Spring naar bijdragen

Horloges in of uit


Draag jij een horloge?  

5 stemmen

  1. 1. Ik draag een horloge

    • Ja
      1
    • Nee
      4


Aanbevolen berichten

Jazeker, ik draag nog een horloge, een Garmin Forerunner 735XT Smartwatch. Veel handiger dan steeds op mijn telefoon moeten kijken. Maar mijn Smartwatch kan wel verbinding maken met mijn telefoon via een Garmin App. Reuze handig. Ik kan al mijn trainingsstatistieken bijhouden, ook van roeien en zwemmen. Omdat er ook GPS op zit kan ik zien waar ik geroeid of gefietst heb. Het leukst is "zwemmen in open water" Ik kan goed zwemmen en op Curacao heb ik 3 kilometer in zee gezwommen, langs de kust. Later kon ik dat terug zien in Google als klein rood lijntje op de kaart van het Caraïbisch gebied. Mijn hersteltijd na trainingen wordt weergegeven aan de hand van continue hartslagmetingen en ik weet dat ik gisteren 3400 kcal gebruikt heb met roeien, fietsen en werken. Dus die schaal chips kon ik s' avonds bij de televisie zonder schuldgevoel naar binnen schuiven, na eerst nog een zak gezonde noten gegeten te hebben.

Appjes die me gestuurd worden zie ik meteen op mijn horloge en als ik gebeld word en ik hoor mijn telefoon niet dan voel ik dat ook op mijn horloge. Ben ik op Schiphol en zijn er gate-wisselingen dan zie ik dat keurig op het scherm van mijn horloge en belangrijke krantenberichten komen ook binnen. 

Ik vind het super handig allemaal en zou m'n Garmin niet meer kwijt willen. Ik draag hem dan ook altijd.

Ik heb een keer voor de gein het scherm met de hartslagmeting open gezet toen ik in Holland Casino op de live roulettetafel aan het spelen was met behoorlijk wat geld. Ondanks dat ik netjes aan de speeltafel op een krukje zat was mijn hartslag boven de 90 BPM. Terwijl die normaal als ik zit onder de 55 BPM is! Oef! Gokken blijft toch spannend! Mijn horloge was de verklikker.

  • Like 1
  • Haha 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.