Jump to content

Experiment - Bomen kopen artikel


Recommended Posts

We zijn bezig met een experiment om een met een niet relevant zoekwoord voor Onetime in de top te komen in Google. We hebben gekozen voor de combinatie 'Bomen kopen'.

Uiteraard heeft dit een interessant doel voor ons waar ik in een later stadium op terug zal komen.

 

We kunnen jullie hulp zeker gebruiken. Klik op het artikel: https://www.onetime.nl/geld-nieuws/hoe-kan-een-fascinatie-voor-bomen-groeien .  Lees het (liefst lekker lang en niet meteen wegklikken) en geef er een reactie onder het stuk (liefst in combinatie met de woorden 'bomen kopen'.  Heb je een blog of website en durf je het wel aan om naar dit stuk te linken heel graag en dan kan ik ook wel wat terug doen (stuur dan even een PM naar mij toe).

 

We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen van dit stuk en de google rankings. Voor ons een interessante test case met een opmaak naar meer.

 

 

Zoenboom.jpg

  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Vandaag 25 reacties onder het artikel: https://www.onetime.nl/geld-nieuws/hoe-kan-een-fascinatie-voor-bomen-groeien  Daarnaast in contact om linkje te regelen op de bomen startpagina en is er door @TheGallant een linkje geregeld op een sterke bomen pagina naar dit stuk toe. Artikel op de Onetime Telegram gezet en via prive Twitter de wereld in geslingerd. 200 bezoekers op het stuk en we hebben het 'bomen kopen' zoekwoord in een onze database gezet zodat we hem kunnen tracken wat er gebeurd in de Google rankings.

Diverse tips gehad en hulp van o.a. @DennMann die nog wat linkjes gaar regelen. Morgen nieuwe dag met nieuwe toevoegen, o.a. extra foto;s en het maken van een filmpje (zodat bezoekers langer op de pagina blijven)

 

Let the Google magic starts en kunnen jullie hulp erg goed gebruiken.

Link to comment
Share on other sites

Met 2400 zoektermen per dag op het zoekwoord 'bomen kopen' en vele advertenties is dit wel een hot zoekwoord in deze branche. Ben benieuwd wanneer Google ons in de top 500 gaat zet.

 

Vandaag wordt de zoekterm met link naar de pagina op de homepage van http://preppers.nl/ geplaatst, een mooie autoriteit en geeft weer extra juice. 

Schermafbeelding 2019-06-18 om 09.26.16.png

Link to comment
Share on other sites

Ik moest dit natuurlijk even proberen op Google. Zoeken op "bomen kopen" Volgens mij kun je beter proberen om hoger te eindigen in zoekranking met termen die niet direct koppelen aan webwinkels. "Bomen Kopen" gekoppeld aan "Onetime" kwam bij mij op de derde pagina, na hele reeksen van webwinkels voor bomen. Ik moet zeggen dat ik me wel rot gelachen heb om alle commentaren onder het artikel op de homepagina.

 

bomen kopen.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Heel aardig experiment.Mijn foto, genomen op de keukentafel, zou aardig staan naast een andere pikante foto...... (hij mag daarvoor gebruikt worden, er rust geen copywright op).

Een tip die werkt (uit eigen ervaring) is de foto's die gebruikt worden in het artikel, relevante namen geven, dus niet bijvoorbeeld columnachter123456 maar "bomen achter" of "kopen die bomen" etc etc. Hier staat bomen kopen nu halverwege pagina 4.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Toch in de warmte nog wat gedaan m.b.t. het onderwerp bomen. Paar linkjes kunnen scoren bij bevriende website beheerders. Diverse Onetimers hebben gepost onder het artikel en @TheGallant was zo slim om een paar pagina's op FB zo gek te krijgen om het artikel te pluggen.

Net met de hond even lopen en je komt echt overal bomen tegen en begin steeds meer van ze te houden. Van de week zag ik een documentaire die gemaakt was in het Amazone gebied in Brazilië en hou ze omgaan daar met de inheemse mensen die daar wonen en wat een grote ellende. Ze slopen die bossen nog harder en de mensen die er wonen worden zo verschrikkelijk behandelt dat ik mede hierdoor extra gestimuleerd ben geraakt om minder vlees te eten. We zijn de afgelopen maanden al een stuk aan het minderen (flexitariêr). Bomen worden voornamelijk gekapt om plaats te maken om het voer te kweken voor alle beesten die wij weer eten).

 

Goed net even een foto gemaakt van mijn buurman die schijnbaar 3 Tesla's heeft gekocht en geen bomen.

Bomen en Tesla's.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...