??

  • Like 2

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei SquareOne:

 

Wat zijn jullie gedachten over en ervaringen met Live Infinite blackjack" rel="">blackjack??

Dank voor de uitleg van live infinite blackjack. Ik las het en dacht, ik heb het wel eens gezien (bij Twitch uitzendingen) maar zelf nog nooit gespeeld maar ga ik nu zeker een keer doen. Als het jou trekt dat moet dat bij mij ook zeker zijn, helemaal ik gek ben op het blackjack spel.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Spel hebben ze overgenomen van netent live, daar heet het Common Draw blackjack, ik ben geen fan van dit type blackjack.

medespelers (kaart hitten, lage kaart bij de bank) bepalen uiteindelijk de uitslag waardoor de uitkomst weleens anders uitpakt 😥

bewerkt door 7eleven

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×