Jump to content
Pat

De Bitcoin Revolution !!

Recommended Posts

Ik heb zelf hier geen ervaring mee . Gisteren per toeval  mijn buurman gesproken en die zegt opgelicht te zijn na een investering van 350 euro . Ik dacht maak ik hier een melding van . ( mochten dr Mods niet blij mee zijn dan maar verwijderen ,please !! ) .

https://bitcoinrevolutionapps.com/

Op internet heb ik verschillende verhalen kunnen vinden mbt dit platform. Kan ze moeilijk voor oplichters uitmaken want ik heb zelf geen ervaring mee , maar ik zou zeggen wees voorzichtig  !!

https://opgelicht.avrotros.nl/forum/handelsites-bv-marktplaats-en-ebay-f26/ben-ik-opgelicht-bitcoin-revolutions-en-olympus-ma-t33939.html

@JackPot , ben jij bekend met dit platform ?  kan jij eventueel hier meer over vertellen ?  

 

Gr, 

Pat .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dit betreffen inderdaad malafide brokers, zoals je denk ik ook recent hebt gezien bij Kees van der Spek over een bedrijf in Malta. Zeker nu de cryptohype weer terug lijkt te komen zul je dergelijke bedrijven weer omhoog zien komen om ook een graantje mee te pikken. Mocht je graag willen traden doe dit bij erkende partijen die vergunningen hebben. 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Met deze facebook reclame's gingen mensen dus storten bij Bitcoin revolution, Heb er toen meteen melding bij Facebook van gemaakt maar die vonden dat deze advertenties wel mochten (geen grap)

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Op 17-5-2019 om 09:08 zei TheGreatOne:

 

Met deze facebook reclame's gingen mensen dus storten bij Bitcoin" rel="">Bitcoin revolution, Heb er toen meteen melding bij Facebook van gemaakt maar die vonden dat deze advertenties wel mochten (geen grap)

 

IMG_20190513_024438_709.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Zojuist zei piet:

 

IMG_20190513_024438_709.jpg

Dit is geen grap..de Cryptowallet van John McAffee.🤗..ik Whatsapp af en toe met hem...Hij heeft last van de IRS naar eigen zeggen..Onlangs verloor hij 49000 Dollar in Etheruem..dat noemde hij een fucked up wallet😂😂.Hij handelt veel vanaf zn boot,hij zag op mijn IG dat ik een gokkast had ontworpen destijds(Random Player Barcrest) en dacht dat ik programmeur was.😃.Het was de echte John,ik kreeg videoverbinding met hem,schrok me rot😂.Nummer begon ook met landcode 01...Verenigde Staten.😄

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...