Jump to content
TheGreatOne

Wat staat er nog op jouw bucketlist?

Recommended Posts

Veel mensen hebben nog doelen, dromen en dingen die ze graag willen doen voordat ze sterven. Wat staat er nog op jouw bucketlist om te realiseren?

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, TheGreatOne said:

Veel mensen hebben nog doelen, dromen en dingen die ze graag willen doen voordat ze sterven. Wat staat er nog op jou bucketlist om te realiseren?

 

 

Nou ja zeg,.....Las Vegas natuurlijk! En ik droom ook wel eens van 1000 euro neerleggen op 29. Van wandelen op de Chinese muur. Duiken in Australië. Nooit meer tijd besteden aan werken.....ach ja, je moet iets te fantaseren hebben, dat maakt het leven leuk.

Edited by Gokholtante
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik weet dat veel mensen geen bucketlist (of wensenlijst hebben), als ik ze deze vraag stel krijg ik regelmatig te horen, ik heb alles al of gedaan en geen speciale wensen. Persoonlijk denk ik net zoals @Gokholtante dat als je wensen en/of doelen hebt de kracht van het leven dat versterkt (althans zo werkt het voor mij) Dit kunnen dromen zijn over om iets fysieks te bezitten (ooit als jongetje droomde ik om een Porsche te rijden) nu droom ik over deze gave bak!  

Ik ben nu bezig met hardlopen (doel om tzt een marathon te lopen) Spaans aan het leren (elke dag 10min) en natuurlijk mooie casino reizen maken naar oa Macau, Sochi en Sun City. Ook nog een aantal persoonlijke dromen en wensen. Wel ben ik erg tevreden maar vind het wel prettig om doelen te hebben zoals een condo in mijn stad Vegas 🙂 

 

Schermafbeelding 2019-06-11 om 14.38.56.png

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat is ook belangrijk. Dromen over sportprestaties. Dit jaar de Elfstedenroeimarathon weer gedaan. 220 kilometer roeien, de Elfstedenroute. Elk jaar zo'n gaaf evenement. Het was de veertiende keer dat ik hem deed dit jaar. Ik blijf roeien, totaan de rollator.....

 

8c7fac7b-1e8f-4c58-ad81-78dfd67b084d.jpg

57b5482b-8fda-4f99-9ed3-d3276e257e89.jpg

80db2af2-626b-4a4c-9ef3-d5a91151c9cb.jpg

b5fc7ea1-1f50-468b-9d4f-6a46c67ed785.jpg

Edited by Gokholtante
  • Like 2
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Op mijn 80ste heb ik Dutch roulette Design opgericht. De Hollandse tafels  voor de Franse en Amerikaanse cilinder Heb ik laten registreren als intellectueel eigendom en de modellen internationaal laten beschermen. De introductie op de conferentie van GIH heeft helaas nog niet tot succes geleid. Op internet kun je ons gemakkelijk vinden. 
In 2018  heb ik een eenvoudig oefenspel laten ontwikkelen en dat kun je op internet spelen. Op YouTube zijn video`s te zien van roulettesystemen gespeeld op de Dutch roulette tafel.

Mijn grote wens op mijn bucketlist is, dat ik het nog mee mag maken, dat ik bij mijn bezoek aan HC  op mijn tafel kan spelen.

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...