Spring naar bijdragen

Het grote OneTime Las Vegas trip 2020 - topic


Chuckmeister

Aanbevolen berichten

Ok, ik trek de stoute schoenen maar eens aan om te kijken hoe groot de animo is voor een OneTime Las Vegas - reis in het najaar van 2020.

Zelf zou ik graag in het najaar van 2020 voor de tweede keer naar Vegas willen. Met najaar bedoel ik september en/of oktober het liefste. Graag zou ik met een aantal (minimaal 10 moet kunnen toch?) Onetimers  5-7 dagen Las Vegas willen zien en beleven. Lekker gokken, maar daarnaast ook de vele andere dingen willen zien in ons mooie Las Vegas.

In de wandelgangen heb ik al vernomen dat wellicht @Gertjan_De_Meern @foxy @MrT 

Daarnaast kunnen eigenlijk @ROELETTE @JackPot @Dagobert @Hillichance @DeValsspeler @TheGreatOne @TheGallant @Craps4fun @KevkeHMD @Rmnd78 en nog een aantal anderen niet ontbreken.....

Ik wil dit topic starten om te kijken of er genoeg animo is voor een trip om nooit te vergeten...... Wie-o-wie is geinteresseerd ??

 

 

bewerkt door Chuckmeister (bekijk bewerkingshistorie)
  • Like 10
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het kriebelt bij mij al tijden om weer naar Vegas te gaan. Super veel zin in om daar rond te lopen in die te gekke stad.

ik wil daarom ook best mee. Ik ben alleen niet zo’n grote gokker (red ik financieel ook niet) en de hele week op De Strip blijven om te gokken zie ik niet zitten. Zelf zou ik wat meer willen zien, bijvoorbeeld dagje Hooverdam/Laughlin/Primm, natuurpark Valley of Fire, bezoeken oud mijn stadje, de off stripcasino’s, zwembad, etc. Vegas is meer dan alleen gokken. 

En ik wil wel graag rechtstreeks vliegen. Of dat vanuit Schiphol of vanuit Düsseldorf/Keulen is, maakt me niet zoveel uit.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Chuckmeister En alles Onetimers! Wat een onwijs mooi idee zeg, het staat al jaren lang op mijn lijstje. Maar je weet dat het voor mij zeker op dit moment een "dingetje" is. Afhankelijk van een aantal zaken sta ik er 100% voor open om met een prachtige groep Onetimers die kant op te gaan. Echter zal mijn programma misschien iets afwijken van de rest aangezien ik ook graag meer zou willen zien van de omgeving. @Gertjan_De_Meern geeft dit ook al aan. We hadden samen ook al het een en ander besproken en misschien is een combinatie met de hele groep wel zo leuk!

Dus ik sluit mij onder bepaalde voorwaarde richting mijzelf aan, ik ga het als een soort beloning voor mijzelf in het vooruitzicht stellen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...