Spring naar bijdragen

Stél, je wilt voor het eerst....


Solidagio

Aanbevolen berichten

...... online gaan gokken. Je hebt op zich niet veel met internet, je bent een digibeet, je hebt er een hekel aan als alles "in het engels" gaat. Je leest over malversaties, over niet uitbetalen etc. 

Welke provider is, ondanks alle bovenstaande bezwaren aan te raden? Ik heb al eens eerder een online account aangemaakt, maar weet niet meer welke dat was. Ben toen ook niet toegekomen aan een uitbetaling, had mijn verlies voor lief genomen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

20 minutes ago, Solidagio said:

Dank je @JackPot. Ik ben echt niet dom en beheers het engels behoorlijk goed, hopelijk is er tegen die tijd een compleet nederlandse mogelijkheid. Gaat dat er komen, denk je?

Daar kun je zeker van zijn. Reken maar dat Holland Casino en andere Nederlandse aanbieders op het vinkentouw zitten zodra kansspelen op afstand legaal aangeboden mogen worden in Nederland. Ga er maar van uit dat er op de websites van de providers die te zijner tijd in Nederland zijn toegestaan, gewoon een button op hun site hebben waarmee je de taal naar keuze in kunt stellen in het Nederlands, het Engels, Duits, Chinees en weet ik wat voor taal dan ook.

En die kansspelen op afstand komen er hoor, in Nederland. Het valt gewoon niet meer tegen te houden. Ook de politiek wenst een gecontroleerde omgeving waarin gespeeld kan worden in plaats van het illegale circuit wat nu gaande in in Nederland.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.