Jump to content

Hoe versla je de Kamelen race en Skee Ball op de kermis?


Recommended Posts

Op Onetime hebben we een aantal artikelen over Kermis spellen (zoals de gokkasten, schuivers en de grijpers), echter speel ik ook regelmatig Skee Ball (dat je met de bal zo hoog mogelijk in de nummer moet gooien via een baan met zo'n kooi erom heen) en uiteraard de kamelen race die iedereen hier wel kent. Nu weet ik niet hoe ik het beste Skee Ball moet spelen dus dat is meteen een vraag aan jullie.

 

Wel hoe we de kamelen race moeten verslaan en als bewijs heb ik dat gedaan tijdens de Onetime kamelen race in Excalibur met een hele groep Onetimers met o.a. @jordi-414 @Rmnd78 @LasVegasNic @JackPot @Hillichance @ROELETTE en vele anderen.

De truc is als volgt. Gooi nooit door het midden in de hoop dat die de gele en blauwe gaten mist en bidden dat die dan in het rode gat kom! Maar nu komt het doe het net zoals met biljarten (3 banden) en als je het volgende plaatje ziet dan snap je het helemaal en loop je altijd met een pluche beest weg 😉  Is dat geen mooie tip op zo'n mooie zomerse zondag.

Ook samen met een leuke groep Onetimers de kamelrace doen en dit uittesten en een heus kampioenschap opzetten, like dit bericht en zien we jullie bijvoorbeeld op de gave kermis in Tilburg.

 

Hoe moet je rollen.jpg

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...