Spring naar bijdragen

Experiment - Bomen kopen artikel


Aanbevolen berichten

  • 2 weken later...
  • 2 weken later...

Als ik niet meer post in het bomen experiment wil dat natuurlijk niet zeggen dat ik graag jullie liefde van bomen wilt onthouden 🙂

https://www.rijnmond.nl/nieuws/187266/Rotterdamse-Rachelle-reist-het-hele-land-door-voor-mooiste-boom-Op-basis-van-een-foto-kun-je-geen-keuze-maken

 

Zoals de Rotterdamse Rachelle, ze reist het hele land door om de mooiste boom te zoeken. Binnenkort komt de kerst er weer aan en heeft iedereen het weer over bomen.

 

Het forum topic pakt goed op door Google en kunnen we in het voor jaar misschien dit experiment sluiten en er een strik om doen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weken later...

Ik heb ff zitten bomen hoe ik dit moet brengen, maar ik wil er ook niet gelijk met de botte bijl in hakken. @TheGreatOne kun jij eens een boompje opzetten kver de huidige stand van zaken? Jij wilde immers veel posts hierin en hoge bomen vangen veel wind. straks is het ‘boompje groeit, plantertje dood. Afijn we springen een beetje van de hak op de tak, maar van perenbomen kan met heen appeltaart maken zoals je weet. 
ik hoop dat bij dit experiment de bomen tot in de hemel groeien. 
 

ach ik ben ook hetzelfde als jij thegreatone, mijn experimenten van yt vallen soms ook met bosjes neer. Zo blijkt, de appel valt niet ver van de boom. 
 

in het kort: hoeveelste pagina staan we met bomen kopen?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Je kan ook een boom kopen bij de IKEA. Die kosten dan 20 Euro. Maar als je in januari die kasabon inlevert bij Ikea mag je voor 20 euro iets meenemen. En je hebt toch altijd wel een baddoekje, een hoeslaken, een paar kopjes of iets anders huishoudelijks nodig? Nou dan, dan heb je de boom voor niks. Je moet er wel snel bij zijn. Ze beginnen altijd in het tweede weekeinde van december en als je er dan niet binnen drie dagen bij bent met het bomen kopen zijn alle bomen verkocht.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

 Bomen een heerlijk onderwerp met een foto erbij die er niks toe doet, gewoon omdat het kan 🙂

 

De bomen verliezen hun bladeren en in de tuin bezig om ze bij elkaar te krijgen en in de groen container te doen. Wist je dat bomen goed zijn om stikstof uit de lucht te halen, of te wel....https://nos.nl/artikel/2307781-youtubers-willen-20-miljoen-bomen-planten-alle-volgers-kunnen-meedoen.html .  Precies planten maar die 20 miljoen bomen, i am in.

Onetime Girl HC Breda.jpg

  • Like 1
  • Haha 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...